Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Miele G 6620 SC cu sase programe de spalare si un consum foarte mic

Masina de spalat vase Miele G 6620 SC este un model independent cu o capacitate de 14 seturi – deci o latime de 60 de cm, care nu dezminte faimosul producator de electrocasnice Miele, si are o eficienta energetica maxima posibili, si chiar o intrece pe asta, cu un consum si mai mic. Oficial acest model este din clasa A+++, insa numai deoarece nu exista clasa si mai mare. In programul Eco va consuma doar 0.75 kWh, cat un model de 9 seturi si clasa A+
Programele de spalare nu sunt numeroase, insa avem si cel cu senzori, dar si cel intensiv care spala la 75°C.

Citeste descreierea completa

Miele G 6770 SCVi cu un consum extrem de scazut de energie

Masina de spalat vase Miele G 6770 SCVi este un model complet incorporabil cu o capacitate de incarcare de 14 seturi, si pe langa faptul ca este un model scump (asa cum e orice model Miele) acesta are una din cele mai mici consumuri de energie electrica in comparatie cu alte marci. Chiar daca oficial nu exista A+++ -10%, adica cu 10% mai eficient deca consumul necesar atingerii clasei de A+++.

Concret el consuma in programul eco doar 0.75 kWh de energie electrica, cam cat un model din clasa A++ cu o capacitate de 9 seturi. Miele G 6770 SCVi are 8 programe de spalare plus cea de Autocuratare, deci avem de unde alege 🙂

 

Citeste descreierea completa

Miele G 6730 SCi EDST cu 10 programe si o eficienta energeica peste competitori

Multi stiu faptul ca Miele produce una din cele mai fiabile, cele mai performante si cu o tehnologie avansata, insa pentru majoritatea celor care doresc o masina de spalat vase, pretul unui model Miele, e prea mare. Miele G 6730 SCi EDST este un astfel de model, care nu este deloc ieftin, are un pret peste 1000 de euro.
Acest model va ofera 10 programe de spalare, fiind prezent si cel Auto, insa si cele mai uzuale programe sunt diferite de celelalte marci, cum ar fi spalarea intensiva la 75°C, cel Eco este la 52°C, si totusi a obtinut clasa de eficienta energetica de A+++. Ba mai mult, programul eco va consuma cu 10% mai putina energie decat este necesar obtinerii acestei clase supreioare.

Citeste descreierea completa

Modelul de lux Miele G 6920 SCi EDST/CLST cu 13 programe

Unul din cele mai scumpe masini de spalat vase de pe piata este Miele G 6920 SCi EDST/CLST, care chiar si pretentiosi e cam scump, caci vorbim de un model cu un pret de peste 11000 de lei. Da, cam atat este in Romania acest model, insa si in Germania, ultima data cand am verificat avea un pret de 2400 de Euro.
Sumar, acest aparat se mandreste cu eficienta energetica de cel mai inalt nivel, adica cu 20% mai eficient decat A+++. Insa deoarece in momentul de fata A+++ este oficial cel mai ridicat nivel, acesta trebuie sa apara pe etichete. Totodata are un numar de 13 programe de spalare, foarte multe optiuni si extra-optiuni, si detalii tehnice brevetate de acest producator.

Citeste descreierea completa

Miele G 6920 SCi un model de 3000 de euro

Daca doresti o masina de spalat vase germana (care chiar este fabricat in Germania) de ultima generatie si nu conteaza pretul de achizitie, Miele G 6920 SCi este un model ideal pentru tine, daca vrei toata tehnologia inovatoare intr-o masina de spalat vase semi-incorporabila cu o capacitate mare de incarcare, dar in acelasi timp si foarte economic. Desi clasificarea oficiala este  de A+++ (adica maxim), producatorul afirma ca este de fapt cu 20% mai eficient decat consumul necesar pentru a obtine A+++. Poate gresesc, insa pana acum nu am vazut la niciun alt producator senzorul de Uscare, care detecteaza daca totul e uscat, sau nu. Evident si senzor de turbiditate si de incarcare are acest model, insa acestia sunt deja „banale” la un model atat de avansat.

Citeste descreierea completa

Varf de gama prin MIELE G 6992 SCVi Knock2Open EDST

MIELE G 6992 SCVi Knock2Open EDST este probabil cea mai buna masina de spalat vase in momentul de fata (martie 2017), insa si pretul este foarte mare, chiar daca modelele Miele sunt in general mai scumpe fata de alte marci. Da sa vedem ce stie cu adevarat acest model de lux. In primul rand are o eficienta energetica oficiala de A+++ (desi spala la 54°C si nu la 50°C), insa producatorul sustine ca consuma cu 20% mai putin decat cat e necesar sa obtii aceasta clasificare, insa deoarece nu este momentan clasa de A++++, ramane cu trei de plusuri. Ca si programe are nu mai putin de 13, printre care sunt si programe neintalnite la alti producatori. Si daca numarul mare de programe nu ne sunt suficiente, are in arsenal si 6 extra-optiuni, WifiConn@ct, usa care se inchide motorizat, sau care se deschide, cand bati in ea, si multe altele.

Citeste descreierea completa

Miele G 4263 Vi Active la pret mic

Masina de spalat vase Miele G 4263 Vi Active este una din cele mai ieftine modele a acestui producator, in categoria masinilor de spalat vase cu o capacitate de 13 seturi, 60 de cm latime si complet incorporabile, insa fata de alte marci, pretul este mult mai mare, dar calitatea Miele trebuie platita. Acesta are o eficienta energetica de A+, 5 programe de spalare, din care una cu senzori, optiunea de turbo si programarea intarziata.

Citeste descreierea completa

Miele G 4203 SC Activ cu 5 programe de spalare

miele-g-4203-sc-activProdusele electrocasnice Miele raman pentru cei mai multi doar un vis, caci calitatea ridicata are un pret mult prea mare, insa pentru cei care isi permit un astfel de produs, stiu ca nu au dat banii degeaba. Miele G 4203 SC (am vazut si sub numele de 4203SCBRWS ) este un model independent, cu o capacitate mare de incarcare, respectiv 14 seturi, avand 5 programe de spalare, si doua extra-optiuni. Deoarece acest model are o eficienta energetica de A+, si putine tehnologii incorporate, este un model „ieftin” pe scala Miele.

Citeste descreierea completa

MIELE G 6260 SCVi cu capacitate de 14 seturi

MIELE G 6260 SCViMasina de spalat vase MIELE G 6260 SCVi este un model complet incorporabil, cu o capacitate de incarcare de 14 seturi, reusind sa aiba o eficienta energetica maxima de A+++ (adica maxim ce se poate atinge in momentul de fata). Inca la inceput trebuie sa mentionez faptul ca acest model are 6 programe de spalare, si nu 7, asa cum am vazut pe mai multe pagini de unde se pot achizitiona.
Citeste descreierea completa

Consum si programe de spalare la MIELE G 4960 SCVi

MIELE G 4960 SCViDaca va ganditi sa achizitionati o masina de spalat vase din categoria premium si va uitati si la MIELE G 4960 SCVi (pe unele siteuri il gasiti sub numele de Miele G4960), care este un model complet incorporabil, cu capacitate de 14 seturi si eficienta energetica ridicata de A++, deoarece pe cele mai mute site-uri nu gasiti informatii suficiente, vom detalia programele de spalare si consumul aferent fiecaruia la acest model.
Citeste descreierea completa

MIELE G 4800 SCi CLST

MIELE G 4800 SCi CLSTMasina de spalat vase MIELE G 4800 SCi CLST este una din cele mai ieftine modele al acestui producator, insa cum bine stiti modelele sunt in comparatie cu alti producatori foarte scumpe, deci in cazul de fata vorbim de un pret apropiat de 6000 de lei. Acesta este model semi-incorporabil, cu latime de 45 cm, si o capacitate de incarcare de 9 seturi. G 4800 SCi CLST dispune de 9 programe de spalare, 2 extra-optiuni, sertar separat pentru tacamuri, binecunoscuta optiune de deschidere automata a usii dupa terminarea programului, si eficienta energetica destul de ridicata de A++.

Citeste descreierea completa

MIELE G 4920 SC cu 5 programe de spalare

MIELE G 4920 SCMasina de spalat vase MIELE G 4920 SC este una din cele mai ieftine modele a producatorului, insa acest lucru nu inseamna ca in comparatie cu majoritatea producatorilor este ieftina. electrocasnicele Miele sunt de obicei scumpe, deci si acest model are un pret peste 3000 de lei! Insa sa vedem ce stie G 4920 SC: este un model independent, cu o capacitate de incarcare de 14 seturi, eficenta energetica de A++, 5 programe de spalare din care doua cu senzor, afisaj led cu programul selectat si timpul ramas din spalare, posibilitate de programare intrziata pana 2la 4 de ore, si se poate lega la apa calda de pana la 60°C, pentru a obtine un consum mic de energie electrica.
Citeste descreierea completa

Miele G 4760 SCVi complet incorporabil

MIELE G 4760 SCViMasina de spalat vase Miele G 4760 SCVi este modelul complet incorporabil a producatorului de electrocasnice superioare germana Miele, avand o capacitate de incarcare de 9 seturi, caci are o latime de doar 45 de cm.
Si desi in comparatie cu alti producatori probabil vi se pare foarte scump, insa produsele Miele sunt fabricate pentru a rezista in timp, deci investitia merita pe termen lung!
4760 SCVi are  6 programe de spalre, si functii speciale precum scurtarea timpului de spalare, deschiderea automata a usii la terminarea programului de spalare pentru o uscare mai rapida, avertizare terminare program prin sunet si altele.

Citeste descreierea completa

MIELE G 6512 SCi

MIELE G 6512 SCiG 6512 SCi este un model semiincorporabil al producatorului de electrocasnice de top Miele, care la randul lui este pentru cei care doresc ce e mai bun in bucataria lor.
Miele MIELE G 6512 SCi atinge cea mai inalta treapta la eficienta energetica, clasandu-se in A+++ , aro o capacitate mare de incarcare de 14 seturi, si un numar impresionant de programe de spalare: unsprezece! Si chiar daca are foarte multe programe de spalare, are si functii speciale precum Energy Save, Intensive lower baschet, Scurt, Uscare extra, etc.

Citeste descreierea completa

MIELE G 6990 lux la cel mai inalt nivel

MIELE G 6990Masina de spalat vase MIELE G 6990 SCVi este una dintre cele mai scumpe de pe piata din Romania, pretul lui varieaza in jurul a 10.000 Lei (da, suma cu 4 cifre),fiind dedicat doar pentru cei cu multi bani, care doresc sa investeasca untr-un aparat electrocasnic de ultima generatie de renume, cu calitate germana, durata lor de viata fiind ce mai lunga dintre toti producatorii.
MIELE G 6990 SCVi are atatea programe de spalari, functii speciale, si alte dotari high-tech, ca probabil voi omite cateva, insa incerc sa le enumar pe fiecare. Aceasta masina de spalat vase este complet incorporabil ( nici macar maner de deschidere nu are! caci se deschide cand bati cu degetul in usa), cu o capacitate de incarcare de 14 seturi, 13 programe de spalare (defapt sunt mai multe, insa sunt trecute la functii aditionale), eficienta energetica de cel mai inalt nivel: A+++, 3 cosuri si 3 brate de pulverizare.

Citeste descreierea completa

MIELE G 6470 SCVi

MIELE_G_6470Daca vreti sa cumparati o masina de spalat vase, si ati ajuns la produsele Miele inseamna ca vreti un aparat de calitate superioara germana, cu garantie de 5 ani (intrebati vanzatorul caci deobicei la noi se ofera doar 2 ani, caci asa e pe la noi…), cu o eficienta energetica foarte mare, insa evident pentru acest lucru aveti nevoie de multi bani. Deobicei electrocasnicele Miele costa de cel putin 2-3 ori ca un alt produs cu aproape acelasi specificatii de la alt producator, insa aceasta dferenta poate fi mult mai mare.
Citeste descreierea completa

Tehnica la cel mai inalt nivel la MIELE G 6410 SC BW si G 6410 SC CLST

miele g 6410 SC BW CLST     Daca vorbim de produsele Miele, atunci stim ca suntem in sfera electrocasnicelor premium, cu cele mai inalte standarde de calitate si care ofera tehnologii de ultima ora pe langa o durata de viata cea mai lunga.
MIELE G 6410 SC BW (varianta alba Brilliant White) si G 6410 SC CLST(cel inox) sunt doua masini de spalat vase independente, cu capacitati mari de incarcare: 14 seturi, si totusi reusesc sa aiba o eficieta energetica de A+++(nu multi producatori reusesc sa obtina acest standard, mai ales la produsele cu capacitate mare).

Citeste descreierea completa

MIELE G 4700 SCi CLST incorporabil de 9 seturi si 45 de cm in latime

mieleg4700sciclstDaca va ginditi sa va luati o masina de spalat vase Miele, atunci probabil deja bine stiti ca acestea sunt fabricate in Germania (calitate garantata), si ca aceste produse au o durata de viata de aproximativ 20 de ani. Daca merita sa platiti atat pentru un produs german si de calitate, ramane decizia Dvs.
Produsele Miele pe langa durata mare de viata sunt renumite si pentru consum redus de energie si un nivel de zgomot foarte redus.

Cateva din specificatiile tehnice, pe care cele mai multe site-uri care vand acest produs nu le explica, sau uita de ele:

– MIELE G 4700 SCi CLST poate fi racordat si la apa calda, astfel consumul de energie electrica poate sa scada cu pana la 40%, totodata si timpul de spalare se reduce in general cu 10 minute.
– Autosenzor – verifica constant turbiditatea apei, astfel se reduce cantitatea de apa folosita in cazul in care nu vasele nu sunt foarte murdare
– Functia Turbo – reduce timpul de spalare a programelor, dar cu costul unui consum mai mare de apa si energie
– Programul de spalare Auto – este verificat constant nivelul de murdarie, si reglat consumul de apa, temperatura apei si timpul de spalare.

Citeste descreierea completa

MIELE G 6200 SC BW cu efienta energetica de A+++

mieleG6200     MIELE G 6200 SC este o masina de spalat vase de sine statatoare cu un rating de eficienta energetica A +++ . Acesta ofera spatiu pentru 14 seturi de tacamuri si caracteristici speciale, precum cosul inferior ExtraComfort si o serie de programe pentru a satisface cerintele dumneavoastra.

In plus fata de cele sase programe, puteti selecta optiunea de Incarcare la Jumate sau optiunea Scurt, astfel va personalizati programul pentru conform necesitatilor, precum durata ciclului de spalare. Si ca un alt extra din partea MIELE G 6200 SC BW Auto Senzor-ul va monitoriza turbiditatea apei si ajusteaza automat setarile pentru a oferi o eficienta optima de folosire a apaei si a detergentului.

 

Citeste descreierea completa