Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Micutul CDCF 6/E-S de la Candy

Micutul CDCF 6/E-S de la Candy
3.3 (66.15%) 13 votes

Candy CDCF 6 E-SNu toata lumea are nevoie de o masina de spalat vase mare, sau pur si simplu nu are loc unde sa puna una de capacitate mare, asa ca pentru ei producatorii au venit cu modele micute de 6 seturi, care la inaltime 44 cm (cam cat un cuptor de microunde) si o latime de 55 cm. Evident aceste masini au un singur nivel, sau mai bine zis un singur cos, in care trebuie sa punet atat paharele cat si farfuriile, tacamurile, dar si vasele mai mari. Candy CDCF 6/E-S este un astfel de model, de 6 seturi, pe care il recomand pentru familii de 2 persoane, sau si pentru cu mai multi membrii, insa atunci probabil il veti folosi de mai multe ori pe zi.

DE OBICEI AICI MAI APAR PARERI DESPRE ACEST MODEL

Candy CDCF 6/E-S are 6 programe de spalare (destul de mult), dupa cum urmeaza:

Intensiv: pentru vase si oale foarte murdare, sau cu murdarie uscata, caci programul in sine consta in : prespalare la 50°C, spalare la 70°C, clatire, clatire, clatire la 70°C, uscare. Deci un program lung si destul de complex.
Normal: pentru vase mai putin murdare, si farfurii cu nivel de murdarie normala, caci programul are o prespalare, urmat de spalare la 60°C, clatire, clatire la 70°C si uscare.
Eco: programul dupa care se obtine si clasa de eficienta energetica, A+ in cazul nostru, are prespalare, spalare la 55°C (de obicei alti producatori la programul eco folosesc apa la doar 50, sau 45°C), clatre, clatire la 70°C si uscare. Pe tot parcursul programului se consuma doar 7 litri de apa!
Pahare: pentru articole sensibile la presiunea apei si temperaturi mari, programul va spala la 45°C si clateste la 60°C.
Rapid: un program scurt, caci spala la 40°C, dupa care urmeaza doua clatiri cu apa neincalzita. (acest program desi se specifica, cu are uscare)
3in1: pentru incarcari cu rest de murdarie in cantitati medii, foarte asemanator programului Normal, fiind ideal cand folositi detergenti de acest tip, tablete 3 in 1.

Ca si singura extra-optiune Candy CDCF 6/E-S vine cu  pornire intarziata cu 4 intervale de timpi predefiniti:  3-6-9-12 ore.

Masinile de spalat vase de 6 seturi cum am specificat si la inceputul articolului sunt ideale doar in cazul in care sunteti putini in familie (sau nu prea mancati acasa), s pentru cei care nu au loc in bucatarie, pentru alte cazuri recomand o masina de spalat vase de cel putin 12 seturi.

VEZI AICI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Salvează

Salvează

2 Responses to Micutul CDCF 6/E-S de la Candy

  1. Simona says:

    Buna seara,

    As dori sa cumpar o masina de spalat vase cu adancime de 40 cm. Aveti asa ceva?
    Poate sa fie cu inaltime de 60 -80 cm si latime de aprox 50 cm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *