Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Candy CED 122 cu 6 programe de spalare

Candy CED 122 cu 6 programe de spalare
5 (100%) 1 vote[s]

Masina de spalat vase Candy CED 122 este un model destul de simplu, cu 6 programe de spalare, extaoptiunea de table 3 in 1 si programare intarziata.
Trebuie neaparat sa stiti, faptul ca pe multe site-uri de unde poate fi achizitionat acest model, poza nu coincide cu modelul. Acesta, arata asa cum se vede in poza de alaturi.
Desi este un model mai simplu, are toate programele importante, deci daca nu sunteti in cautarea unui model complex, cu senzori, programe inteligente, etc.. si acesta poate fi un ajutor de nepretuiti din bucatarie.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Programele de spalare, alaturi de durata, consum si temperatura de spalare la Candy CED 122:

Intensiv: spalare intensiva, pentru incarcari cu grad ridicat de murdarie, chiar si uscata. Programul consta din prespalare, spalare la 60°C, clatire, clatire, si clatire finala cu apa fierbinte, urmata de uscare. In cei 180 de minute va consuma 16 litri de apa si 1.3 kwh de energie electrica.

Eco: cel mai eficient din punct de vedere a consumului, pentru incarcari cu rest normal de murdarie. Va spala la 45°C, si are un consum de 13 litri de apa si 1.03 kwh de energie electrica. Cu acest consum obtine clasa A+ la eficienta energeica.

Light: pentru pahare, si farfurii cu rest normal de murdarie, constand din prespalare, spalare la 45°C, clatire fierbinte si uscare. Durata programului este de 137 de minute, avand un consum de 14 litri de apa si 0.85 kWh de energie electrica.

Crystal: sau pahare, delicat. Pentru pahare, cristale, pahare pictate care sunt sensibile la temperaturi ridicate. Programul consta din spalare la 40°C, clatire, si clatire finala plus uscare. In cele 124 de minute va consuma 10 litri de apa si 0.8 kWh de energie electrica.

Rapid: o spalare scurta, pentru rest minim de murdarie, care nu necesita uscare. Programul tine 39 de minute, spala la 40°C, si va consuma 7 litri de apa si 0.5 kwh de energie electrica.

Prespalare: prespalare timp de 11 minute, cu 4 litri de apa, la temperatura de admisie. Deoarece nu incalzeste apa, consumul energetic este minim, de 0.01 kwh. Il puteti folosi ca o inmuiere, sau pentru a preveni uscarea resturilor.

Desi este un model destul de simplu, are optiunea de Tablete 3in1, foarte util, daca folosim detergent de acest tip.
Totodata programarea intarziata este si ea posibila, insa doar pe trei intervale de timpi, de 3/6/9 ore.

 

PARERI SI OPINII POT APAREA SI AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *