Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Eficienta energetica maxima la Candy CDP 3T62DFW de 16 seturi si 12 programe de spalare

Eficienta energetica maxima la Candy CDP 3T62DFW de 16 seturi si 12 programe de spalare
3.5 (70%) 2 vote[s]

Masina de spalat vase Candy CDP 3T62DFW este un model independent, cu o cpaacitate de incarcare mare, de 16 seturi, si totusi o eficienta energetica de A+++. Asta deobicei e mai rar, caci caci totusi este nevoie de un consum ridicat de energie la o stfel de capacitate.
Chiar daca se vorbeste peste tot de 12 programe de spalare, cu butonul de selectare de programe putem alege din doar 4, si daca dorim mai folosim asa zisele optiuni de U-Wash+ si U-Wash-.

Adica o spalare la o temperatura mai scazuta sau mai ridicata, decat programul de baza. Insa, pana la urma avem 12 programe cu nume diferit, si cu spalari, consumuri diferite, pentru diferite tipuri de incarcari. 3T62DFW este aceasi ca si 3T62DFX, singura diferenta fiind culoare. Despre care vorbim acuma este alb, iar cel cu X la sfarsit e inox.

 

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Programele de spalare, alaturi de optiunile U-Wash la Candy CDP 3T62DFW :

P1 Intensiv – o splare la o presiune a apei mare, si la temperatura de 75°C. Este cea mai ridicata temperatura intalnita. De obicei ceilalti producatori incalzesc apa doar la 70°C. Va consuma nu mai putin de 21 de litri, si are un consum energeitc de 2.07 kWh. Daca ai cesti, cani cu inscriptii, nu le spala cu acest program!
Igienic – este programul intensiv cu optiunea de UWash + . Adica aceasi temperatura de spalare, insa are si un ciclu de igienizare la acasi temperatura
Strong&Fast – un intensiv mai delicat, adica spalare la „doar” 65°C, si cu o durata totala mai mica.

P2 Universal – pentru incarcari mixte, insa cu grad ridicat de murdarie. In ciclul de spalare se va utiliza apa la o temperatura de 65°C. Are un consum de 15 litri de apa si 1.46 kWh de energie electrica.
Universal + un program identic cu precedentul, insa contine doua cicluri de clatire/igienizare la temperatura de 70°C.
Zilnic – este ideal pentru incarcarile zilnice cu grad mediu de murdarie, care trebuie spalate intr-un timp relatic scurt

P3 Eco – Candy CDP 3T62DFW desi are 16 seturi, a reusit sa obtina clasa de eficienta energetica de A+++. ASta, asa cum am zis si la inceputul articolului, prin faptul ca in acest program spala la o temperatura mai joasa, decat cel standard, la 45°C. Astfel reuseste sa aiba un consum energetic de doar 0.77 kWh, si de 10 litri de apa.
Silentios – la alti producatori acest program se efectueaza la acesi temperatura ca cel Eco, insa la o presiune scazuta. In cazul de fata se va spala insa la 55°C. Deci daca ai tot timpul din lume (adica peste 4 ore) ca aparatul sa termine, si in cel mai silentios mod posibil, atunci acesta este programul ta.
Delicat – spalare delicata la temperatura de 45°C

P4 Ultra Rapid – o spalare scurta, de doar 24 de minute, si spalare la 50°C. Este recomndat pentru incarcari de maxim 6 seturi, care prezinta rest minim de murdarie, si care nu au nevoie de uscare
Rapid – o spalare de 59 de minute, si la temperatura de 65°C. Se pot spala si articole foarte murdare, imediat dupa folosire, insa nu mai mult de 8 seturi.
Prespalare – prespalare scurta cu apa rece.

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Candy CDP 3T62DFW are deci destule programe, din care se folosesc de obicei maxim 3 🙂 Insa avem din ce sa laegem, pentru diferite niveluri de incarcare si diferite resturi de murdarie.
Pe langa programele de spalare, avem posibilitatea de a alege si deschidere automata a usii, fapt ce va facilita uscarea mai rapida.
Totodata este posibil si selectarea de All in One, adica daca folosim detergent combinat, masina va regla mai ales setarile legate de clatire, pentru a obtine o uscare si stralucire cat mai eficienta la terminarea programelor de spalare.
Candy CDP 3T62DFW are totodata si Smart Fi, cu ajutorul caruia putem comanda aparatul prin intermediul aplicatiei Candy simply-Fi.

Avem deci o masina de splat vase cu capacitati mari, cu eficienta energetica ridicata si cu un numar mare de programe.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *