Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Candy CDI 3DS52D de 15 seturi cu 9 programe de spalare si eficienta energeica maxima

Candy CDI 3DS52D de 15 seturi cu 9 programe de spalare si eficienta energeica maxima
5 (100%) 1 vote[s]

Masina de spalat vase Candy CDI 3DS52D face parte din seria noua a acestui producator de electrocasnice, fiind un model din 2018, care ofera deja functii smart cu NFC, un numar mare de programe, si o eficienta energetica de A+++ in programul Eco. Singurul inconvenient poate reprezenta lipsa programulu Auto, adica lipsa senzorilor de incarcare si de turbiditate.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Programele de spalare la Candy CDI 3DS52D alaturi de temperatura de spalare si durata acestora:

Igienizare: un program antibacterian, chiar si pentru articole foarte murdare, insa care vor primi si un ciclu de igienizare la 75°C. Programul ruleaza timp de 130 de minute, si va consuma nu mai putin de 20 de litri de apa, si are un consum energetic de 2.03 kWh.
Universal: ideal pentru spalarile zilnice care prezinta rest mediu spre ridicat de murdarie. Se va spala la 60°C, durata totala a programului este de 120 de minute, si va consuma 14 litri de apa, iar consumul energetic va fi de 1.4 kWh
Zilnic: un program destul de scurt pentru un asfel de program, care este pentru spalarile zilnice cu grad mediu de murdarie. Se spala la 55°C, si durata programului este de doar 80 de minute.
Eco: programul cel mai economic din punct d evedere a consumului, pentru incarcari cu rest mediu de murdarie. Insa se va spala la doar 45°C si nu 50°C asa cum suntem obisnuiti la majoritatea producatorilor 🙁 Programul va rula timp de 205 minute, timp n care va consuma doar 10 litri de apa, si are un consum energetic de doar 0.75 kWh.
Pahare: programul delicat pentru articole sensibile la temperaturi si presiuni inalte. Evident, este recomandat doar pentru rest minim de murdarie. Se va spala la 45°C, si durata totala a programului va fi de 85 de minute.
Scurt 59`: Candy CDI 3DS52D are acest minunat program, care este ideal cand avem incarcat undeva la 8 seturi, chiar si cu rest ridicat de murdarie, si totul va fi super curat in doar 59 de minute. Pentru a putea obtine acest rezultat, ciclul de spalare se efectueaza la 65 °C. chiar daca este un program destul de scurt, acesta are ciclu de uscare!
Scurt 24`: un program de doar 24 de minute si spalare la 50°C. Are un consum de 9 litri de apa si de doar 0.59 kWh. Programul nu are ciclu de uscare.
Prespalare: prespalare sau clatire, inmuiere. Deoarece Candy CDI 3DS52D este un model cu o capacitate mare, un astfel de program trebuie sa fie prezent neaparat.

 

ALTE DETALII SIREVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Printre functiile speciale amintim:

Smart door – adica usa se va deschide la sfarsitul programului, astfel se obtine o uscare mult mai eficienta. Totodata aparatul va modifica automat durata ciclului de clatire si temperatura apei in acest ciclu, astfel se reduce consumul de energie electrica. Optiunea nu este selectabila in ultimele doua programuri, caci acestea nu au cicu de uscare.
Programare intarziata – cand dorim ca aparatul sa inceapa spalarea peste un anumit interval de timp.
SMART TOUCH sau comanda cu telefonul, tableta care are NFC, si programul de Candy simply-Fi instalat.

Candy CDI 3DS52D este un model minunat, insa parca simtim lipsa tehnologiei bazat pe senzori 🙂 Daca nu vrem senzori, atunci avem un numar destul de mare de programe, eficienta energetica foarte buna, si un pret rezonabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *