Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

MIELE G 6470 SCVi

MIELE G 6470 SCVi
5 (100%) 1 vote

MIELE_G_6470Daca vreti sa cumparati o masina de spalat vase, si ati ajuns la produsele Miele inseamna ca vreti un aparat de calitate superioara germana, cu garantie de 5 ani (intrebati vanzatorul caci deobicei la noi se ofera doar 2 ani, caci asa e pe la noi…), cu o eficienta energetica foarte mare, insa evident pentru acest lucru aveti nevoie de multi bani. Deobicei electrocasnicele Miele costa de cel putin 2-3 ori ca un alt produs cu aproape acelasi specificatii de la alt producator, insa aceasta dferenta poate fi mult mai mare.

.

VEZI AICI MAI MULTE DETALII SI PRET

.

MIELE G 6470 SCVi este o masina de spalat vase complet incorporabila de 14 seturi (avand o latime de 60 cm), eficenta energetica de A+++ (deci un consum foarte scazut la electricitate si apa), este foarte silentioasa, avand un program special pentru noapte, are 3 brate de pulverizare – una pentru fiecare cos, si 9 programe de spalare.

Programele de spalare la  MIELE G 6470 SCVi (deoarece si la alte modele se precizeaza consumul electric bazat pe apa rece si in acest caz vom lua ca referinta acest lucru):

Eco : Programul cel mai ecologic la G 6470 SCVi, va spala la temperatura de 52°C si clatire la 47°C, si consuma 9.7 litri de apa. Va folosi 0.83 kWh de energie electrica si are o durata de 3 ore si 18 minute. (daca il legam la apa calda si temperatura acestuia este de 55°C, atunci consumul de energie scade la 0.49kWh)

Sensor Wash: programul care va varia foarte mult, atat din punct de vedere a duratei cat si a consumului, caci se va detecta nivelul de murdarie. Prespalarea se va efectua daca este necesar, spalarea intre 47-65°C, clatire intensiva iarasi daca este necesar si clatirea finala va fi la 57°C. Consumul de energie poate varia intre 0.7-1.3kwh, de apa intre 6.5 si 16 litri iar durata intre 1:25 si 2:45.

Normal: programul care poate fi folosit zilnic, pentru murdarie normala, care va spala la 55°C si clateste la final cu apa la 60°C. Consumul de energie este de 1.1 kwh la cei 14 litri de apa folositi timp de 2 ore.

Intensiv: Programul care este ideal pentru vase, tigai, oale foarte murdare, sau murdarie uscata, caci programul consta din doua prespalari, urmat de o spalare la 75, o clatire intensiva si o clatire finala la 60°C. Programul are o durata de aproape 3 ore, foloseste 15 litri de apa si 1.45 kWh de energie

Sensibil: o spalare la doar 44°C cu jet de apa scazut, ideal pentru pahare, portelanuri sensibile. Programul are o durata de 113 minute, folosind 13 litri de apa si 0.9 kWh de energie

Rapid: o spalare foarte rapida la 40°C, folosind in total 11 litri de apa si 0.65 kWh de energie, pe durata a 46 de minute.

Extra Quiet: Daca doriti ca aparatul sa fie cat mai silentioasa, acesta este un program ideal, caci spala cu o presiune a apei scazuta, insa va trebui sa spele foarte mult timp: 4 ore si 48 de minute, si va folosi doar 10 litri de apa, alaturi de 1.1 kwh de energie

Solar Save: Acest program nu va incalzi apa deloc, si conform producatorului acesta ar trebui sa aiba temperatura minima de 45°C, un program ideal pentru incarcare cu murdarie normala, folosind 27 litri de apa si are o durata de o ora jumate. Programul va folosi doar 0.05 kWh de energie electrica daca temperatura apei de admisie este de 55° C!!!

Auto-curatare: programul special pentru a curata aparatul (cu detergent special pentru acest lucru) gol, va spala si clati la temperaturi foarte inalte de 75°C, respectiv 70°C, evident are un consum ridicat de energie: 2.1 kWh. (Acest program trebuie folosit o data pe luna maxim, de cei histerici cu igiene poate de 2 ori)

Extra optiuni care se regasesc la MIELE G 6470 SCVi :
Short: se scurteaza durata programului de spalare pana la 30% (probabil si consumul de energie va creste)
Energy save: se va folosi mai putina energie cu pana la 20%, insa durata programului va fi mai mare
Felxi timer: este foarte interesant ca la unele modele Miele se poate seta timpul de inceput a programului de spalare, sau timpul la care sa termine cu spalare (acest lucru inca nu am vazut la niciun producator)

MIELE G 6470 SCVi este cu siguranta un model foarte bun, si daca va ganditi ca e prea scum pentru Dvs, sunt si alte modele de Miele la pret dublu!

 

VEZI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL AICI

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *