Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Consum si programe de spalare la MIELE G 4960 SCVi

Consum si programe de spalare la MIELE G 4960 SCVi
5 (100%) 1 vote

MIELE G 4960 SCViDaca va ganditi sa achizitionati o masina de spalat vase din categoria premium si va uitati si la MIELE G 4960 SCVi (pe unele siteuri il gasiti sub numele de Miele G4960), care este un model complet incorporabil, cu capacitate de 14 seturi si eficienta energetica ridicata de A++, deoarece pe cele mai mute site-uri nu gasiti informatii suficiente, vom detalia programele de spalare si consumul aferent fiecaruia la acest model.

Inainte de toate insa trebuie sa fac o atentionare asupra consumului afisat pe multe pagini, care specifica faptul ca in programul eco are un consum de 6.5 litri de apa, ceea ce este eronat. In acest program consumul este de 9.9 litri, iar consumul de 6.5 litri se regaseste in programul Auto, care varieaza intre 6.5 si 16 litri.

VEZI AICI PRETUL ACTUAL PENTRU ACEST MODEL

 

Programele de spalare alaturi de consum si durata la MIELE G 4960 SCVi:

Eco: programul cu cel mai scazut consum, pentru vase si farfurii cu nivel normal de murdarie, care spala 44°C si clateste la 58°C, cu un consum de 0.94 kWh de energie si 9.9 litri de apa. Timpul de spalare este lung, de 3 ore si 21 de minute. Timpul si consumul energetic scade, daca aparatul e legat la apa calda de max 55°C.
Auto: program pentru orice fel de murdarie, caci se detecteaza de catre senzori si se va ajusta timpul, consumul de apa si temperatura acestuia. Astfel consumul de apa va fi intre 6.5 si 16 litri cu temperaturi la ciclul de spalare intre 47-55°C. Consumul energetic va varia si el intre 0.85-1.35 kWh.
Normal: spalare sa zicem zilnica, la 55°C, timp de doua ore, si consum de 14 litri de apa.
Intensiv: spalarea la temperaturi inalte, pentru vase si oale cu rest de murdarie uscata. Programul are o durata de 3 ore, caci se compune din 2 prespalari, spalare la 75°C, clatire interimara, clatire la 68°C si uscare. Evident consumul e mare, de 1.6 kwh de energie si 15 litri de apa.
Pahare: o spalare delicata, la presiuni scazute, cu 13.5 litri de apa si la temperatura de 44°C. Durata programului este de 2 ore si are un consum energetic de 1.05 kWh.
panou comanda MIELE G 4960 SCVi
In afara de selectarea programului de spalare MIELE G 4960 SCVi are urmatoarele optiuni:
Scurt: se poate reduce timpul programelor cu aceasta optiune, insa pentru a avea rezultate finale la fel de bune, consumul va fi mai mare (ceva normal)
Programare intarziata: avem posibilitatea de a seta un program de spalaer sa inceapa in peste 30 de minute, sau pana la 24 de ore.
Avertizare sonora: la sfarsitul programului de spalare, masina emite 4 semnale acustice. Acest lucru e setat ca default din fabrica, daca doriti dezactivarea acestuia, o puteti face.
Memorare favorit: desi este unpic cam complicat se poate face si acest lucru.
Standby: masina e setat din fabrica, ca dupa cateva minute de la terminarea programului sa se opreasca complet, si sa nu mai consume deloc. Puteti dezactiva aceasta setare.

Cam astea ar fi cele mai importante detalii la MIELE G 4960 SCVi.

OPINII DE OBICEI APAR SI AICI

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *