Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

MIELE G 4800 SCi CLST

MIELE G 4800 SCi CLST
4.5 (90%) 2 vote[s]

MIELE G 4800 SCi CLSTMasina de spalat vase MIELE G 4800 SCi CLST este una din cele mai ieftine modele al acestui producator, insa cum bine stiti modelele sunt in comparatie cu alti producatori foarte scumpe, deci in cazul de fata vorbim de un pret apropiat de 6000 de lei. Acesta este model semi-incorporabil, cu latime de 45 cm, si o capacitate de incarcare de 9 seturi. G 4800 SCi CLST dispune de 9 programe de spalare, 2 extra-optiuni, sertar separat pentru tacamuri, binecunoscuta optiune de deschidere automata a usii dupa terminarea programului, si eficienta energetica destul de ridicata de A++.

 

ALTE OPINII DE OBICEI APAR SI AICI

 
Cele 9 programe de spalare la MIELE G 4800 SCi CLST alaturi de consum (daca e alimentat cu apa rece de 15°C):

Eco: programul ecologic, dupa care se obtine si eficienta energetica, deci consum mic de apa de 8.7 litri, si 0.70 kWh de energie electrica. Programul insa evident este foarte lung, de 3 ore si 6 minute.
Auto: programul care va detecta nivelul de murdarie si incarcare din masina, si regleaza consumul si timpul de spalare. Astfel temperatura de spalare va fi intre 47-65°C, cu consum total de 6.5-14 litri de apa, si 0.55-1.1 kWh de energie. Si durata va varia intre 80 si 155 de minute.
Intensiv: programul care spala la 75°C (nu 70 ca alte modele), insa evident consumul de energie este una mare, de 1.15 kWh si 14 litri de apa si are o durata de 170 minute.
Normal: mai bine zis un program de folosire zilnica, spalare la 55°C, cu 13 litri de apa si un consum energetic de 0.9kWh. Durata programului este undeva la doua ore.
Pahare: sau programul delicat, cu spalare la 44°C, si clatire la 57°C, ideal pentru articolele din sticla si portelanuri sensibile la temperaturi inalte, deci cu consum energetic mic, de 0.7 kwh, folosind 11.5 litri de apa.
Rapid: un program de 45 minute, spalare la 40°C si consum energetic de 0.55 kWh.
Super Silentios:  un program la care importanta reprezinta silentiozitatea, deci spalare la presiunea apei foarte scazuta, deci o durata foarte mare, de 280 minute, insa va folosi doar 9 litri de apa si 0.9 kWh de energie electrica. Deoarece dureaza peste 4 ore, este recomandat utilizarea lui noaptea.
Solar Save: daca masina e legat la panouri solare care incalzesc apa, deci nu se mai incalzeste apa, insa se va folosi 25.5 litri din el, un program de doua ore si douazeci de minute, insa evident cu consum energetic minim, de 0.05 kwh.
Curatare masina: program special pentru curatarea masinii (complet gol), cu detergenti speciali pentru acest lucru. Va folosi 20 de litri de apa in cele doua ore de lucru, alaturi de 1.7 kWh de energie.

Si functii aditionale la MIELE G 4800 SCi CLST:
Eco Start: desi prin Romania nu stiu daca e functional treaba, se poate seta tarifile de electricitate pe ore, si masina va porni cand electricittea e cea mai ieftina. (la noi trebuie sa ai contract de acest fel, cu contor special)
Scurt: se poate scurta durata programelor cu aceasta functie.

Deoarece este un model scump in comparatie cu alti producatori, nu am detaliat prea tare ce stie si ce nu, caci probabil multi o sa citeasca depspre ele doar din curiozitate.

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *