Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Semi-incorporabilul Candy CDS 2DS35X cu 9 programe

Semi-incorporabilul Candy CDS 2DS35X cu 9 programe
4 (80%) 1 vote[s]

Masina de spalat vase Candy CDS 2DS35X cu siguranta nu este varf de gama, insa daca dorim sa avem un model lat de 60 de cm, care sa aiba programe bine definite, si care isi au rostul, atunci probabil este una din cele mai bune alegeri pe care le puteti face. Acesta are o eficienta energetica de A++ (deci se putea mai bine), insa vorbim deja de o operare a aparatului prin telefon. Asta insa doar prin NFC si nu Wi-Fi. Chiar daca nu are senzori, 2DS35X are 9 programe pentru aproape orice situatie.

 

 

 

VEZI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL AICI

 

Cele 9 programe de spalare, alaturi de durata, consumul, si temperaturile de spalara la Candy CDS 2DS35X:

Igienic: un program antibacterial pentru dezinfectarea articolelor, sau pentru articole foarte murdare. Spalarea se efectueaza la 75°C, deci atentie la articolele sensibile la temperaturi ridicate! Durata totala a programului este de 130 de minute, si doarece va consuma nu mai putin de 19.5 litri de apa, si va spala la temperatura specificata mai inainte, consumul energetic este unul ridicat de 2 kWh.
Normal: un program foarte generic, care probabil va fi folosit cel mai des, deoarece este ideal pentru incarcari cu rest normal de murdarie, in aceasi zi. Deoarece spala la 60°C, va reusi sa indeparteze si incarcarile cu rest mai ridicat de murdarie in cele 2 ore cat tine tot programul in sine. Va consuma 13.5 litri de apa si are un consum energetic de 1.38 kWh.
Zilnic. Un program de 80 de minute, care este compus din prespalare cu apa rece, spalare la 55°C, clatire cu apa rece si clatire finala cu apa calda. Nu este recomandat pentru rest ridicat de murdarie.
Eco: un program lung, de 190 de minute (insa destl de scurt in comparatie cu alti producatori) cu spalare la 45°C, pentru a avea un consum energetic cat mai mic. Cu cele 10 litri de apa consumati si un consum energetic de 0.92 kWh, Candy CDS 2DS35X obtine clasa de A++.
Scurt: un program cu o durata de doar 59 de minute, si deoarece spala la 65°C, va reusi sa spale eficient resturile recente de murdarie, insa de pe un numar maxim de 8 seturi.
Rapid: un program de doar 24 de minute, si spalare la 50°C. Evident, consumul energetic este mic, insa eu nu prefer aceste programe, care nu au ciclu de uscare.
De noapte: un program silentios, pentru incarcari cu rest normal de murdarie. Presiunea de spalare va fi redusa, pentru ca aparatul sa fie cat mai silentios, insa va fi nevoie de 240 de minute in total, pentru ca aparatul sa termine 🙂
Prespalare: o prespalare de doar 5 minute, cu apa la temperatura de admisie. Deoarece vorbim despre un model cu o capacitate destul de mare, aceasta prespalare este foarte importanta.

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

Extra-optiunile disponibile la Candy CDS 2DS35X:

Express: cu aceasta optiune se reduce in general cu 25% consumul de energie si durata programelor. Se va scurta temperatura de spalare si durata ciclului de uscare.
All in 1: trebuie folosit cand se utilizeaza detergent de acest tip.
Programare intarziata: in intervalul a 1-23 de ore

Candy CDS 2DS35X are si Smart Touch, adica masina de spalat vase va comunica prin NFC cu telefonul mobil. DEscarcati aplicatia Candy simply-fi, si o sa puteti comanda aparatul prin intermediul telefonului. Insa oricum trebuie sa va deplasati pana la aparat, caci e Nfc si nu Wi-fi.

Deoarece este un model semi-incoproabil, se vede timpul ramas de spalare, si programul care ruleaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *