Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

MIELE G 6260 SCVi cu capacitate de 14 seturi

MIELE G 6260 SCVi cu capacitate de 14 seturi
4 (80%) 2 votes

MIELE G 6260 SCViMasina de spalat vase MIELE G 6260 SCVi este un model complet incorporabil, cu o capacitate de incarcare de 14 seturi, reusind sa aiba o eficienta energetica maxima de A+++ (adica maxim ce se poate atinge in momentul de fata). Inca la inceput trebuie sa mentionez faptul ca acest model are 6 programe de spalare, si nu 7, asa cum am vazut pe mai multe pagini de unde se pot achizitiona.

VEZI AICI SI ALTE DETALII DESPRE ACEST MODEL

Cele 6 programe de spalare la MIELE G 6260 SCVi alaturi de durata si consum (alimentare cu apa rece):

Eco: deoaece se spala la o temperatura joasa de 52°C si clateste la 47°C, are o durata lunga, de 3 ore si 18 minute, si consuma doar 9.7 litri de apa si 0.84 kWh de energie electrica. Daca masina e racordat la apa de 55°C, consumul energetic scade cu aproximativ 50%!
Automatic: programul cu senzori, care determina nivelul de murdarie si de incarcare si regleaza atat consumul de apa cat si temperatura acestuia, dar si timpul de spalare. Astfel temperatura apei in ciclul de spalare v avaria intre 47-65°C, cu un consum de 6.5-16 litri si 0.7-1.3 kWh de energie electrica. Durata programului va varia intre 85 de minute si 165 de minute.
Normal: spalare la 55°C, si clatire la 60°C, cu un consm de 14 litri de apa si 1.1 kWh de energie. Durata programului este de 2 ore.
Intensiv: programul cel mai eficient in cazul vaselor si oalelor foarte murdare, caci consta din doua prespalari, o spalare la 75°C, si clatire la 60°C. Pe durata a celor trei ore de functionare, va consuma 15 litri de apa si 1.45 kWh de energie.
Pahare: o spalare blanda la 44°C si o presiune a apei scazuta, program ideal pentru ceramice si pahare sensibile.
Rapid: un program scurt de 46 de minute, fara prespalare si clatire la 45°C, deci o uscare slaba.

Ca si extra optiuni, MIELE G 6260 SCVi are cel „Scurt”, care scurteaza durata de spalare la majoritatea programelor, obtinand acelasi rezultate. Aceste se obtine prin folosirea apei la o presiune si temperatura mai mare.
Totodata are optiunea de deschiderea usii automate la terminarea programului, cea ce faciliteaza uscarea mai rapida.
La terminarea programului MIELE G 6260 SCVi are semnal acustic, ceea ce si ea poate fi activat sau dezactivat, dupa preferinte. Programarea spalarii este si ea posibila.

PARERI DE OBICEI APAR SI AICI DUPA UN TIMP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *