Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Miele G 4263 Vi Active la pret mic

Miele G 4263 Vi Active la pret mic
3.5 (70%) 2 vote[s]

Masina de spalat vase Miele G 4263 Vi Active este una din cele mai ieftine modele a acestui producator, in categoria masinilor de spalat vase cu o capacitate de 13 seturi, 60 de cm latime si complet incorporabile, insa fata de alte marci, pretul este mult mai mare, dar calitatea Miele trebuie platita. Acesta are o eficienta energetica de A+, 5 programe de spalare, din care una cu senzori, optiunea de turbo si programarea intarziata.

 

VEZI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL AICI

Cele 5 programe de spalare la Miele G 4263 Vi Active , alaturi de durata si consum, daca acesta e legat la apa rece de 15°C:

Auto: programul comandat de senzori, care vor detecta nivelul de murdarie, si vor regla temperatura de spalare intre 47-55°C, si consumul de apa intre 13.5 si 15 litri. Durata de spalare va fi intre 170 si 90 de minute, cu un consum energetic de 0.85-1.35 kWh.
Delicat: pentru pahare si portelanuri sensibile, o spalare la doar 44 °C, si clatire la 65°C. Are o durata de aproximativ 100 de minute, timp in care consuma 19 litri de apa si 1.25 kwh de energie electrica.
Eco: programul cel mai economic pentru incarcari cu rest normal de murdarie si in cantitate medie, o spalare la 45°C si clatire la 58°C, avand un consum de 1.06 kwh de energie si 13.5 litri de apa. Cum e normal la aceste tipuri de programe, spala mult, mai bine zis 171 de minute.
Normal: pentru spalarile zilnice, imediat dupa folosire, deci fara rest uscat. Are o durata de 124 de minute, si consuma 19 litri de apa si 1.45 kWh de energie electrica.
Intensiv: o spalare intensiva la temperatura si presiune mare a apei. Miele este printre putinele producatori care in acest tip de program spala la 75°C, deci o spalare la cea mai mare temperatura dintre toti producatorii. Datorita temperaturii mari, si consumul electric va fi mare, de 1.8 kWh, si 23.5 litri de apa in cei 167 minute. Insa oalele murdare vor fi cu siguranta spalate foarte bine.

Fiind un model mai simplu, Miele G 4263 Vi Active nu are foarte multe optiuni, ca si extra-optiune amintim Turbo, cu ajutorul caruia putem scurta programele de spalare, insa si consumul energetic si de apa va fi mai mare.
Daca dorim ca aparatul sa inceapa mai tarziu spalarea, o putem programa in intervalul a 30 de minute si 24 de ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *