Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Miele G 4760 SCVi complet incorporabil

Miele G 4760 SCVi complet incorporabil
5 (100%) 1 vote[s]

MIELE G 4760 SCViMasina de spalat vase Miele G 4760 SCVi este modelul complet incorporabil a producatorului de electrocasnice superioare germana Miele, avand o capacitate de incarcare de 9 seturi, caci are o latime de doar 45 de cm.
Si desi in comparatie cu alti producatori probabil vi se pare foarte scump, insa produsele Miele sunt fabricate pentru a rezista in timp, deci investitia merita pe termen lung!
4760 SCVi are  6 programe de spalre, si functii speciale precum scurtarea timpului de spalare, deschiderea automata a usii la terminarea programului de spalare pentru o uscare mai rapida, avertizare terminare program prin sunet si altele.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

Cele 6 programe de spalare la Miele G 4760 SCVi si consumul aferent fiecaruia (cand e legat la apa rece):

Eco: programul ecologic, care va spala la o temperatura foarte joasa, de doar 44°C, astfel se optine un consum de electricitate de doar 0.79kWh. Durata programului este putin peste 3 ore, iar cantitatea de apa folosita va fi de 8.7 litri.
Sensor Wash: cu ajutorul senzorilor de turbiditate masina va detecta nivelul de murdarie, si ajusteaza timpul de spalare, precum si cantitatea de apa si temperatura acestuia.Temperatura va varia intre 47-55°C, iar cantitatea de apa intre 6.5-14 litri. si timpul de spalare va fi foarte variabil in intervalul a 85-160 de minute.
Normal: pentru spalarea vaselor si farfuriilor normal murdare, la temperatura de 55°C. Se va folosi 13 litri de apa pe cei 2 ore de spalare si 1.05 kWh de energie.
Intensiv: Miele spala la cele mai ridicate temperaturi in programul intensiv, deci si G 4760 SCVi are o temperatura a apei de 75°C la acest program. Evident acest lucru duce la un consum ridicat de electricitate: 1.3kwh, alaturi de 14 litri de apa.
Sensor wash: pentru articole delicate, o spalare la temperatura de 44°C, timp de 100 de minute.
Scurt: programul scurt de 45 de minute, si spalare la 40°C, evident cu uscare slaba. Se va folosi doar 9.5 litri de apa si 0.55kWh de energie!

Acest model micut se va opri automat(nu mai consuma deloc) dupa cateva minute de la terminarea programului, astfel castigati si aici la consumul de energie.
Si un alt lucru interesant este programarea intarziata, care la alti producatori deobicei incepe de la 1 ora, aici vorbim de 30 de minute pana la 24 de ore!
Aveti totodata optiunea de scurtarea programului de spalare prin functia Short, insa consumul de energie va creste un pic. Si chiar daca e un model slim, are 3 brate de pulverizare pentru a obtine cele mai bune rezultate la fiecare spalare!

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

 

 

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *