Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

MIELE G 6200 SC BW cu efienta energetica de A+++

MIELE G 6200 SC BW cu efienta energetica de A+++
3 (60%) 1 vote

mieleG6200     MIELE G 6200 SC este o masina de spalat vase de sine statatoare cu un rating de eficienta energetica A +++ . Acesta ofera spatiu pentru 14 seturi de tacamuri si caracteristici speciale, precum cosul inferior ExtraComfort si o serie de programe pentru a satisface cerintele dumneavoastra.

In plus fata de cele sase programe, puteti selecta optiunea de Incarcare la Jumate sau optiunea Scurt, astfel va personalizati programul pentru conform necesitatilor, precum durata ciclului de spalare. Si ca un alt extra din partea MIELE G 6200 SC BW Auto Senzor-ul va monitoriza turbiditatea apei si ajusteaza automat setarile pentru a oferi o eficienta optima de folosire a apaei si a detergentului.

 

VEZI CEL MAI BUN PRET AICI

Programul de spalare Senzor utilizeaza numai 6.5 litri de apa , permitandu-va sa reduceti consumul de utilitati si a costurilor costurilor.

La 44dB, acest masina de spalat vase Miele va curata tigai, vase si pahare, fiind una dintre cele mai silentioase masini de spalat vase de pe piata. Puteti fi siguri de asemenea, ca tacamurile vor fi gata pentru depozitare, datorita functiei de AutoOpen (Usa masinii de spalat vase MIELE G 6200 SC se deschide automat la sfarsitul programului, astfel tacamurile se usuca mult mai repede). Optiunea ThermoSave va permite sa conectati aparatul la o sursa de apa fierbinte pentru a reduce consumul de energie cu pana la 40%, iar timpul de functionare cu pana la 9%.

Furculite, cutitele si lingurile vor primi cea mai eficienta spalare posibil in tava 3D pentru tacamuri. Puteti aranja toate miele6200tacamurile pe tava de sus a aparatului, lasandu-va mai mult spatiu in partea de jos pentru oale si tigai dupa o cina mare in familie.

Masina de spalat vase MIELE G 6200 SC BW :

A +++ evaluare energie va permite sa rulati o spalare mai economica
Mai mult spatiu pentru ustensile mai mari cu tava patentata pentru tacamuri: Miele 3D
Functia AutoOpen pentru rezultate perfecte de uscare
ThermoSave – va permite sa economisiti pana la 40% la consumul de energie
Nivel de zgomot de 44 dB, una din cele mai silentioase !

Poate pretul ne sperie unpic, dar aparatele electrocasnice Miele se cumpara pentru o viata!

VEZI CEL MAI BUN PRET AICI

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *