Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Miele G 6620 SC cu sase programe de spalare si un consum foarte mic

Miele G 6620 SC cu sase programe de spalare si un consum foarte mic
4.3 (86.67%) 3 vote[s]

Masina de spalat vase Miele G 6620 SC este un model independent cu o capacitate de 14 seturi – deci o latime de 60 de cm, care nu dezminte faimosul producator de electrocasnice Miele, si are o eficienta energetica maxima posibili, si chiar o intrece pe asta, cu un consum si mai mic. Oficial acest model este din clasa A+++, insa numai deoarece nu exista clasa si mai mare. In programul Eco va consuma doar 0.75 kWh, cat un model de 9 seturi si clasa A+
Programele de spalare nu sunt numeroase, insa avem si cel cu senzori, dar si cel intensiv care spala la 75°C.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Programele de spalare, alaturi de durata si consumul acestora, cand Miele G 6620 SC este legat la apa rece :

Eco: acel program care este luat in considerare la obtinerea clasei energetice. Daca doriti un consum foarte mic de energie, si aveti incarcate articole cu rest normal de murdarie, acest program are un consum de doar 0.75 kWh de energie electrica si 9.7 litri de apa. Este important de amintit si faptul ca in ciclul de spalare foloseste apa la temepratura de 52°C si nu 50°C cum o fac ceilalti producatori. programul va rula timp de 3 ore si 46 de minute.
Auto: incarcati orice fel de articole, indiferent de nivelul de murdarie, caci acest program se va ocupa de reglarea temperaturii apei, de ciclurile care sunt necesare, de tot. Temperatura apei la spalare poate fi intre 45 si 65 °C, iar la clatire intre 57 si 70°C. Prespalrea si clatirea intermediara se face doar daca este necesar. Programul poate fi lung de 3 ore, si se poate scurta la aproximativ 2 ore. In acest timp poate consuma intre 6.5 si 15 litri de apa, si poate avea consum energetic situat intre 0.75 si 2.2 kWh.
Intensiv: personal cred ca Miele are cele mai bune programe intensive de pe piata. Aceste programe se compun din doua cicluri de prespalare, spalare la 75°C, clatire si clatire finala la 58°C. Daca nici apa la 75°C nu dizolva grasimea de pe vase, farfurii, atunci acestea trebuie aruncate la cosul de gunoi, ca sunt atat de arse, ca nu sunt bune de nimic 🙂 Programul va rula timp de 3 ore si va avea un consum energetic de 1.35 kWh si 14.5 litri de apa,
QuickPower Wash: adica o spalare relativ scurta, de 58 de minute, insa deoarece se compune din spalare la 65, clatire intermediara si clatire finala la 65, va fi ideal pentru spalarile zilnice, cu rest normal d emurdarie care trebuie spalate repede. Va consuma 11.5 litri de apa si are un consum energetic mare, de 1.3 kWh
Gentle: sau spalarea delicata pentru articole care nu rezista la o presiune si temperatura inalta. Se va spala la doar 40°C, si chiar daca programul e lung, de 126 de minute, consumul energetic este de doar 0.95 kWh
Mormal 55: spalare pentru articole normal murdare. Este o spalare la 55°C, si cu un consum de 13.5 litri de apa. Acest program va rula in total timp de 137 de minute.

Miele G 6620 SC va deschide usa la terminarea programelor, lasand aburul fierbinte sa iasa din aparat, grabind astfel procesul de uscare. Daca nu dorim acest ucru, trebuie sa dezactivam Auto Open din meniu.
Memory: adica cand pornim aparatul sa fie selectat automat ultimul program folosit.
Programarea intarziata ne ajuta sa selectam peste cat timp dorim ca aparatul sa porneasca programul de spalare selectat.
Short: reducem durata anumitor programe de spalare

Trebuie amintit si faptul ca G 6620 SC are afisaj timp ramas din spalare, si fiind un model cu o capacitate de 14 seturi, are si tava pentru tacamuri.

Totodata este modelul al carui pret nu de putine ori scade sub 1000 de Euro, un pret la care nu avem o varietate mare de masini de spalat vase Miele.

 

VERIFICA REDUCEREA ACTUALA LA ACEST MODEL AICI

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *