Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Candy CDP 2DS62W/T de 16 seturi si 9 programe de spalare

Candy CDP 2DS62W/T de 16 seturi si 9 programe de spalare
4 (80%) 2 vote[s]

Chiar daca Candy nu are cele mai mari vanzari in Romania pe segmentul masinilor de spalat vase, unele modele ale lor merita o atenite sporita, caci specificatiile tehnice sunt mult peste alte marci. Candy CDP 2DS62W/T este un astfel de model, care are o cpaacitate de incarcare de 16 seturi (foarte rar intalnim modele asa de incapatoare), nu mai putin de 9 programe de spalare, si o eficienta energetica de A++.

 

VEZI REDUCEREA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Programele de spalare la Candy CDP 2DS62W/T :

Igienizare – Program de spalare antibacterian, pentru spalarea si sterilizarea vaselor (pentru vase foarte murdare), pentru biberoane. Spalarea principala se va efectua la 75°C, fiind si cea mai mare valoare in comparatie cu alti producatori. Programul va rula timp de 130 de minute, si va consuma 21 de litri de apa si are un consum energetic de 2.07 kWh. Este unul din cele mai intensive programe intalnite de noi pana acum.
Universal – un program de doua ore, cu spalare la 60°C. Consuma 15 litir de apa si 1.46 kWh. Desi e denumit universal, rezultatele de spalare sunt aproape identice ca cele denumite Intensiv la alte marci.
Zilnic – Program rapid de spalare, pentru vase cu grad normal de murarire – pentru spalari frecvente si incarcari normale. Este un program de doar 80 de minute, si spalare la 55°C. Trebuie sa mentionez faptul ca programul contine ciclu de uscare.
Eco – poate nu o sa fie la fel de eficient ca programul eco la Bosch, insa Candy CDP 2DS62W/T chiar daca spla la 45 °C, si doar 170 de minute (adica cam cu o ora mai putin ca alte modele), rezultatele sunt satidfacatoare, sau chiar excelente, daca aparatul nu este umplut complet.
Delicate – un program de 85 de minute, si spalare la 45°C, special conceput pentru articole sensibile, si care prezinta rest scazut de murdarie.
Rapid 59 – chiar daca durata totala de rulare a programului este de doar 59 de minute, deoarece spala la 65°C, Candy CDP 2DS62W/T va reusi sa ofere rezultate exceptionale in cazul incarcarilor cu maxim 8 seturi.
Ultra rapid – este de doar 24 de minute, si spalare la 50°C.
Ultra Silent – Cel mai silentios program de spalare. Ideal pentru functionarea pe timpul noptii. Insa programul va rula timp de 4 ore 🙂
Prespalare – simpla prespalare timp de doar 5 minute, fiind un program necesar pentru un model cu asemenea capacitati. Rulati prespalare imediat dupa incarcarea aparatului, daca un program normal de spalare nu este rulat.

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI APAR SI AICI

 

Daca aveti probleme la tableta de spalare, in sensul ca nu e dizolvat bine (am citit si review pe Emag referitor la acest aspect), exista un buton de „All in 1 ” care este special pentru acest scop, adica tabletele multifunctionale sa fie dizolvate bine.
Mai este prezent si Startul Intarziat, in intervalul a 1-23 de ore.
Ca extra-optiune exista Express – prin apasarea acestui buton se obtine o reducere cu circa 25% a consumului de energie si a duratei programului (in functie de programul selectat). De asemenea, se reduce temperatura apei pentru spalare si durata de uscare din timpul clatirii finale, deci o uscare mai slaba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *