Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Candy CDI 1L949 de 9 seturi si incarcare la jumate

Candy CDI 1L949 de 9 seturi si incarcare la jumate
3.6 (72.5%) 8 vote[s]

Masina de spalat vase Candy CDI 1L949 este un model complet incorporabil slim, adica de 45 de cm, si o capacitate de incarcare de 9 seturi. Pe multe site-uri am vazut specificat faptul ca are 5 programe de spalare, ceea ce este fals, caci acest model dispune de 6 programe de spalare, pe care le voi detalia separat. Este foarte important si faptul ca are optiunea de incarcare la jumate, chiar daca vorbim de un model slim. La eficienta energetica a obtinut doar A+, insa pretul acestui model de foarte multe ori este mult mai mica decat alte modele similare de la alti producatori.
Totodata si consumul energetic este eronat pe multe alte site-uri, caci cel real este de 0.75 kwh in programul eco, si nu 0.68 kWh!

 

 

ALTE DETALII POT APAREA SI AICI

 

Programele de spalare, alaturi de consumuri si temperaturi la Candy CDI 1L949 reale:

Intensiv: spalare intensiva, la o presiune ridicata, insa la temperatura de 60°C, pe cand la alti producatori se efectueaza la 70°C. Insa programul este complex, se compune din prepsalare la 50°C, spalare la 60°C, clatire, clatire si clatire finala la 69°C, urmata de uscare. Programul ruleaza 165 de minute, si va consuma 1.4 kWh de energie electrica si 16.5 litri de apa.

Normal: pentru rest normal de murdarie, care nu sunt uscate. Programul incepe cu a prespalare la 45°C, urmat de spalare la 55°C, clatire si clatire la 66°C. Programul va rula 175 de minute, timp in care va consuma 13 litri de apa si 1.1 kwh de energie electrica.

Eco: programul standard pentru obtinerea eficientei energetice, pentru rest normal de murdarie. Programul se compune din prespalare, spalare la 45°C si clatire la 62°C. va consuma 9 litri de apa si 0.78 kwh de energie electrica in cei 205 minute de functionare.

Pahare: programul delicat, pentru articoe delicate, si cu putina murdarie. Se cmpune din prespalare, spalare la 40°C, clatire si clatire finala la 62°C. Are un consum de 13.5 litri de apa si 0.75 kWh de energie.

Zilnic: pentru spalarile zilnice, care nu necesita uscare excelenta (conform producatorului). Va spala la 65°C, dupa care urmeaza un ciclu de clatire, si clatire finala la 66°C. Are o surata de 990 de minute, timp in care consuma 11.5 litri de apa si 1.15 kwh de energie electrica.

Scurt: un mini program de 30 de minute, care se compune din spalare la 55°C, clatire la 50°C si clatire la 55°C. Va consuma doar 10 litri de apa si 0.7 kWh de energie.

Desi Candy CDI 1L949 este un model cu o capacitate de 9 seturi, are extra-optiunea de incarcare la jumate, cu ajutorul caruia putem economisi apa si energie electrica, cand masina nu este plin, ci incarcat cu maxim 6 seturi. Durata programelor, si temperaturile de spalare, clatire sau prespalare vor ramane neschimbate.
Daca dorim programare intarziata, avem 4 optiuni disponibile, de 3/6/9/12 ore.

Cu siguranta nu este un model avansat, insa si pretul lui este mult mai mic, decat modele cu senzori, si alte minunatii, si pentru unii pretul conteaza foarte mult.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

2 Responses to Candy CDI 1L949 de 9 seturi si incarcare la jumate

  1. NICOLESCU MARIUS says:

    Buna ziua,am un model de masina de spalat CANDY CDI1L949 ACHIZITIONATA CURAND SI NU AM MANUAL IN LIMBA ROMANA

  2. Radu says:

    Doresc si eu un manual de utilizare in lb romana, va multumesc frumos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *