Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

CDI 2010 cu 6 programe de spalare

CDI 2010 cu 6 programe de spalare
5 (100%) 1 vote

Candy CDI 2010Masina de spalat vase Candy CDI 2010 este un model complet incorporabil a producatorului de electrocasnice din Italia, avand o capacitate de incarcare de 12 seturi si 6 programe de spalare (una fiind cea de autocuratare), si o eficienta energetica de A+. Dearece nu sunt multe firme care comercializeaza modelele producatorului, posibilii cumparatori de obicei prefera alte marci, care sunt mai cunoscute la noi. Insa sa vedem ce stie acest model, si ce consum are pe fiacare program!

VEZI AICI SI ALTE DETALII DESPRE ACEST MODEL

 

 

Cele 6 programe de spalare la Candy CDI 2010:

Intensiv: programul care spala la o temperatura ridicara de 75 °C – si aici trebuie sa amintim faptul ca alti producator programul intensiv spala la 70°C! Si consumul de apa este mare, deoarece programul este ideal pentru vase si oale precum si cratite foarte murdare, de 21 litri, avand un consum energetic de 2.04 kWh, iar durata totala a programului de 130 minute.
Universal: este pentru spalarile zilnice, insa si pentru oale caci spala la 60°C, timpul total fiind de 120 minute, pe durata caruia se consuma 15 litri de apa si 1.5 kWh de energie electrica
Eco: programul lung de 190 minute, si va spala la 45°C (aici amintim faptul ca la eco marea majoritate a masinilor de spalat vase spala la 50°C) cu un cosnsum de 12 litri de apa si 1.01 kWh de energie.
Rapid: programul de 29 minute, cu un consum de 9 litri de apa si 0.73 kWh, si apala la 50°C. Acest program nu are ciclu de uscare.
Prespalare: prespalare cu apa neincalzita, timp de 5 minute
Autocuratare: programul care se utilizeaza doar pentru acest scop, utilizand detergenti speciali pentru acest scop, iar aparatul trebuie sa fie gol. Programul are o durata de 45 de minute, si foloseste apa la 70°C

Ca si extra-optiuni Candy CDI 2010 are:
Spalare intarziata – la trei intervale de timpi predefinite de 3/6/9 ore
Express: se poate micsora timpul programeleor de spalare cu maxim 25% dar si a consumul de energie, deaorece se scade temperatura apei la ultima faza de clatire.

 

CELE MAI MICI PRETURI LA ACEST MODEL LE GASESTI AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *