Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Candy CDIM 3DS62D de 16 seturi si 10 programe la un pret foarte mic – pareri

Candy CDIM 3DS62D de 16 seturi si 10 programe la un pret foarte mic – pareri
3.6 (72.73%) 11 vote[s]

Chiar daca pe Emag veti regasi masina de spalat vase Candy CDIM 3DS62D ca si un model care are 12 programe de spalare, acesta are in realitatea doar 9+1 adica 10 programe! In rest specificatiile pe carel le gasiti acolo sunt corecte, insa acest model merita o atentie sporita, caci la pretul foarte mic pe care o are nu prea gasesti un model incorporabil cu capacitate maxima, adica 16 seturi si totusi o eficienta energetica de A+++. Pe langa acestea trebuie sa amintesc inca la inceput faptul ca aparatul pate fi controlat si cu telefonul mbil, prin NFC.

 

 

VEZI REDUCEREA ACTUALA LA ACEST MODEL AICI

 

Programele de spalare la Candy CDIM 3DS62D, alaturi de durata acestora si temperaturile de spalare:

Igienizare. este un program antibacterian pentru articole foarte murdare, biberoane si alte articole ale bebelusilor, care necesita o igienizare ridicata. Programul are o durata de 130 de minute, si se va spala la temperatura de 75°C. Deoarece se spala la o temperatura ridicata, si are si un cilcu de clatire la temperatura ridicata, consumul energetic este mare, de 2.07 kWh, iar cea de apa va fi de 21 de litri.
Universal. Pentru incarcari cu rest normal sau chiar ridicat de murdarie, caci este vorba despre o spalare la temperatura de 60°C. Programul va rula timp de 2 ore, si va consuma 15 litri de apa si are un consum enrgetic de 1.46 kWh
Zilnic. Pentru spalarile zilnice, cu grad mediu de murdarie. Spala la 55°C si ruleaza doar 80 de minute, fiind recomandat mai ales pentru spalare de rest recent de murdarie.
Eco. Chiar daca Candy CDIM3DS62D are eficienta energetica maxima de A+++, deci un consum foarte redus de energie, nu-mi place faptul ca spala la 45°C si nu la 50°C! Chiar daca programul ruleaza timp de 210 minute, va consuma doar 10 litri de apa si are un consum energetic de 0.85 kWh.
Delicat. Programul ideal pentru a spala articolele sensibile la temperaturile inalte. Va spala la 45°C.
Rapid 59`. O spalare de doar 59 de minute, insa in ciclul de spalare va spala la 65°C, fiind ideal pentru rest recent de murdarie insa nu mai mult de 8 seturi. Programul are si ciclu de uscare.
Rapid 24`. Un program scurt de doar 24 de minute si spalare la 50°C. Programul nu are ciclu de uscare, si este recomandat pentru spalarea a maxim 6 seturi, imediat dupa folosirea or.
De noapte. Un fel de program Eco silentios. Candy CDIM 3DS62D va spala la 55°C si la o presiune scazuta, pentru a fi cat mai silentios. Programul va rula timp de 240 de minute.
Prespalare. Prespalare cu apa rece timp de 5 minute. Chiar daca pare banal, este foarte important acest asa numit program, caci poate fi folosit oricand, pentru a preveni uscarea resturilor, pentru a preveni aparitia mirosului in aparat.
Smart Touch. Este programul 0, care de fapt nici nu este un program separat, este posibilitatea de a comanda aparatul cu ajutorul telefonului mobil, daca acesta are NFC. Poti seleca de pe telefon programul dorit, ai voice control si multe altele, insa daca te intereseaza Smart Touch, mai bine citesti pe site-ul celor de la Candy. http://www.candy.ro/ro_RO/smart-touch#how_to

 

ALTE PARERI SI REVIEW-URI POT SA PARA SI AICI

 

Ca si extra-optiuni Candy CDIM 3DS62D dispune de:

Smart door. Adica usa masinii de spalat vase se va deschide automat, la terminarea programului, pentru ca procesul de uscare sa fie cat mai scurta si mai eficienta. Acest lucru se va intampla automat in programul Eco (insa se paote dezactiva), si poate fi selectat la orice program de spalare mai putin cel de 24 de minute si prespalare (caci acestia nu au ciclu de uscare).
All in 1. Sau tablete, cand folosim detergent de acest tip.
Pornire intarziata. Este disponibil si aceasta optine, cu valori selectabile din intervalul a 1-23 de ore.

Candy CDIM 3DS62D va semnala terminarea programului prin semnale acustice, insa daca dorim acestea pot fi dezactivate.
Chiar daca in programul Eco spala la doar 45°C in programul Eco, important este faptul ca reuseste sa obtina rezultate bune, si va ave un consum foarte redus de energie electrica, mai ales pentru un model de 16 seturi. Ca sa fie n model de top, ii lipsesc senzorii, insa si asa este un model foarte reusit.

 

VERIFICA STOC DISPONIBIL AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *