Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Miele G 4203 SC Activ cu 5 programe de spalare

Miele G 4203 SC Activ cu 5 programe de spalare
3.9 (77.5%) 8 vote[s]

miele-g-4203-sc-activProdusele electrocasnice Miele raman pentru cei mai multi doar un vis, caci calitatea ridicata are un pret mult prea mare, insa pentru cei care isi permit un astfel de produs, stiu ca nu au dat banii degeaba. Miele G 4203 SC (am vazut si sub numele de 4203SCBRWS ) este un model independent, cu o capacitate mare de incarcare, respectiv 14 seturi, avand 5 programe de spalare, si doua extra-optiuni. Deoarece acest model are o eficienta energetica de A+, si putine tehnologii incorporate, este un model „ieftin” pe scala Miele.

ALTE DETALII GASESTI SI AICI

 

Cele 5 programe de spalare la Miele G 4203 SC alaturi de durata si cosnum (alimentare cu apa rece):

Auto: programul comandat de senzori, insa temperatura de spalare nu va varia foarte mult, intre 47-55°C, insa timpul total al programului poate fi intre 90 si 170 de minute. Va consuma intre 13.5-15 litri de apa si 0.85-1.35 kWh de energie.
Delicat: o spalare delicata la doar 44°C, ideal pentru articolele sensibile la temperaturi inalte. Are un consum de apa peste asteptari, de 19 litri, si 1.25 kWh de energie. Durata programului este de 110 minute
Eco: deoarece are un consum de 1.06 kWh de energie electrica si 13.5 litri de apa, are o eficienta energetica de doar A+. Durata programului este de 171 minute.
Zilnic: o spalare la 50°C si clatire la 68°C, cu un consum de 19 litri de apa si 1.45 kWh de nergie. Durata programului este de 124 minute.
Intensiv: o spalare chiar intensiva, caci foarte putine modele spala in acest program la 75°C! Si deoarece consuma 23.5 litri de apa, nu ne sperie consumul energetic de 1.8 kWh.

Daca Miele G 4203 SC este racordat la apa calda de 55°C, fiecare program se scurteaza cu 10 minute, iar consumul energetic in marea majoritate a cazurilor scade la jumate!
Ca si extra-optiuni avem de a alege intre programare intarziata in intervalul a 1-24 de ore, si Turbo care reduce durata programului de spalare, fara a fi afectat rezultatul obtinut.
Mai adaugam faptul ca are un mini afisaj electronic, pe care apare timpul ramas din spalare

 

VEZI AICI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

Salvează

Salvează

4 Responses to Miele G 4203 SC Activ cu 5 programe de spalare

 1. Iulia says:

  Buna ,as vrea sa știu in timpul funcționari dacă putem deschide usa mașini , in a pune un vas sau a lua
  Multumesc

  • MSV says:

   Da, se poate. Masina trebuie sa intra in mod de pauza cand usa se deschide, si trebuie apasat start-ul din nou, pentru a continua programul.

 2. ioan says:

  Buna ziua,va rog sa-mi spuneti daca si usuca vasele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *