Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Capacitate de 9 seturi si 7 programe la Candy CDI 9P50/E-S

Capacitate de 9 seturi si 7 programe la Candy CDI 9P50/E-S
4.5 (90%) 2 vote[s]

Candy CDI 9P50/E-S

Masina de spalat vase Candy  Candy CDI 9P50/E-S este un model comlet incorporabil „slim” adica cu o capacitate de incarcare de 9 seturi, cu latime de 45 de cm, dar totusi are un numar destul de mare de programe de spalare, 7 la numar. Si daca la programe sta destul de bine, la extra-optiuni nu este la fel, caci are doar posibilitatea de programare intarziata. Daca extra-optiunile nu sunt asa de importante pentru Dvs, atunci  Candy CDI 9P50/E-S poate fi o alegere buna pentru bucataria dvs.

VEZI AICI PRETUL ACTUAL PENTRU ACEST MODEL

 

Cele 7 programe de spalare la Candy CDI 9P50/E-S:

Intensiv: programul special pentru vase si oale murdare sau murdarie uscata, caci programul consta din prespalare, prespalare la 45°C, spalare la 70°C, clatire la 75°C si uscare. Este de remarcat faptul ca clatirea se efectueaza la o temperatura inalta (rar intalnita la alti producatori) ceea ce ofera programului o uscare foarte eficienta dar si o igienizare.
Normal: pentru incarari mixte de vase, farfurii cu grad normla de murdarie, cu spalare la 65°C.
Eco: programul dupa consumul caruia se obtine certificarea energietica, A+ in cazul acesta, deci un cosnum de 10 litri de apa si 0.77 kWh de energie electrica. La spalare se va utiliza apa la 45°C, iar la clatire de 65°C.
1 ora: programul cu o durata de 60 de minute, insa o spalare eficienta, caci dupa o prespalare la 30°C urmeaza spalarea la 70°C, iar apoi clatire la 65°C. Daca nu aveti resturi de murdarie foarte multa si uscata, acesta va fi programul cel mai des folosit.
Pahare: o spalare delicata la 45°C si presiune scazuta, ideal pentru pahare si portelanuri sensibile.
Rapid: o spalare scurta la 30°C, fara uscare
Prespalare: desi este un model de doar 9 seturi ma bucura faptul ca nu lipseste prespalarea nici la acest model.

Acestea erau cele 7 programe la Candy CDI 9P50/E-S, iar despre extra-optini nu avem mult de spus caci avem doar posibilitate de pornire intarziata. Mai putem aminti insa faptul ca ne va afisa timpul ramas din spalare (aflat in usa), si are semnal sonor la terminarea programului de spalare.

AICI APAR DE OBICEI SI ALTE OPINII SI PARERI DESPRE ACEST MODEL

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *