Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Review Candy CDP 3T62DFX cu 12 programe de spalare si eficienta energetica ridicata

Review Candy CDP 3T62DFX cu 12 programe de spalare si eficienta energetica ridicata
4 (80%) 6 vote[s]

Masina de spalat vase Candy CDP 3T62DFX este una din cele mai „incapatoare” modele de pe piata, avand o capacitate de incarcare de 16 seturi. Si daca de obicei aceste modele nu sunt cele mai eficiente din punct de vedere al consumului, in cazul de fata vorbim totusi de clasa A+++. Cu siguranta a trecut testele europene pentru a obtine aceasta clasificare, insa in programul Eco (cel care e luat in considerare) spala la 45°C si nu 50°C, cum majoritatea o fac. Pana la urma are eficienta energetica maxima, nu mai putin de 12 programe de spalare, cateva extra-optiuni, este deja un model smart, si cam asta conteaza.
Cele 12 programe de spalare sunt categorizate in 4 programe standard, si la fiecare avem optiunea de U wash, cu care marim sau scadem temperatura de spalare, si/sau presiunea, devenind un alt program.

 

 

VERIFICA PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL AICI

 

Programele de spalare, alaturi de optiunile U-Wash la Candy CDP 3T62DFX :

P1

Intensiv – o splare la o presiune a apei mare, si la temperatura de 75°C. Este cea mai ridicata temperatura intalnita. De obicei ceilalti producatori incalzesc apa doar la 70°C. Va consuma nu mai putin de 21 de litri, si are un consum energeitc de 2.07 kWh. Daca ai cesti, cani cu inscriptii, nu le spala cu acest program! Programul ruleaza timp de 130 de minute.
Igienic – este programul intensiv cu optiunea de UWash + . Adica aceasi temperatura de spalare, insa are si un ciclu de igienizare la acasi temperatura
Strong&Fast – un intensiv mai delicat, adica spalare la „doar” 65°C, si cu o durata totala mai mica.

P2

Universal – pentru incarcari mixte, insa cu grad ridicat de murdarie. In ciclul de spalare se va utiliza apa la o temperatura de 65°C. Are un consum de 15 litri de apa si 1.46 kWh de energie electrica.
Universal + un program identic cu precedentul, insa contine doua cicluri de clatire/igienizare la temperatura de 70°C.

Zilnic – este ideal pentru incarcarile zilnice cu grad mediu de murdarie, care trebuie spalate intr-un timp relatic scurt

P3

Eco – Candy CDP 3T62DFX desi are 16 seturi, a reusit sa obtina clasa de eficienta energetica de A+++. ASta, asa cum am zis si la inceputul articolului, prin faptul ca in acest program spala la o temperatura mai joasa, decat cel standard, la 45°C. Astfel reuseste sa aiba un consum energetic de doar 0.77 kWh, si de 10 litri de apa.
Silentios – la alti producatori acest program se efectueaza la acesi temperatura ca cel Eco, insa la o presiune scazuta. In cazul de fata se va spala insa la 55°C. Deci daca ai tot timpul din lume (adica peste 4 ore) ca aparatul sa termine, si in cel mai silentios mod posibil, atunci acesta este programul ta.
Delicat – spalare delicata la temperatura de 45°C

P4

Ultra Rapid – o spalare scurta, de doar 24 de minute, si spalare la 50°C. Este recomndat pentru incarcari de maxim 6 seturi, care prezinta rest minim de murdarie, si care nu au nevoie de uscare
Rapid – o spalare de 59 de minute, si la temperatura de 65°C. Se pot spala si articole foarte murdare, imediat dupa folosire, insa nu mai mult de 8 seturi.
Prespalare – prespalare scurta cu apa rece.

Candy CDP 3T62DFX nu sta prea bine la extra-optiuni, probabil datorita faptului ca prin UWash poti seta la cele 4 programe principale o spalare mai puternica sau mai delicata. Are insa :
Smart Door – adica us masini se deschide la sfarsitul programului, permitand sa iasa aburul, deci se obtine o uscare mai eficienta si mai rapida.
Smart Fi – masina poate fi conectata la wi0fi, pentru a putea fi comandata de la distanta

ALTE REVIEW-URI SI OPINII POT SA APARA SI AICI

 

Programarea intarziata este prezenta si ea, alaturi de semnalizare sfarsit program, sau afisare timp ramas de spalare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *