Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Candy CDPM 3T62PRDFW modelul cel mai avansat la mijlocul anului 2018

Candy CDPM 3T62PRDFW modelul cel mai avansat la mijlocul anului 2018
3.1 (62.86%) 7 vote[s]

Masina de spalat vase Candy CDPM 3T62PRDFW este fara doar si poate cel mai bun model al acestui producator de electrocasnice dintre cele incorporabile, si care au o capacitate mare de incarcare. Avand o capacitate imensa, de 16 seturi si o eficienta energetica maxima de A+++, si in total 12 programe de spalare, acest model cu siguranta va va capta atentia. Acesta difera total de modelele precedente, caci jos are bratul stropitor normal iar in partea stanga mai are inca doua mici. Acestea vor functiona si vor oferi o curatare sporita in 5 programe de spalare.
Si acum vine una din noutatile acestui model de top: acesta area asa zis 12 programe de spalare. Da, sunt 12 programe pentru diferite tipuri de incarcari, cu diferite temperaturi sau durata totala, insa ele sunt grupate de fapt pe 4 programe separate. Sunt 4 programe de spalare „De Baza”, si la fiecare putem selecta cu ajutorul butonului U-Wash doua trepte. U Wash + pentru o spalare la o temperatura si presiune mai mare, sau U Wash – pentru o durata mai scurta de spalare si la presiune mai scazuta.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA UN ASTFEL DE MODEL

Programele de spalare la Candy CDPM 3T62PRDFW, si combinatiile cu U-Wash:

 • P1
  Intensiv. Programul cu spalare la o temperatura ridicata de 75°C (aceasta temperatura e foarte rar intalnit la alti producatori), fiind recomandat pentru incarcari cu vase, oale, cratite, si alte articole foarte murdare. Deoarece este un model cu o capacitate maxima de incarcare, are si un consum energetic ridicat in cacest program, de 2.07 kWh si 21 de litri de apa. Programul are o durata totala de 130 de minute.
  Hygienic. Este programul P1 alaturi de U-Wash +. Producatorul il recomanda pentru sterilizare, sau o spalare antibacteriala. Se va spala tot la 75°C, si se ca clati tot la o temperatura ridicata, pentru o igienizare buna. Folosind acest program, veti avea un consum energetic pe masura.
  Strong&Fast. Este programul P1 alaturi de U-Wash -. Adica o spalare nu la fel de intensiva ca la programul de baza, caci temperatura de spalare va fi la 65°C, insa ideal pentru incarcari cu rest ridicat de murdarie, care trebuie spalat repede. Durata acestui program este de doar 85 de minute.
 • P2
  Universal. O spala pentru incarcari zilnice, care au fost lasate in aparat pe cursul zilei. Este o spalare care va face fata chiar si la incarcari cu rest ridicat de murdarie, insa sa nu fie uscate. Candy CDPM 3T62PRDFW va spala la temperatura de 60 °C, si vansuma 15 litri de apa si 1.46 kWh de energie electrica. Durata programului in total este de 2 ore.
  Universal + . Sau universal alaturi de U-Wash +. O spalare asa zis zilnica, insa cu spalare la 70°C, si doua clatiri finale, pentru a oferi o igienizare ridicata.
  Zilnic. Universal cu U-Wash -. Acesta chiar ca e un program zilnic, asa cum il regasim de obicei la alti producatori, si e ideal pentru incarcari cu multe farfurii cu rest normal de murdarie. Temperatura de spalare va fi de 55°C, iar programul va rula timp de 80 de minute.REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL POT SA APARA SI AICI
 • P3
  Eco. Deoarece Candy CDPM 3T62PRDFW are o eficienta energetica de a+++, cu ajutorul acestui program vom reusi sa scoatem niste consumuri foarte mici, in cazul incarcarilor cu rest normal de murdarie. Programul va spala la 45°C si nu la 50°C, insa are un consum de doar 10 litri de apa si 0.77 kWh de energie electrica. Si sa nu uitam faptul ca e un model de 16 seturi! Durata programului este acceptabil pentru un program Eco, respectiv 170 de minute.
  Eco+. Pentru incarcari cu rest normal de murdarie, producatorul recomandandu-l pentru spalari cu detergenti care contini enxime. Important este faptul ca va spala la o temperatura mai ridicata decat precedentul, la 55°C, si si durata programului se lungeste cu 20 de minute.
  Delicat. Este P3 cu U-Wash -, si este defapt programul care este regasit la alti producatori cu numele de delicat, pahare, gentle. Este spalarea la 45°C si la presiune scazuta, pentru a ocroti paharele si articolele delicate, care prezinta rest scazut de murdarie. Programul va avea o durata de 45 de minute.
 • P4
  Ultra Rapid 24′. O spalare scurta de 24 de minute, si la o temperatura de 50°C. Consumul lui va fi una mica, de 9 litri de apa si 0.59 kWh de energie electrica. Producatorul recomanda acest program pentru incarcari de maxim 6 seturi.
  Ultra Rapid 59′. Sau programul cu o durata totala de 59 de minute, si spalare la o temperatura de 65°C! Este indicat pentru incarcari cu rest ridicat de murdarie, insa sa nu depaseasca 8 seturi.
  Refresh. Interesant nume, caci este prespalarea sau clatirea, fara incalzirea apei.

 

VERIFICA DISPONIBILITATE STOC AICI.

 

Candy CDPM 3T62PRDFW are si wi-fi, adica te poti conecta la el de pe telefon, si poti porni un program de spalare chiar si de la serviciu. Totodata terminarea programului este semnalizat acustic, insa se poate dezactiva, daca vrem.
Ca si extra-optiuni avem programare intarziata in intervalul a 1-23 de ore, si All in 1, sau asa zis-ul tablete multifunctionale.
Alte extra-optiuni nici nu trebuiau, caci din cele 12 programe de spalare, nu exista sa nu gasim una care sa fie bun pentru noi. Multe din programe, is de fapt un program normal cu o extra-optiuni, dar descriind fiecare in parte, stiind la ce temperatura spala, cat tine, este mult mai usor de inteles si de ales programul care va fi ideal pentru diferite tipuri de cantitati de vase si de murdarie.
Candy CDPM 3T62PRDFW este un model de top fara doar si poate, si chiar nu inteleg de ce la unele oferte pretul lui este sub 2000 de Ron, cand acesta putea fi mult mai scump. Acesta este modelul pe alb, cu W la sfarsit, iar saca il doriti pe inox, exita si CDPM 3T62PRDFX !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *