Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Candy CDSM 2DS62X cu 9 programe si 6 temperaturi de spalare

Candy CDSM 2DS62X cu 9 programe si 6 temperaturi de spalare
5 (100%) 1 vote[s]

Masina de spalat vase Candy CDSM 2DS62X este un model semi-incoprorabil, cu o capacitate foarte mare de incarcare, de 16 seturi. Pana in momentul de fata producatorii nu au reusit sa scoata un model cu o capacitate mai mare, insa parerea mea personala este ca nici nu este nevoie, deoarece dupa modelele de 14 seturi, cele de 15-16 sunt tot una 🙂

Acesta are nu mai putin de 9 programe de spalare, plus cea de igienizare masina, 6 temperaturi de spalare, si o eficienta energetica de A++. Chiar daca nu are senzori, deoarece are o varietate mare de temepraturi de spalare si un numar indeajuns de programe, este un model ideal pentru cei care doresc o masina de spalat vase semi-incorporabila cu o latime de 60 de cm.

 

VEZI AICI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Programele de spalare alaturi de durata, temperatura de spalare cat si consumul la Candy CDSM 2DS62X:

Igienic: un program antibacterial pentru dezinfectarea articolelor, sau pentru articole foarte murdare. Spalarea se efectueaza la 75°C, deci atentie la articolele sensibile la temperaturi ridicate! Durata totala a programului este de 130 de minute, si doarece va consuma nu mai putin de 21 litri de apa, si va spala la temperatura specificata mai inainte, consumul energetic este unul ridicat de 2,07 kWh.
Universal: un program foarte generic, care probabil va fi folosit cel mai des, deoarece este ideal pentru incarcari cu rest normal de murdarie, in aceasi zi. Deoarece spala la 60°C, va reusi sa indeparteze si incarcarile cu rest mai ridicat de murdarie in cele 2 ore cat tine tot programul in sine. Va consuma 15 litri de apa si are un consum energetic de 1.46 kWh.
Zilnic. Un program de 80 de minute, care este compus din prespalare cu apa rece, spalare la 55°C, clatire cu apa rece si clatire finala cu apa calda. Nu este recomandat pentru rest ridicat de murdarie.
Eco: un program lung, de 190 de minute (insa destl de scurt in comparatie cu alti producatori) cu spalare la 45°C, pentru a avea un consum energetic cat mai mic. Cu cele 10 litri de apa consumati si un consum energetic de 0.95 kWh, Candy CDSM 2DS62X obtine clasa de A++.
Scurt: un program cu o durata de doar 59 de minute, si deoarece spala la 65°C, va reusi sa spale eficient resturile recente de murdarie, insa de pe un numar maxim de 8 seturi.
Rapid: un program de doar 24 de minute, si spalare la 50°C. Evident, consumul energetic este mic, insa eu nu prefer aceste programe, care nu au ciclu de uscare, chiar daca consumul energetic este de doar 0.59 kWh.
De noapte: un program silentios, cu spalare la 55°Cpentru incarcari cu rest normal de murdarie. Presiunea de spalare va fi redusa, pentru ca aparatul sa fie cat mai silentios, insa va fi nevoie de 240 de minute in total, pentru ca aparatul sa termine 🙂
Prespalare: o prespalare de doar 5 minute, cu apa la temperatura de admisie. Deoarece vorbim despre un model cu o capacitate destul de mare, aceasta prespalare este foarte importanta.
Curatare masina: programul de curatare a interiorului masinii, care trebuie rulat cu detergent special pentru acest scop. Acest asa numit program se poate rula apasand pe programul Eco si functia express.

 

ALTE DETALII SIREVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Pe langa aceste programe de spalare, Candy CDSM 2DS62X are si :

Pornire intarziata – asta in intervalul a 1-23 de ore, fiind mai mult decat suficient
All in 1 – cand se folosesc detergenti de tip 3 in 1, 4 in 1 etc… Masina trebuie sa regleze ciclul de clatire si uscare, pentu a obtine la final pahare „fara pete”.
Express: putem reduce durata si consumul energetic cu aproximativ 25%. Se va reduce mai ales temperatura si durata ciclulului de clatire finala, dar si a ciclului de uscare. Producatorul recomanda deschiderea usii imediat dupa terminarea programului, pentru a putea obtine o uscare acceptabila.

Candy CDSM 2DS62X are si nfc, adica cu telefonul mobil poti comanda aparatul printr-o aplicatie, insa eu na vad mare treaba in acesta, deoarece oricum trebuie sa mergi pana la aparat.
Fiind un model semi-incorporabil, ma asteptam la un afisaj de timp ramas, insa afisajul se refera doar la programul care ruleaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *