Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Candy CDP5P1DAWS si CDP5P1DAXS de 15 seturi si 10 programe

Candy CDP5P1DAWS si CDP5P1DAXS de 15 seturi si 10 programe
4.4 (88%) 5 votes

Candy CDP5P1DAWSCele doua masini de spalat vase Candy CDP5P1DAWS si CDP5P1DAXS din punct de vedere a caracterisiticilor tehnice sunt identice, singura diferenta fiind culoare, CDP 5P1DAWS fiind alb, iar CDP 5P1DAXS argintiu. Tocmai din aceasta cauza, prezint cele mai importante caracteristici in acelasi loc. Datorita culorii, si pretul difera, insa foarte putin, caci cel argintiu e mai scump cu 50-60 de lei. In rest ambele au o capacitate de 15 seturi (maxim ce a fost atins de orice producator), 10 programe de spalare, 3 extra-optiuni si o eficienta energetica de A+.

 

ALTE DETALII SI OPINII GASESTI SI AICI

 

Cele 10 programe de spalare la Candy CDP5P1DAWS si CDP5P1DAXS :
Igienizare: program antibacterial, dedicat pentru vase foarte murdare, sau tacamurile si farfuriile copiilor, caci spalarea se efectueaza la o temperatura foarte mare, de 75°C. La alti producatori unde regasim acest program, de obicei apa este incalzita la 70°C, deci in cazul de fata vorbim de un program si mai eficient. Evident are un consum mare, de 20 litri de apa si 2.03 kWh de energie electrica. Timpul total de spalare este de 130 de minute.

Universal: pentru incarcari cu nivel normal de murdarie, o spalare la 60°C. Programul are o durata de doua ore, timp in care consuma 14 litri de apa si 1.5 kWh de energie.

Zilnic: program pentru spalari zilnice, cu murdarie „normala”, o spalare la 55°C, cu o durata totala de 80 de minute.

Eco: programul dupa care se primeste si clasa de eficienta energetica, A+ in cazul de fata. Durata programului este de 170 de minute, caci se spala la doar 45°C, si consuma 10 litri de apa si 1.04 kWh de energie electrica.

Delicat: pahare – cum il regasim la alte marci, o spalare delicata pentru pahare si portelanuri, la temperatura de 45°C.

Rapid: o spalare la 65°C, cu durata totala de 59 de minute, fiind ideal pentru o incarcare de 8 seturi, chiar si cu multa murdarie.

Ultra rapid: un program scurt de 24 de minute, cu spalare la 50°C, si cum ne-am obisnuit cu astfel de programe, nu are ciclu de uscare.Are un consum de 9 litri de apa si doar 0.59 kWh de energie.

Silentios: un program de 240 de minute, caci se spala la o presiune foarte scazuta a apei, pentru a avea un „zgomot” de doar 45 dB. Temperatura de spalare este de 55°C.

Prespalare: nelipsitul program (mai ales ca avem o capacitate de  15 seturi) de prespalare timp de 5 minute, fara a incalzi apa.

Curatire: program special pentru a curati masina de spalt vase (cand e gol), cu detergenti speciali pentru acest scop. Programul are o Candy CDP 5P1DAXSdurata de 40 de minute, si se va utiliza apa la 70°C.

Extra uptiuni care se regasesc la Candy CDP 5P1DAWS si CDP 5P1DAXS :
Express: pentru o reduce a consumului si a timpului total cu pana la 25%. Asta se resuseste prin reducerea temperaturii apei in cilul de clatire finala, si a duratei acestuia.
Programare intarziata: intirzierea inceperea programelor de spalare in intervalul 1-23 de ore.
All in 1: sau tablete multifunctionale, cand folosim detergenti de acest tip, se optimizeaza procesul de spalare pentru a obtine cele mai bune rezultate, folosind detergenti de acest tip.

Desi nu este o extra-optiune, Candy CDP5P1DAWS si CDP5P1DAXS semnalizeaza acustic sfarsitul programelor de spalare, insa daca dorim acest lucru poate fi dezactivat.

Cele doua modele sigur nu sunt varful de gama de la Candy, insa pentru masini de spalat vase cu 15 seturi, si 10 programe, au un pret foarte mic!

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACESTE MODELE.

 

 

Salvează

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *