Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

MIELE G 6512 SCi

MIELE G 6512 SCi
4 (80%) 3 votes

MIELE G 6512 SCiG 6512 SCi este un model semiincorporabil al producatorului de electrocasnice de top Miele, care la randul lui este pentru cei care doresc ce e mai bun in bucataria lor.
Miele MIELE G 6512 SCi atinge cea mai inalta treapta la eficienta energetica, clasandu-se in A+++ , aro o capacitate mare de incarcare de 14 seturi, si un numar impresionant de programe de spalare: unsprezece! Si chiar daca are foarte multe programe de spalare, are si functii speciale precum Energy Save, Intensive lower baschet, Scurt, Uscare extra, etc.

 

ALTE DETALII SI OPINII DESPRE ACEST MODEL AICI

 

Programele de spalare la MIELE G 6512 SCi si consumul aferent daca e alimentat cu apa rece:

Eco: programul ecologic care va spala timp de trei ore si optesprezece minute, insa are un consum extrem de scazut de apa:9.7 litri si 0.84 kWh de energie, acesta tinand cont si de faptul ca spala la 52°C, si nu la 50°C, cum e la alti producatori.
Sensor Wash sau Auto: programul care va detecta nivelul de murdarie si ajusteaza consumul de apa, cantitatea acestuia si timpul de spalare. Va spala intre 47-65°C, timp de 1:25-2:45 de minute cu un consum energetic intre 0.7-1.3 kwh.
Normal: pentru spalarile zilnice cu nivel normal de murdarie, se va spala timp de doua ore, cu 14 litri de apa, si 1.1kWh de energie. Temperatura apei la ciclul de spalare va fi de 55°C
Intensive: desi la alti producatori temperatura maxima este de 70°C, la MIELE G 6512 SCi temperatura este de 75°C pentru a obtine cele mai bune rezultate la oale cratite foarte murdare. Evident consumul de energie va fi mare, de 1.45 kWh, 15 litri de apa.
Sensor wash: pentru obiecte sensibile la temperaturi inalte si jet puternic de apa.
Hygiene: Programul care va spala la 69°C si claetste la 70°C pentru o igienizare superioara. Are un consum energetic foarte rdicat, de 1.6 kWh de energie, si 13 litri de apa. Programul are o durata de 137 de minute.
Extra-quiet: program foarte silentos, caci se foloseste o presiune a apei foarte scazuta, insa programul spala foarte mult: aproape 5 ore. Este cunoscut si ca programul de noapte.
Solar-Save: daca aparatul e conectat la apa fierbinte, caci programul nu mai incalzeste apa. Foloseste 27.5 litri de apa timp de 90 de minute, iar consumul energetic este de doar 0.05 kwh.
Obiecte inalte: se va folosi un jet de apa puternic si la temperaturi inalte, pentru a putea curata obiectele foarte inalte. Timpil de spalare este de aproape 2 ore, si un consum de 14.5 litri de apa.
Mentenanta: program de curatare a aparatului – trebuie folosit cand e complet gol. Va folosi apa fierbinte de 75 si 70°C pentru o igienizare interioara a aparatului.

Cateva din Extra-optiunile oferite de masina de spalat vase MIELE G 6512 SCi:
Energy Save: se optine un consum de pana la 20% mai putina energie, insa pentru a reusi acest lucru timpul de spalare va fi mai lung.
Extra Uscare: temperatura apei de la clatirea finala va fi mai mare, pentru a obtine o uscare si mai eficienta. Acest lucru va face ca consumul de energie sa fie mai mare.
Scurt: se scurteaza durata programului ca pana la 30%, acest lucru inseamna un jet de apa mai ridicat si o temperatura mai inalta a apei.
Flexi timer: putem seta cand sa inceapa programul, sau cand sa se termine programul de spalare

Si probabil am uitat de multe lucruri, insa mai amintesc iluminarea interioara a aparatului, compartimentul de sare in usa (pentru un acces usor), usa se deschide la terminarea programului pentru o uscare si mai rapida si multe alte care il fac una din cele mai bune masini de spalat vase semiincorporabile.

 

VEZI AICI CEA MAI BUNA OFERTA PENTRU ACEST MODEL

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *