Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Candy CDI 1L38 de 13 seturi

Candy CDI 1L38 de 13 seturi
3.3 (65%) 16 vote[s]

Masina de spalat vase Candy CDI 1L38 este un model complet incorporabil, cu o capacitate de incarcare de 13 seturi, si 6 programe, din care 5 sunt de spalare, al saselea fiind cea de autocuratare. Daca ati vazut in unele locuri ca are Functii Smart prin tehnologie NFC, si alte minunatii, acestea sunt eronate, nu va steptati de la un model, sub 1500 de lei sa stie asa ceva.
Avand o eficienta energetica de A+, va consuma in programul Eco 12 litri de apa si 1.04 kWh energie electrica.

 

 

VEZI AICI SI ALTE DETALII DESPRE ACEST MODEL

 

Programele de spalare la Candy CDI 1L38 alaturi de temperaturi, consum si durata :

 

Intensiv: spalare intensiva la presiune si temperatura ridicata, pentru vase, oale, cratite si farfurii cu grad ridicat de murdarie. Desi la alte marci se spala in acest tip de program la temperatura de 70°C sau chiar mai joasa, cazul de fata se va spala la 75°C. Programul consta din prespalare cu apa calda, spalare principala, clatire, clatire, si clatire finala cu apa fierbinte. Programul tine 130 de minute, si va consuma nu mai putin de 20.5 litri de apa si 2.08 kWh de energie electrica.

Universal: sau zilnic, pentru rest normal de murdarie. Acest program consta din prespalare, spalare la 60°C, clatire, si clatire finala cu apa fierbinte. Acest program dureaza doua ore, timp in care va consuma 14.5 litri de apa si 1.53 kwh.

Eco: daca la programul intensiv se spala la temperatura mai inalta decat cea obisnuta, in acesta se va spala la temperatura mai joasa, la 45°C. Si asa, CDI 1L38 are un consum de 12 litri de apa si 1.04 kWh de energie electrica, consum cu care obtine clasa A+ la eficienta energetica.

Rapid: un program scurt, de 29 de minute, timp in care consuma 9 litri de apa si 0.73 kWh de energie electrica.Programul consta dintr-un ciclu de spalare la 50 °C si o clatire finala cu apa fierbinte.

Prespalare: sau clatire, timp de 5 minute cu apa la temperatura de admisie. Putem preveni uscare resturilor cu acest program, sau a ajuta un program „normal” cu o prespalare, ca o inmuiere, cand avem rest ridicat de murdarie, sau uscata.

Nu este un program de spalare, insa avem si program de Autocuratare, care tine 45 de minute, si efectueaza o spalare la 70°C si o clatire. Masina trebuie sa fie gol, si trebuie folosit detergent special pentru acest scop.

Candy CDI 1L38 are optiunea Express, cu ajutorul caruia putem economisi energie si timp, cu aproximativ 25%. Se va reduce temperatura apei si durata ultimului ciclu de clatire, dar si durata uscarii.
Daca dorim ca masina sa inceapa programul dupa un anumit interval de timp, avem la dispozitie 3 setari, de 3/6/9 ore.
Totodata sfarsitul spalarii este semnalizat acustic, insa daca nu dorim acest lucur, ea poate fi dezactivat.

Candy CDI 1L38 nu este un model avansat din punct de vedere tehnologic, insa pretul destul de mic pentru o masina ncorporabila, de 13 seturi, poate fi un atu.

 

VERIFICA AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *