Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Pareri Candy CDPM 3T62PRDFX – programe de spalare si specificatii corecte

Pareri Candy CDPM 3T62PRDFX – programe de spalare si specificatii corecte
3.3 (65.71%) 7 vote[s]

Masina de spalat vase Candy CDPM 3T62PRDFX este una din cele mai bune modele de la acest producator, in categoria celor independente si cu o capacitate de incarcare foarte mare. Insa specificatiile de pe Emag de exemplu nu sunt corecte, caci acesta are 12 programe de spalare, si nu 32, asa cum e specificat. Pe scurt, acest model are o capacitate de incarcare de 16 seturi (maxim ce se poate la latimea de 60 de cm), eficienta energetica de A+++ (maxim), 12 programe de spalare, cateva extra-optiuni, posibilitatea de legare pe WI-FI, zona speciala pentru vase foarte murdare denumit Zona Perfect Rapid, si multe altele.

Cele 12 programe a masinii de spalat vase sunt „despartite” in 4 grupuri. De fapt exista 4 programe principale, si la fiecaer avem optiunea de U-Wash + si U-Wash -. DAca vom folosi U-Wash + la un anumit program, de obicei durata spalarii, temperatura si presiunea apei va fi mai mare, iar daca folosim U-Wash – durata cu siguranta va fi mai mica, si de obicei si temperatura de spalare.

 

 

VEZI AICI REDUCEREA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Programele de spalare la Candy CDPM 3T62PRDFX, si combinatiile cu U-Wash:

P1

Intensiv. Programul cu spalare la o temperatura ridicata de 75°C (aceasta temperatura e foarte rar intalnit la alti producatori), fiind recomandat pentru incarcari cu vase, oale, cratite, si alte articole foarte murdare. Deoarece este un model cu o capacitate maxima de incarcare, are si un consum energetic ridicat in cacest program, de 2.07 kWh si 21 de litri de apa. Programul are o durata totala de 130 de minute.
Hygienic. Este programul P1 alaturi de U-Wash +. Producatorul il recomanda pentru sterilizare, sau o spalare antibacteriala. Se va spala tot la 75°C, si se ca clati tot la o temperatura ridicata, pentru o igienizare buna. Folosind acest program, veti avea un consum energetic pe masura.
Strong&Fast. Este programul P1 alaturi de U-Wash -. Adica o spalare nu la fel de intensiva ca la programul de baza, caci temperatura de spalare va fi la 65°C, insa ideal pentru incarcari cu rest ridicat de murdarie, care trebuie spalat repede. Durata acestui program este de doar 85 de minute.

P2
Universal. O spalare pentru incarcari zilnice, care au fost lasate in aparat pe cursul zilei. Este o spalare care va face fata chiar si la incarcari cu rest ridicat de murdarie, insa sa nu fie uscate. Candy CDPM 3T62PRDFW va spala la temperatura de 60 °C, si va consuma 15 litri de apa si 1.46 kWh de energie electrica. Durata programului in total este de 2 ore.
Universal + . Sau universal alaturi de U-Wash +. O spalare asa zis zilnica, insa cu spalare la 70°C, si doua clatiri finale, pentru a oferi o igienizare ridicata.
Zilnic. Universal cu U-Wash -. Acesta chiar ca e un program zilnic, asa cum il regasim de obicei la alti producatori, si e ideal pentru incarcari cu multe farfurii cu rest normal de murdarie. Temperatura de spalare va fi de 55°C, iar programul va rula timp de 80 de minute.

P3
Eco. Deoarece Candy CDPM 3T62PRDFX are o eficienta energetica de a+++, cu ajutorul acestui program vom reusi sa scoatem niste consumuri foarte mici, in cazul incarcarilor cu rest normal de murdarie. Programul va spala la 45°C si nu la 50°C, insa are un consum de doar 10 litri de apa si 0.77 kWh de energie electrica. Si sa nu uitam faptul ca e un model de 16 seturi! Durata programului este acceptabil pentru un program Eco, respectiv 170 de minute.
Eco+. Pentru incarcari cu rest normal de murdarie, producatorul recomandandu-l pentru spalari cu detergenti care contini enzime. Important este faptul ca va spala la o temperatura mai ridicata decat precedentul, la 55°C, si si durata programului se lungeste cu 20 de minute.
Delicat. Este P3 cu U-Wash -, si este de fapt programul care este regasit la alti producatori cu numele de delicat, pahare, gentle. Este spalarea la 45°C si la presiune scazuta, pentru a ocroti paharele si articolele delicate, care prezinta rest scazut de murdarie. Programul va avea o durata de 45 de minute.

P4
Ultra Rapid 24′. O spalare scurta de 24 de minute, si la o temperatura de 50°C. Consumul lui va fi una mica, de 9 litri de apa si 0.59 kWh de energie electrica. Producatorul recomanda acest program pentru incarcari de maxim 6 seturi.
Ultra Rapid 59′. Sau programul cu o durata totala de 59 de minute, si spalare la o temperatura de 65°C! Este indicat pentru incarcari cu rest ridicat de murdarie, insa sa nu depaseasca 8 seturi.
Refresh. Interesant nume, caci este prespalarea sau clatirea, fara incalzirea apei.

 

ALTE DETALII TEHNICE APAR SI AICI

 

Cred ca o sa regasiti pentru orice situatie un program care sa fie exact ce va trebe.
Asa cum am zis si la inceput, Candy CDPM 3T62PRDFX are „Zona Perfect Rapid„, care se regaseste in partea din stanga a cuvei iar cele doua brate de pulverizare suplimentare sunt activate in timpul programelor(Ultra Rapid 59’si Ultra Rapid 24’) si a programelor U WASH + (Igienizare, Universal +, Eco Plus) pentru a furniza o spalare mai intensa si o cantitate mai mare de apa in acea zona.
Totodata ca si extra-optiune Candy CDPM 3T62PRDFX are Smart Door, adica usa aparatului se deschide un pic la terminarea programului, permitand o uscare mult mai rapida si mai eficienta. Ca are functia de tablete si pornire programabila, e ceva normal la un model atat de avansat ca acesta.
Totodata trebuie amintit si faptul ca are Wi-Fi, deci putem sa-l legam la retea, si sa-l comandam de la distanta, sau sa vedem in ce stadiu se afla cu spalarea.
Iar CDPM 3T62PRDFX este printre putinele modele de pe piata, care in caz de intrerupere de alimentare cu energie electrica, acesta va memora stadiul in care se afla, si isi va relua programul atunci cand se reda alimentarea.

 

ALTE PARERI SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

One Response to Pareri Candy CDPM 3T62PRDFX – programe de spalare si specificatii corecte

  1. Radu says:

    Foarte interesant si detaliat acest review.
    As fi interesat, daca stiti, unde este produsa aceasta masina de spalata vase?
    Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *