Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Candy CDP2L949W cu 5 programe de spalare

Candy CDP2L949W cu 5 programe de spalare
3.9 (77.14%) 7 vote[s]

Daca vrei o masina de spalt vase independenta nu prea mare, adica cu latime de 45 de cm, caci iti ajunge, si nici nu vrei sa faci o investitie major, Candy CDP2L949W este la un pret foarte mic!
Chiar daca nu ofera foarte multe, acesta are 5 programe de spalare, o eficienta energetica buna de A++, posibilitate de pornire programabila si functia de Express.

 

 

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Programele de spalare la Candy CDP2L949W, alaturi de temperaturi, consum si durata:

Intensiv. Este dedicat vaselor, oalelor, cratitelor si farfuriilor cu multa murdarie, chiar si murdarie uscata. Este un program complex, si care are nevoie de multa apa si electricitate. Va incepe cu o prespalare la 50°C, dupa care urmeaza o spalare la 60°C. Dupa ciclul de spalare urmeaza inca doua cicluri de clatiri, si clatirea finala la 69°C. Toate acestea dureaza 165 de minute, timp in care va consuma 16.5 litri de apa si 1.4 kWh de energie electrica.
Normal. Pentru spalarile zilnice, cu grad normal de murdarie. Este vorba despre o prespalare la 45°C, urmat de spalare la 55°C, un ciclu de clatire, si clatirea finala la 65°C. Programul va tine cu tot cu ciclu de uscare 175 de minute, si consuma 13 litri de apa si 1.1 kWh de energie electrica.
Eco. Programul care spala la o temperatura scazuta, si dureaza mult, pentru ca consumul energetic sa fie cat mai mic. In cele 205 minute de rulare, acesta va efectua o prespalare, spalare la 45°C si clatier finala la 62°C urmat de uscare. Va consuma insa doar 9 litri de apa si 0.69 kWh de energie electrica. Cu aceste valor Candy CDP2L949W a obtinut clasa de A++.
Rapid. Este un program scurt, de doar 30 de minute, fara ciclu de uscare. Este compus din spalare la 55°C si doua cicluri de clatiri, ambele la 55°C. Are un consum de 10 liri de apa si 0.7 kWh de energie electrica.
Prespalare. O prespalare sau inmuiere la temperatura de admisie, cu doar 3.5 litri de apa. Acesta va tine doar 15 minute, si deoarece nu incalzeste apa, consumul energetic este de doar 0.02 kWh.

 

VEZI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Programele de spalare la Candy CDP2L949W sunt cele de baza, fara prea multe complicatii, insa trebuie remarcat faptul ca aproape toate programele de spalare spala la o temperatura mai joasa decat „cele standard”. Acesta este valabil la orice alt model Candy.
Daca dorim ca Candy CDP2L949W sa termine mai repede programul, are functia Express, care este menit pentru a reduce semnificativ durata totala a programelor.
Daca se doreste pornirea programului peste un anmit timp, aveti la dispozitie cele trei valori predefinite de 3/6/9 ore.

Cam asta este Candy CDP2L949W, un model simplu, s ila un pert foarte accesibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *