Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

MIELE G 6990 lux la cel mai inalt nivel

MIELE G 6990 lux la cel mai inalt nivel
5 (100%) 1 vote

MIELE G 6990Masina de spalat vase MIELE G 6990 SCVi este una dintre cele mai scumpe de pe piata din Romania, pretul lui varieaza in jurul a 10.000 Lei (da, suma cu 4 cifre),fiind dedicat doar pentru cei cu multi bani, care doresc sa investeasca untr-un aparat electrocasnic de ultima generatie de renume, cu calitate germana, durata lor de viata fiind ce mai lunga dintre toti producatorii.
MIELE G 6990 SCVi are atatea programe de spalari, functii speciale, si alte dotari high-tech, ca probabil voi omite cateva, insa incerc sa le enumar pe fiecare. Aceasta masina de spalat vase este complet incorporabil ( nici macar maner de deschidere nu are! caci se deschide cand bati cu degetul in usa), cu o capacitate de incarcare de 14 seturi, 13 programe de spalare (defapt sunt mai multe, insa sunt trecute la functii aditionale), eficienta energetica de cel mai inalt nivel: A+++, 3 cosuri si 3 brate de pulverizare.

 

VEZI AICI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

.

Programele de spalare la G 6990 SCVi (consumul de energie calculat in cazul alimentarii aparatului cu apa rece):

Eco: programul care spala la 51°C, astfel se obtine un consum scazut de energie electrica, insa evident programul trebuie sa fie lung din aceasta cauza: 3 ore si zece-douazeci de minute. Va folosi numai 9.7 litri de apa, si 0.84kWh de energie electrica daca aparatul este alimentat cu apa rece, daca se face alimentare cu apa calda de 55°C, consumul o sa scada la 0.49kWh

Sensor Wash:Programul  care gandeste in locul tau, se va detecta nivelul de murdarie de pe vesele, si se va ajusta atat timpul de spalare, cat si apa consumata alaturi de temperatura acestuia. Programul poate dura intre 1:25 si 2:45 de minute, cu un consum de 6.5-16 litri de apa, respectiv 0.7-1.3kWh de energie.

Normal: programul ideal pentru o incarcare cu murdarie normala, fiind o spalare la 55°C, timp de 2 ore, si 1.1 kWh de energie.

Intensiv: programul foarte complex, caci se compune din 2 prespalari, o spalare cu apa la 75°C, o clatire intensiva, clatire la 60°C si uscare. Programul tine aproape 3 ore, foloseste 15 litri de apa, si 1.45kWh de energie.

Sensor wash delicat: o spalare delicata pentru pahare si articole din portelan, se va spala la o temperatura joasa-40°C, timp de 1:53 minute, cu 13.5 litri de apa si un consum de 0.9 kWh de energie

Quick : o spalare rapida de doar 46 de minute, folosind 11 litri de apa si 0.6 kwh energie

Hygiene: ideal pentru igienizare articolelor copiilor, caci spala la 69°C (fara prespalare) si clateste la 70°C, avand un consum ridicat de 1.6 kWh de energie si 13.5 litri de apa.

Silentios: programul cu un nivel foarte scazut de presiune a apei, devenind foarte silentios, insa durata de spalare este foarte mare: 4 ore si 48 de minute, folosind 10 litri de apa

SolarSave: programul nu incalzeste apa, fiind necesar o alimentare de apa calda de 45°C, va spala o ora jumate, folosind 28 de litri de apa si doar 0.05 kWh de energie

Pasta: ideal pentru folosiera la spalatul cu resturi de manacare de pasta, orez, cartofi, doarece are ciclu foarte lung de prespalare, va spala la temperatura foara inalta de 74°C,timpul total al programului fiind de 2:24, 1.45kWh de energie si 13.5 litri de apa consumat.

Oale inalte: program special pentru oale foarte inalte, se va scoate cosul superior, un program cu spalare la 65°C (nefiind indicat pentru portelanuri si pahare sensibile la apa fierbinte)

Pahare-cald: un program de spalare cu apa calda (34°C) fara prespalare si fara uscare

Curatare: un program pentru curatarea interiorului aparatului cu detergent special pentru acest scop.

Alte functii, caracteristici la MIELE G 6990 SCVi :
Knock2Open – pentru ca sa fie complet incorporabil (fara maner de deschidere), se deschide cand se bate pe ea cu degetul de doa ori
AutoOpen- usa aparaturlui se deschide automat cand se termina programul, astfel se obtine o uscare mai rapida
Programare intarziata, insa este foarte interesant ca la Miele se poate seta timpul cand sa inceapa, sau timpul cand sa termine cu spalatul! Genial!
PRESPALARE – prespalaera care la alti producatori e program, la  MIELE G 6990 SCVi e optiune de program.
Uscare intensiva: se foloseste apa mai fierbinte la ultima faza de clatire.
Energy save- se reduce consumul de energie electrica cu circa 20%, insa durata programului va fi mai lunga
Scurt- reducerea timpului de spalare cu pana la 30% – insa creste consumul de energie
Intensiv Cos Inferior – o spalare intensiva pentru cosul inferior, paharele delicate vor fi in siguranta in cosul superior.

Probabil sunt si alte optiuni si tehnologii avansate la acest model, pentru acest lucru consultati si manualul de utilizare, care are 100 de pagini!

 

 

VERIFICA PRETUL ACTUAL AICI

Salvează

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *