Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Candy CDP 2D1145X cu 7 programe de spalare

Candy CDP 2D1145X cu 7 programe de spalare
4 (80%) 1 vote[s]

Daca ai nevoie de o masina de spalat vase independenta (caci mpobila o ai deja si nu e loc de una incorporabila) care ocupa cat mai putin loc in latime, atunci numarul modelelor dintre care poti alege nu e foarte mare, insa fiecare producator are macar un astfel de tip.
Candy CDP 2D1145X este un astfel de aparat, cu o capacitate de incarcare de 11 seturi, si o latime de 45 de cm, imbracat intr-un „costum” de inox. Nu este un model foarte avansat din punct de vedere a tehnologiilor pe care le are, caci nu vorbim de senzori de incarcare sau de turbiditate, insa are 7 programe bine definite, si care fac exact cea ce trebuie sa faca. Probabil cel mai iubit va fi programul zilnic, care spala intr-un timp destul de scurt, chiar si incarcari cu un grad ridicat de murdarie.

 

 

VEZI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL AICI

 

Programele de spalare, alaturi de durata, consumul si temperatura de spalare a acestora la Candy CDP 2D1145X :

Intensiv: pentru cele mai dificile resturi, intr-o cantitate mare, si pentru articole care nu sunt sensibile la temperaturi si presiuni ridicate de spalare. Programul consta dintr-o prespalare la 50°C, spalare la 60°C, doua cicluri de clatiri, urmat de clatire la 69°C. La final vine si uscarea. In comparatie cu alti producatori, Candy spala la temperaturi mai joase, insa in final conteaza rezultatul 🙂 In cele 170 de minute de rulare, va consuma 15.5 litri de apa si 1.4 kWh de energie electrica.
Normal: pentru incarcari cu rest normal de murdarie, fiind o spalare la 55°C. Este un fel de program Intensiv mai bland 🙂 Este compus din prespalare la 45°C, spalare la 55°C, clatire, clatire la 66°C si uscare. In cele 180 de minute va sonsuma 12 litri de apa si are un consum energetic de 1.1 kWh.
Eco : programul cel mai eficient din punct de vedere al consumului energetic, care poate fi folosit pentru incarcari cu rest normal de murdarie. Candy CDP 2D1145X va executa in acest program o prespalare, spalare la 50°C, clatire finala la 58°C si uscare. Tot acest proces dureaza 205 minute, va consuma 8 litri de apa si are un consum energetic de 0.78 kWh. Cu aceste valori a obtinut clasa de A++.
Pahare: spalarea delicata,la temperatura si presiune scazuta, pentru articole sensibile, si care prezinta rest scazut de murdarie. Se va spala la 40°C si se va clati la 60°C. Programul tine 2 ore, si consuma 12 litri de apa si are un consum energetic de 0.75 kWh.
Zilnic: probabil va fi programul cel mai des folosit, deoarece dureaza doar 90 de minute, si este compus din spalare la 65°C, clatire si clatire finala la 66°C, urmat de uscare.
Rapid: un mini program, de doar 30 de minute, insa in acest interval de timp se executa o spalare la 55°C, clatire la 50°C si clatire la 55°C. Consuma 10 litri de apa si are un consum energetic de 0.7 kWh.
Prespalare: ideal pentru o prespalare, cand avem articole cu rest uscat de murdarie, sau daca nu putem porni un program de spalare normala in aceasi zi. Dureaza doar 15 minute, si consuma 3.5 litri de apa. Deoarece nu incalzeste apa, consumul energetic e minim, de 0.02 kWh.

Programele de spalare sunt suficiente la Candy CDP 2D1145X, si mai avem si extra-optiunea de Express, care va mari presiunea si temepratura de spalare, va reduce durata ciclului de uscare, pentru ca durata programelor sa se reduca considerabil.
Totodata este prezent si optiunea de pornire programabila in intervalul a 1-24 de ore.

 

ALTE DETALII SI PARERI POT SA PARA SI AICI

 

Si cam atat despre Candy CDP 2D1145X, caci este un model destul de simplu, insa cu un numar de programe suficiente, poate ar fi fost bine sa aiba si optiunea de incarcare la jumate, chiar daca este un model cu o capacitate mai redusa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *