Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Electrolux KEGA9300L cu o capacitate mare de incarcare si eficienta energetica maxima

Masina de spalat vase Electrolux KEGA9300L este una din noile modele al acestui producator de electrocasnice si nu numai, aparute in mijlocul lui 2019. Vorbim despre o masina de spalat vase complet incorporabil, cu o capacitate de incarcare de 15 seturi, eficienta energetica de A+++, 8 programe, 3 extra-optiuni, senzori de incarcare si de turbiditate, brat stropitor de tip satelit, afisarea pe podea a timpului ramas din program si multe altele, insa si pretul este pe masura! La programe si optiuni este identic cu modelul EEC87300L, care are aceasi eficienta, numar de programe si optiuni, insa difera capacitatea maxima de incarcare (desi au aceasi latime), si foarte putin consum.

Citeste descreierea completa

Electrolux EEC87300L un model de top deloc ieftin

Masina de spalat vase Electrolux EEC87300L este una din cele mai bune modele incorporabile al acestui producator de electrocasnice la mijlocul anului 2019. De ce spun acest lucru? Deoarece chiar daca are o latime de 60 de cm, si tava separata pentru tacamuri, capacitatea de incarcare este de 13 seturi (atentie! nu 15), astfel farfuriile nu vor fi ingramadite, si vor fi spalate mai usor, are eficienta energetica maxima de A+++, are senzor de incarcare, senzor de turbiditate, timpul ramas din spalare este proiectata pe podea, usa masinii se deschide automat la terminarea programului de spalare, si sa nu uit nici de ComfortLift, adica poti ridica cosul inferior foarte usor la inaltimea celui superior, pentru ca incarcarea, respectiv descarcarea aparatului sa fie cat mai usoara. Cei de la Electrolux spun ca este inventia lor, eu personal nu stau sa caut cine si cand, insa un lucru e cert: chiar te ajuta!

Programele de spalare, care sunt 8 la numar, se selecteaza dupa „noua metoda” al producatorului, asa numitul QuickSelect sau Mytime, prin care se selecteaza de fapt cat de lunga sa fie programul. Pe mine personal ma enerveaza aceasta noua chestie, dar este pur o parere personala, cea ce nu afecteaza cu nimic calitatea aparatului, sau programele de spalare din punct de vedere a functionalitatii aparatului.

Citeste descreierea completa

Electrolux KESC9200L de 15 seturi si 8 programe selectabile

Masina de spalat vase Electrolux KESC9200L este una din modelele aparute in 2019 al acestui producator, care aduc cateva noutati in domeniul masinilor de spalat vase. Vorbim de un model cu o capacitate mare, de 15 seturi cu tava pentru tacamuri si trei brate de pulverizare, din care cel inferior este de tip satelit, 8 programe dintre care 7 pentru spalare, una pentru igienizare masina, senzor de turbiditate dar si de incarcare. Chiar daca nu e varf de gama, KESC9200L are niste specificatii tehnice chiar bune, la un pret destul de bun.

Programele de spalare la noile modele au fost „regandite”, si asta nu inseamna neaparat un lucru bun. Programele sunt definite si redenumite dupa perioada timpul total de rulare a acestora. Din „vechea generatie” regasim cea de Quick, Prespalare si Eco, insa restul e denumit ca 1h, 1h 30 min, 2 h 40 min.

 

Citeste descreierea completa

Modelul independent Electrolux ESF9500LOX de 14 seturi

Masina de spalat vase Electrolux ESF9500LOX este un model independent, cu o capacitate de incarcare de 14 seturi, care ofera 6 programe de spalare. Este un model cu pretul in jurul a 400 de Euro, pret care este destul de ok, daca ne gandim ca vom avea in bucatarie o masina incapatoare, care are toate programele esnetiala, ba chiar mai mult, are atat senzor de incarcare, dar si senzor de turbiditate. Eficienta energetica este de „doar” A++, cea ce inseamna ca in programul Eco consumul energetic este de 0.935 kWh, iar cel de apa de 10.5 litri.

 

Citeste descreierea completa

Electrolux ESI9500LOX de 14 seturi si 6 programe de spalare

Daca vrei o masina de spalat vase de tip semi-incorporabil, care sa aiba o cpacitate de incarcare mare, o eficienta energetica buna, si programe de spalare simple, insa care vor economisi timp, apa si energie, daca masina nu e plina, Electrolux ESI9500LOX poate fi o alegere buna, mai ales la pretul pe care il are in ultima perioada de timp.

Cu o capacitate de 14 seturi, 6 programe de spalare, o eficienta energetica de A++, si cei doi senzori, care vor economisi pentru pentru tine, si deschiderea automata a usii, dupa terminarea programului, acest model chiar daca nu este varf de gama, tinde foarte mult catre un astfel de model.

Citeste descreierea completa

Modelul independent Electrolux ESF5512LOW de 13 seturi

Masina de spalat vase Electrolux ESF5512LOW este un model independent, cu o latime de 60 de cm si o cpaacitate de incarcare de 13 seturi, fiind suficient de mare pentru o familie de 4-5 persoane. Si chiar daca are „doar” 6 programe de spalare, una dintre ele este cel Auto, adica care detecteaza atat gradul de murdarie, cat si gradul de incarcare, si regleaza tot. Totodata senzorul de incarcare va fi activ si la alte doua programe, care va reduce durata si consumul de apa, daca masina nu este plina.
Daca eficienta energetica este foarte importanta la Dvs, atunci cautati alt model, caci acesta are doar A+. Insa deoarece programele Eco sunt lungi, ele oricum nu prea sunt folosite.

 

Citeste descreierea completa

Electrolux ESF2400OS ESF2400OW ESF2400OH si ESF2400OK programe si consumuri

Chiar daca masinile de spalat vase compacte, adica cele de 6 seturi sunt relativ scumpe, pentru multi reprezinta singura posibilitate de a avea in bucatarie un astfel de aparat electrocasnic, caci incape chiar si sub chiuveta, sau i se gaseste cumva un loc. Electrolux ESF2400OS si ESF2400OK precum si cele sub denumirile de ESF2400OW si ESF2400OH sunt complet identice, in ceea ce priveste functionare, consumul si programele de spalare, diferenta fiind doar la culoarea aparatelor.
Din pacate site-urile care comercializeaza aceste model nu ofera destule informatii despre ele, si chiar si cele pe care le dau sunt eronate.

 

Citeste descreierea completa

Review Electrolux ESL4320LO de 9 seturi si programul Auto

Masina de spalat vase Electrolux ESL4320LO chiar daca nu este cel mai bine cotat la clasa de eficienta energetica, avand 5 programe de spalare bune (dintre care doua sunt cu senzori), poti alege ca usa masinii la sfarsitul programului sa se deschida, astfel procesul de uscare se scurteaza considerabil, si un pret foarte mic, poate fi o optiune buna, cand dorim sa scapam de spalatul vaselor.

Acesta este un model „slim”, cu o latime de 45 de cm (deci gasim mai usor loc pentru ea), incorporabil, ideal pentru o familie cu un numar mai mic de membrii.

Citeste descreierea completa

Electrolux ESL4510LO incorporabil de 9 seturi

Masina de spalat vase Electrolux ESL4510LO este un model complet incorporabil slim, cu o capcitate de incarcare de 9 seturi, deci ideal pentru familii mai mici, sau cei care nu au prea mult loc in bucatarie. Daca aveti o familie numeroasa, probabil vor fi si zile in care masina va spala si de doaua ori. Are in dotare 5 programe de spalare, are deja si senzori, care vor ajuta sa economisii bani si timp, si totodata vine si cu cateva extra-optiuni.

 

Citeste descreierea completa

Electrolux ESF5533LOW si ESF5533LOX de 13 seturi si 6 programe de spalare

Masinile de spalat vase Electrolux ESF5533LOW si ESF5533LOX sunt doua modele independente, cu o capacitate de incarcare de 13 seturi avand 6 programe de spalare selectabile, la care singura diferenta este legata de culoarea aparatului, celelate detalii tehnice sunt complet identice. Modelul cu codul LOW este cel alb, iar cel LOX este din Inox. In rest, datele legate de consum, eficienta energetica, optiuni si dotari sunt complet identice.

 

Citeste descreierea completa

Electrolux ESI4501LOX de 9 seturi cu 6 programe de spalare bune

Masina de spalat vase Electrolux ESI4501LOX este un model semi-incorporabil cu latime de 45 de cm si o capacitate de incarcare de 9 seturi. Chiar daca are o eficienta energetica de doar A+, deoarece ofera nu mai putin de sase programe de spalare, dintre care la trei e activ senzorul de incarcare, si are si programul Auto, ramane un model demn de luat in seama daca dorim o masina de spalat vase semi-incorporabila slim.

 

Citeste descreierea completa

Electrolux ESI5205LOX un model simplu

Masina de spalat vase Electrolux ESI5205LOX este un model semi-incorporabil, cu o capacitate de incarcare de 13 seturi, care din punct de vedere a programelor si extra-optiunilor, este un model destul de simplu, caci are 5 programe de spalare, si pornire intarziata la 3 ore.
Este un model fara afisaj, si cu selector de programe foarte simplu, ideal pentru persoanele care vor o masina de spalat vase cat mai usor de utilizabil.

 

Citeste descreierea completa

Electrolux ESI5550LOX cu eficienta energetica ridicata

Masina de spalat vase Electrolux ESI5550LOX este un model semi-icorporabil cu o capacitate de incarcare de 13 seturi (deci o latime de 60 de cm), avand cele 6 programe tipice de la Electrolux.
Deoarece este echipat cu cele doua senzori, vom putea economisi timp, energie electrica si apa daca masina nu este plina, sau putem lasa ca masina sa decida cat timp si la ce temperatura spala. Chiar daca nu este un model foarte scump, are o eficienta energeica maxima de A+++!

 

Citeste descreierea completa

Electrolux ESL5335LO de 13 seturi si 6 programe de spalare

Masina de spalat vase Electrolux ESL5335LO este un model complet incorporabil, avand o capacitate de incarcare de 13 seturi si o eficienta energetica de A++. La acest model apare deja atat Sensorcontrol care detecteaza nivelul de incarcare dar si senzorul de apa.

Citeste descreierea completa

Electrolux ESF4661ROX de 9 seturi si 6 programe de spalare

Daca vrei o masina de spalat vase Electrolux independenta, cu o latime de 45 de cm, una din modelele aparuta anul asta este Electrolux ESF4661ROX, care poate fi o alegere buna. Masinile de spalat vase cu latime redusa au o capacitate de incarcare intre 9 si 10 seturi, si le recomand celor care nu au loc pentru un model de 60 de cm, sau sunt 2-3 peroane in familie. Modelul de fata are o capacitate de incarcare de 9 seturi, o eficienta energetica de A++, 6 programe de spalare.
Totodata are deja incorporat si senzor de incarcare, dar si de turbiditate care vor reduce durata programelor, consumul lor, daca aparatul nu este plin.

 

Citeste descreierea completa

Electrolux ESF4710ROW cu un consum foarte mic

Daca vrei o masina de spalat vase, fara ca sa-ti comanzi si un mobilier de bucatarie, opriunea cea mai la indemana este un model independent. Daca ai undeva cel putin 45 de cm latime in bucatarie, merita deja sa achizitionezi un model Slim, cu capacitate de 9 seturi! Daca spatiul ocupat nu este o problema, atunci desigur, ideal este una de 60 de cm!
Electrolux ESF4710ROW este un model independent cu o latime de 45 de cm, si o capacitate de incarcare de 9 seturi, si deoarece are un consum extrem de mic de energie si apa, va fi ajutorul de nepretuit din bucatarie 🙂

 

Citeste descreierea completa

Capacitate de 9 seturi la semi-incorporabila Electrolux ESI4621LOX

Pentru cei care doresc o masina de spalat vase semi-incorporabila, insa nu au o latime decat de 45 de cm, care poate fi ocupat de acest aparat, Electrolux ESI4621LOX poate fi o alegere ideala, caci acesta are 6 programe de spalare, are atat senzor de incarcare cat si cel de turbiditate, deci si cele doua programe indragite de Auto si FlexiWash.
Desi pe Emag apare ca are eficienta energetica de A+, acesta in realitate este de A++, ceea ce este o diferenta majora.

 

Citeste descreierea completa

Electrolux ESF8586ROX de 15 seturi si 7 programe de spalare

Inainte de a intra in detaliile acestui model, trebuie clarificat de la inceput faptul ca Electrolux ESF8586ROX este un model complet incorporabil, si are 7 programe de spalare. Spun asta, deoarece pe multe site-uri care comercializeaza acest model apare ca si fiind independent, si cu 6 programe de spalare.
Are o capacitate de incarcare maxima, de 15 seturi, ceea ce inseamna ca are tava pentru tacamuri si trei brate de pulverizare.

Citeste descreierea completa

Electrolux ESL4582RA cu capacitate de 9 seturi

Masina de spalat vase Electrolux ESL4582RA este un model complet incorporabil slim, adica cu o latime de 45 de cm, si o capacitate de incarcare de 9 seturi, care poate fi o alegere foarte buna, daca consumul nu este important pentru Dvs. Asta deoarece areo eficienta eneretica de A+ (deci destul de mica), insa este echipat atat cu sensor de turbiditate, senzor de incarcare, deci putem reduce consumul de energie, apa si timpul total al multor programe.

 

Citeste descreierea completa

Electrolux ESL7350RO cu sase programe de spalare insa patru cu senzor

Daca vrei o masina de spalat vase cu o capacitate relativ mare, adica cu latime de 60 de cm, incorporabila, care are si o eficienta energetica destul de ridicata, Electrolux ESL7350RO la prima impresie poate parea scumpa, insa asta deoarece nu sunt stiute toate specificatiile tehnice pe care le are.
Chiar daca are „doar” sase programe de spalare, una e comandata in totalitate de sezori, iar la inca trei se detecteaza nivelul de incarcare, pentru a reduce consumul de apa si energie, dar si durata acestora.

 

Citeste descreierea completa

Electrolux ESL8345RO de 15 seturi si 6 programe

Masina de spalat vase Electrolux ESL8345RO este un model complet incorporabil, cu o capacitate de incarcare de 15 seturi si o eficienta energetica de A++. Este dotat atat cu senzor de incarcare cat si senzor de turbiditate, care ne vor ajuta sa economisim apa, energie dar si timp, daca se poate, in patru din cele sase programe de spalare.
Deoarece are o capacitate asa de mare, are tava pentru tacamuri, deci si brat stropitor in plafon, iar bratul stropitor inferior este de tip satelit.

Citeste descreierea completa

Specificatii corecte la Electrolux ESL5205LO

Deoarece pe foarte multe site-uri care comercializeaza acest model de masina de spalat vase complet incorporabila specificatiile tehnice sunt eronate, am decis ca deja in titlu sa atrag atentia acestui fapt.
Una din cele mai importante aspecte este clasa energetica, caci in realitate Electrolux ESL5205LO este de A+, si nu A++. Numai acest „mic aspect” la o masina de spalat vase inseamna o diferenta de pret de cel putin 3-500 de lei.

Citeste descreierea completa

Electrolux ESI8550ROX din gama superioara

Masina de spalat vase Electrolux ESI8550ROX este un model semi-incorporabil, cu o capacitate de incarcare de 15 seturi, si o eficienta energetica maxima de A+++. Daca credeti ca un astfel de aparat va costa sub 2000 de lei, incepeti sa cautati alte modele, caci eficienta energetica este foarte mare, are senzor de incarcare si de turbiditate deci si program Automat, are trei brate de pulverizare, si 6 programe de spalare.
Chiar daca nu ofera foarte multe extra-optiuni, acesta are deja setat din fabrica optiunea de AutoDoor, si nici nu mai avem buton separat pentru acesta.

Citeste descreierea completa

Electrolux ESI4500LOX cu optiunea EnergySaver

Masina de spalat vase Electrolux ESI4500LOX este un model partial incorporabil, slim, adica de 45 de cm latime, fiind ideal pentru cei care nu sunt multi in familie, sau nu au loc in mobila pentru un model de 60 de cm. Capacitatea de incarcare de 9 seturi poate fi una insuficienta pentru o familie de 5 persoane.
Acest model are deja senzor de incarcare dar si de turbiditate, 6 programe de spalare bune, la 3 dintre ele putem economisi timp, apa si energie electrica datorita senzorului de incarcare, deci nu mai este nevoie de incarcare la jumate.

 

Citeste descreierea completa

Electrolux ESI4620ROX de 9 seturi si 6 programe de spalare

Masina de spalat vase Electrolux ESI4620ROX este un model semi-incorporabil slim (latime de 45 de cm), cu o capacitate de incarcare de 9 seturi si 6 programe de spalare. Acest model are deja senzor de incarcare dar si de turbiditate, deci are si program Automat, care regleaza tot.
Avand o eficienta energetica de A++, numar suficient de programe, dar si brat stropitor inferior de tip satelit, poate fi o alegere buna pentru multi, asta in cazul in care nu este foarte important numarul extra-optiunilor, care in cazul de fata este destul de mic.

 

Citeste descreierea completa

Electrolux ESL7540RO de 13 seturi si 7 programe

Masina de spalat vase Electrolux ESL7540RO este un model complet incorporabil, avand o capacitate de 13 seturi, si are 7 programe de spalare.
Acest model are atat senzor de incarcare, cat si senzor de turbiditate, care ne vor ajuta sa economisim apa, energie, dar si timp in 4 din cele 7 programe de spalare. Peste tom am vazut specificat cu mare ca are ConfortLift, ceea ce inseamna ca poti ridica cosul inferior cu usurinta, la nivelul celui superior, deci incarci si descarci mult mai usor. Aceasta functie nu am intalnit-o la alt producator.

 

Citeste descreierea completa

Electrolux ESI5545LOX cu 6 programe de spalare si AirDry

Masina de spalat vase Electrolux ESI5545LOX este un model semi-incorporabil, cu o capacitate de incarcare de 13 seturi, si o eficienta energetica de A+++. Are 6 programe de spalare, extra-optiuni precum AirDry, care deschide usa masinii dupa terminarea programlui, pentru o uscare eficienta. Avand senzor de turbiditate si de incarcare, are si program Auto, dar si cateva programe cu consum si durata variabila.
Desi nu e „oficial”, acest model este aproape identic cu AEG F56352IM0, insa la un pret mai mic. 🙂

 

Citeste descreierea completa

Electrolux ESL8820RA cu Flexiwash si TimeBeam

Masina de spalat vase Electrolux ESL8820RA este un model complet incorporabil, cu o capacitate de incarcare de 15 seturi, si eficienta energetica maxima de A+++, deci nu este un model chiar ieftin, insa este echipat cu niste tehnologii foarte avansate, si care nu se regasesc la orice model. Deoarece are tava pentru tacamuri, este echipat cu 3 brate de pulverizare, iar cel inferior este de tip satelit, care dupa parerea mea este mult mai eficient decat cel de tip elice. Asa cum am specificat in titlu, are incorporat si TimeBeam – un afisaj care lumineaza pe podeaua dun fata aparatului, insa care afiseaza si timpul ramasa pana la inceperea programului alaturi de DELAY, daca este activat pornirea intarziata, sau daca spalarea se termina se afiseaza 0:00 si CLEAN.  FlexiWash este un program specific Electrolux, care spala nu numai la presiuni diferite pe cele doua cosuri mari, ci si cu apa la temperatura diferita. Acest program este superb cand avem si vase foarte murdare, dar si articole cu grad normal de murdarie in cosul Superior.

Citeste descreierea completa

Electrolux ESF4202LOW de 9 seturi si 5 programe de spalare si Sensorcontrol

Masina de spalat vase Electrolux ESF4202LOW este un model independent, cu o capacitate de incarcare de 9 seturi, avand 45 cm latime, o sa gasiti cu usurinta un loc in bucataria Dvs, si veti scapa de spalatul veselor cu mana! Avem un model destul de simplu, cu cele 5 programe de spalare tipice, fara prea multe extra-optiuni, ar fi putut avea si pe cea de incarcare la jumate, insa acesta nu este diponibila. Insa are Sensorcontrol, sau mai bine zis senzor de incarcare, care va detecta nivelul de incarcare, si va regla consumul de apa, desi energie electrica in programele Intensiv si Normal!  Avand o eficienta energetica de A+ nu este fruntas nici la consumul mic de apa sau energie electrica, insa pretul destul de mic, poate fi un plus mare, cand suntem in cautarea unui astfel de aparat.

 

Citeste descreierea completa

Spalare cu senzori la Electrolux ESL5355LO si eficienta energetica maxima

Masina de spalat vase Electrolux ESL5355LO este un model complet incorporabil, cu o capacitate de incarcare de 13 seturi, eficienta energetica de A+++, care pluseaza cu prezenta senzorului de incarcare si a celui de turbiditate, avand totodata lumina proiectata pe podea, si functia Airdy. Avem posibilitatea de a alege din cele sase programe de spalare, si eventual sa cerem si „ajutorul” celor doua extra-optiuni prezente. Desi are o capacitate mare, eficienta energetica ridicata ofera un consum de doar 0.832 kWh de energie electrica in programul Eco. Totodata senzorul Sensorcontrol ne ajuta in trei programe, sa economisim apa si energie.

 

Citeste descreierea completa

Modelul simplu Electrolux ESL4201LO insa cu SensorControl

Masina de spalat Electrolux ESL4201LO este un model complet incorporabil, cu o capacitate de incarcare de 9 seturi, deci 45 de cm latime, fiind una din cele mai simple modele al acestui producator de electrocasnice, caci are 5 programe de spalare, si cam atat. Asa cum specificam si in titlu, este important faptul ca are Sensorcontrol, care este senzorul de incarcare, cu ajutorul caruia putem economisi apa si energie electrica, dar putem castiga si timp total de spalare, caci va detecta nivelul de incarcare al aparatului, si va face mici ajustari la consum si durata, in trei din cele 5 programe de spalare. Si operarea aparatului este simpla, caci avem buton de pornire si buron de selectare program, nimic in plus.

 

Citeste descreierea completa

Electrolux ESI4201LOX semiincoprorabil cu Sensorcontrol

Masina de spalat vase Electrolux ESI4201LOX este un model slim, cu o latime de 45 de cm, si o capacitate de incarcare de 9 seturi, ideal pentru familii cu un numar mic de membrii, sau pentru cei care nu au destul loc in bucatarie, caci o capacitate de 9 seturi de cele mai multe ori este prea mica pentru cei care sunt 4 sau mai multi in familie. Fiind semi-incorporabil, selectorul de programe, si tastele de pornire saiu intarziere inceput, dar si ledurile raman la vedere.

Acest model nu este un model foarte avansat, insa are cele 5 programe de spalare, care sunt si cel mai des folosite, insa este de remarcat faptul ca are SensorControl, sau mai pe romaneste: senzor de incarcare, care detecteaza nivelul de incarcare si regleaza consumul de apa, durata si consumul de energie electrica in programele Intensiv si Normal.

 

Citeste descreierea completa

Electrolux ESF8635ROX si modelul alb ESF8635ROW de top

Masinile de spalat vase Electrolux ESF8635ROX – modelul inox si cel alb ESF8635ROW nu sunt deloc ieftine, asa ca haideti sa vedem ce stiu si ce nu acestea. Ambii au o capacitate de incarcare imensa, de 15 seturi, dar totusi o eficienta energertica maxima de A+++, ceea ce inseamna ca in programul Eco au un consum energetic de doar 0.857 kWh, iar cea de apa de 11 litri. De exemplu un model de 9 seturi cu eficienta energetica de A+ are un consum mai mare de energie in acest program. Aceste modele sunt echiapate atat cu senzor de turbiditate, cat si de incarcare, au tava separata pentru tacamuri, 3 brate stropitoare si multe altele, pe care le detaliem in cele ce urmeaza.

 

Citeste descreierea completa

Electrolux ESF7565ROX cu tehnologia WaterSave

Masina de spalat vase Electrolux ESF7565ROX (sau modelul cu exteriorul alb ESF7565ROW)este un model independent, cu o capacitate de incarcare de 13 seturi, avand o eficienta energetica de A++, insa mai interesant este tehnologia WaterSave, cu care putem economisi si mai multa apa decat pana acum. Acesta este de fapt un rezervor in plus care retine apa din ultimul ciclu de clatire, si il va folosi la urmatorul program in ciclul de prespalare. Daca masina nu trebuie sa spele pentru o perioada mai mare de timp, aceasta apa este automat evacuat, pentru a preveni aparitia bacteriilor in aceasta apa.
Totodata trebuie sa amintim si faptul ca are 3 brate de pulverizare, dintre care cea inferioara este de tip satelit, deci o spalare mai eficienta fata de cele tip elice.

Citeste descreierea completa

Electrolux ESF4710ROX cu program Auto si AirDry

Masina de spalat vase Electrolux ESF4710ROX cu siguranta nu este un model ieftin, insa specificatiile tehnice, dotarile acestuia sunt pe masura. Are o eficienta energetica maxima, de A+++, 6 programe de spalare, dintre care una controlata in totalitate de senzori, si inca doua la care este detectat gradul de incarcare, care ne va ajuta sa economisim apa, curent dar si timp.

Citeste descreierea completa

Electrolux ESL75330LO cu 5 programe de spalare si AutoOff

Masina de spalat vase Electrolux ESL75330LO este un model complet incorporabil, cu o capacitate de 13 seturi, avand 5 programe de spalare, insa are program Auto – cu senzor de incarcare si de turbiditate, care vor regla consumul, durata dar si temperatura de spalare, dar si programul Intensiv este ajutat de senzorul de incarcare. Din pacete si acest model are foarte putine specificatii pe site-urile care comercializeaza, insa aici veti gasi cele mai importante aspecte tehnice legate de acest model.
Citeste descreierea completa

Electrolux ESF5535LOW cu senzori si 6 programe

Masina de spalat vase Electrolux ESF5535LOW este un model independent cu o capacitate de 13 seturi si 6 programe de spalare, care chiar daca la impresie nu pare un model inteligent, are senzor de incarcare si senzor de turbiditate, deci 3 programe in care consumul si durata toatala a programelor poate varia. Totodata are o eficienta energetica maxima, de A+++, ceea ce inseamna ca in programul Eco are un consum energetic de doar 0.832 kWh si 9.9 litri de apa.

Citeste descreierea completa

Electrolux ESL4655RO un model aproape perfect

Masina de spalat vase Electrolux ESL4655RO cu siguranta nu este un model ieftin, insa este unul dintre cele mai reusite din gama celor complet-incorporabile si capacitate de 9 seturi, adica cele cu o latime de 45 de cm. Avand eficienta energetica maxima de A+++ in programul eco fa folosi doar 0.625 kwh de energie si 9.9 litri de apa. Totodata are 7 programe de spalare, printre care se regaseste si cel Autoflex, care este comandat in totalitate de senzor, minunatul Flexiwash, dar si nelipsitul Prespalare. Avand afisaj pe podea a timpului ramas, mod de deschidere automata a usii dupa terminarea programului, dar si brate de pulverizare tip satelit, Electrolux ESL4655RO ofera pentru pretul actual chiar mai mult decat credeam.

Citeste descreierea completa

Noul Electrolux ESI8730RAX din gama superioara

Masina de spalat vase Electrolux ESI8730RAX este un model aparut pe piata din Romania la inceputul anului 2017, si prezinta unul din cele mai avansate modele din partea producatorului, in categoria semi-incorporabile cu capacitate mare de incarcare. Are capacitatea maxima de incarcare de 15 seturi – deci are tava separata pentru tacamuri, o eficienta energetica maxima de A+++, 6 programe de spalare, 5 temperaturi, senzori de incarcare si de turbiditate, oprire automata, nivel de zgomot de doar 42dBa, brat stropitor cu satelit, avand 5 nivele de pulverizare, usa care se deschide automat la sfarsitul programului, si multe altele.

Citeste descreierea completa

Electrolux ESI76511LX cu program Autoflex

Masina de spalat vase ESI76511LX face parte din categoria de mijloc a producatorului de electrocasnice Electrolux, avand 60 de cm latime, si o capacitate de incarcare de 12 seturi. Ca si numar de programe, acesta are 6, insa acestea sunt exact acele programe care dupa parerea mea trebuie sa fie prezent „neaparat” la o masina de spalat vase, dintre care 3 sunt asistate de senzori. Din pacate se gasesc foarte putine date despre acest model pe site-urile care comercializeaza acest model, si eceste date sunt de cele mai multe ori eronate. Chiar si tipul modelului e cand incorporabil cand independent, chiar daca acest model este unul semi-incorporabil.

Citeste descreierea completa

Electrolux ESL4570RO

Electrolux ESL4570ROMasina de spalat vase Electrolux ESL4570RO este un model complet incorporabil, cu latimea de 45 de cm, si capacitate de incarcare de 9 seturi. Astfel de modele slim recomand celor care au o familie de maxim 3 persoane, sau nu au destul loc in mobila. Daca sunteti o familie de 4 persoane si gatiti acasa, atunci aveti nevoie de un model mai mare! ESL4570RO are 6 programe de spalare, 2 extra-optiuni, program cu autodetectarea nivelului de murdarie, dar si TimeBeam – este afisat pe podea timpul ramas din spalare, sau informatii despre programarea intarziata si sfarsitul programului.

Citeste descreierea completa

Incorporabilul ESL4555LO de 9 seturi

Electrolux ESL4555LOMasina de spalat vase Electrolux ESL4555LO este un model slim, adica cu o latime de 45 de cm, capacitate de incarcare de 9 seturi si 6 programe de spalare. Este foarte asemanator cu modelul independent Esf4660rox, mai ales la programe si extra-optiuni, difera un pic consumul su durata programelor. Deci avem 6 programe, din care una cu autodetectare, extra-optiuni, si ceea ce nu prea se regasesc la alte modele slim incorporabile: beam on floor, sau alfel zis lumina proiectata pe podea, care ne arata daca masina ruleaza un program sau a terminat programul.

Citeste descreierea completa

Electrolux Esf4660rox

Electrolux Esf4660roxDaca ne uitam printre zecile de modele de masini de spalat vase independente si care au o latime de 45 cm, Electrolux Esf4660rox nu pare sa fie ceva special, ba din contra poate pretul ne sperie un pic, insa daca incepem sa ne uitam mai detaliat la ce stie, ne dam seama ca pretul lui este unul destul de corect. Are program cu senzori de turbiditate si de incarcare (Autoflex), care nu se regasesc la modelele entry-level, bratul inferior e de tip satelit, are o eficienta energetica ridicata de A++, 6 programe de spalare si doua extra-optiuni.

 

Citeste descreierea completa

Electrolux ESL4550RO mai bun decat pare

electrolux ESL4550ROMasina de spalat vase Electrolux ESL4550RO desi pare un model oarecare insa un pret un pic cam mare, are nenumarate tehnologii incorporate si detalii tehnice, care pana la urma merita efortul financiar. Asta deoarece are un numar suficient de programe, cu senzor de incarcare si turbiditate care te ajuta la economisire, dar si extra-optiuni precum Multitab, sau EnergySaver. Totodata are brat de pulverizare tip satelit, denumit de Electrolux Flexispray, care da rezultate mult mai bune decat cele de tip „elice” .

Citeste descreierea completa

ESL8525RO cu tehnologia de reutilizare a apei

Electrolux ESL8525ROMasina de spalat vase Electrolux ESL8525RO este un model cu capacitate de incarcare maxima ce a fost atins pana acum de producator, de 15 seturi, si desi la programul Eco foloseste doar 7.5 litri de apa, acesta este si mai eficient, caci are tehnologie prin care aceasta re-foloseste apa cea mai curata de la ciclul de clatire al ultimului program, la faza de pre-spalare de la urmatorul. Adica are un rezervor, in care retine apa de la clatire, si il refoloseste la prespalare. Totodata are 6 programe de spalare, si deoarece are senzori de incarcare si de turbiditate la mai multe programe consumul poate varia.
Citeste descreierea completa

ESI5540LOX cu eficienta A++ la pret bun

Electrolux ESI5540LOXMasina de spalat vase  Electrolux ESI5540LOX este un model reusit din mai multe puncte de vedere, si ofera un raport pret/calitate buna, caci are o capacitate mare de incarcare de 13 seturi, o eficienta energetica de A++, 6 programe de spalare si doua extra-optiuni. Totodata este dotat cu senzori de incarcare si de turbiditate, deci programe care regleaza consumul dar si timpul total de spalare. Ca si un minus ar fi lipsa optiunii de incarcare la jumate, ceea ce la un model asa de mare ar fi fost binevenita.

Citeste descreierea completa

ESI4200LOX de 9 seturi de la Electrolux

electrolux ESI4200LOXMasina de spalat vase Electrolux ESI4200LOX este un model semi-incorporabil, adica partea de sus unde sunt comenzile ramane vizibil, restul se incorporeaza, cu o capacitate de incarcare de 9 seturi – cam atat se poate obtine maxim la modele cu o latime de 45 de cm. Deoarece nu are o eficienta energetica ridicata, si nu ofera extra-optiuni, de obicei se gaseste la un pret destul de mic. Avem insa 5 programe de spalare dintre care trei cu sensorcontrol, si posibilitatea de programare intarziata.

Citeste descreierea completa

Modelul simplu Electrolux ESF4200LOW de 9 seturi

ELectrolux ESF4200LOWElectrolux ESF4200LOW este o masina de spalat vase independenta cu o latime de 45 de cm, si o capacitate de 9 seturi, fiind ideal pentru familii mici, sau care nu mananca intodeauna in casa, caci pentru 4 persoane trebuie deja un model lat, de cel putin 12 seturi. ESF4200LOW ofera in total 5 programe de spalare, si este interesant faptul ca desi nu pare un model „inteligent” are senzorcontrol, care regleaza consumul de apa si timpul de spalare in functie de cat de incarcat este masina la doua progarme.

Citeste descreierea completa

Eficienta energetica maxima la Electrolux ESF8630ROX

Electrolux ESF8630ROXMasina de spalat vase Electrolux ESF8630ROX este dintre putinele modele (de la orice producator) care la latime de 60 cm are o capacitate maxima de 15 seturi si totusi o eficienta energetica A+++ adica maxim la ambele categorii. Desigur pentru a avea o masina cu capacitate foarte mare dar si sa consume putin are un pret, si de multe ori acesta este prea mare pentru buzunarele noastre. Dar cat conteaza daca e A+ sau A+++ ? De pilda o MSV de 10 seturi (adica cea de 45cm) si eficienta energetica A+ consuma deobicei 10-11 litri de apa si 0.9 kWh de energie, tot atat ca acest model care are o capacitate de 15 seturi, deci cu 50% mai incapator, dar acelasi consum!

Citeste descreierea completa

ESL8810RA – cel mai bun model Electrolux in iunie 2015

Electrolux ESL8810RADaca vreti sa cumparati o masina de spalat vase complet incorporabila, atunci in momentul de fata ESL8810RA este cel mai avansat model Electrolux din toate puctele de vedere!
Are o capacitate maxima de incarcare de 15 seturi (mai mult nu a atins niciun alt producator), Eficienta energetica de A+++ (iarasi maxim ce se poate atinge), 8 programe de spalare – cel mai mare numar de programe la o msv Electrolux, TimeBeam – noutate la acest producator, prin care este proiectat pe podea durata pana la terminarea programului, sau durata pana la inceperea programului.

Citeste descreierea completa

ESL7510RO cu Beam on Floor

Electrolux ESL7510ROEste o mare noutate la Electrolux acest Beam-on-Floor –  o lampa care lumineaza podeaua bucatariei de sub usa aparatului. Cand aparatul functioneaza, o lumina rosie se aprinde si ramane aprinsa pe toata durata programului, iar cand programul se termina o lumina verde se aprinde. Acest lucru a fost prima data implementat de Miele parca, insa ma bucur sa vad si la Electrolux acest lucru, caci la modele complet incorporabile nu stim cand a terminat cu spalat…
ESL7510RO are o capacitate de 13 seturi (nu are tava separat pentru tacamuri), cu 3 brate de pulverizare, si o eficienta energetica de A++.

Citeste descreierea completa

Real Life ESI8710ROX cu eficienta de A+++ si capacitate de 15 seturi

Electrolux ESI8710ROXModelul complet incorporabil Real Life ESI8710ROX prezinta in momentul de fata cel mai bun raport de pret/calitate de la producatorul de electrocasnice Electrolux (verifica pretul actual aici).
Desi are o capacitate maxima ce se poate atinge in momentul de fata ESI8710ROX reuseste sa fie foarte eficient si din punctul de vedere al consumului, avan o clasa de eficienta energetica de A+++.
Totodata cele 7 programe de spalare va vor ajuta in orice situatie, si daca vreti ca programele sa fie mai scurte sau un consum mai mic aveti si aceasta posibilitate cu ajutorul functiilor speciale.

 

Citeste descreierea completa

ESL8316RO cu touchcontrol de la Electrolux

Electrolux ESL8316ROMasina de spalat vase Electrolux ESL8316RO este un model deosebit de incapator, de 15 seturi (cea mai mare valoare obtinuta pana in momentul de fata) si totusi reuseste sa obtina o eficienta energetica de A++. Totodata pentru spalare are 6 programe separate, dintre care una automata in care aparatul detecteaza nivelul de murdarie si ajusteaza timpul de spalare precum si apa folosita si temperatura acestuia.
Si deoarece are o capacitate foarte mare, are 3 brate pentru pulverizare, cat1 pentru fiecare cos, si una pentru tava de tacamuri.

Citeste descreierea completa

ESI4610ROX de 9 seturi

Electrolux ESI4610ROXMasina de spalat vase Electrolux ESI4610ROX este un model mic, de 9 seturi, partial incorporabil, ceea ce inseamna ca afisajul digital si butoanele vor ramane vizibile, ceea ce deobicei este un lucru bun, caci e mult mai accesibil si intodeauna se vede ce program spala si cat mai avem din timpul de spalare.
ESI4610ROX este un model destul de bun, datorita unui numar destul de mare de programe pentru o msv cu capacitate mare (are si senzor de incarcare), functii speciale care ne vor ajuta sa economisim timp sau energie, si are o eficienta energetica de A++.

Citeste descreierea completa

ESF8555ROX cu consum extrem de redus de apa

Electrolux ESF8555ROXCu tehnologia sa unica de economisire a apei Electolux ESF8555ROX are nevoie doar de jumatate din cantitatea de apa pentru a avea vase perfect curate. Aceasta refoloseste apa cea mai curata de la ciclul de clatire al ultimei incarcaturi la faza de Prespalare de la urmatoarea incarcatura. Astfel desi are o capacitate de incarcare maxima de 15 seturi, va folosi doar 7.5 litri de apa in programul Eco!
Numarul de programe oferite de ESF8555ROX este de 6, insa avem tot ce ne trebuie printre ele precum program cu senzori, prespalare, si FlexiWash.

Citeste descreierea completa

ESF8620ROW cu capacitate de 15 seturi

Electrolux ESF8620ROWMasina de spalat vase Electrolux ESF8620ROW este una din putinele modele care are o capacitate asa de mare, de 15 seturi (maxim care a fost atins pana acum de orice producator). Si desi cu cat au o capacitate mai mare cu atat sunt mai putin eficiente energetic, ESF8620ROW are o clasa de A++.
Pe langa eficienta energetica destul de ridicata, ofera 6 programe de spalare, afisaj digital, optiuni de spalare precum Timemanager si Multitab, dispunand totodata de 3 brate de pulverizare, pentru a spala eficient orice tip de incarcatura.

 

Citeste descreierea completa

Modelul premium de la Electrolux prin Real Life ESF8720ROX

Real Life ESF8720ROXElectrolux Real Life ESF8720ROX este modelul cel mai avansat in momentul de fata a producatorului de electrocasnice Electrolux, in ea regasim toata tehnologia moderna pe care ni le poate oferi o masina de spalat vase (iunie 2015).
ESF8720ROX are atatea functii speciale si extra optiuni incat sper ca nu o sa uit niciuna dintre ele, caci daca aveti banii necesari pentru a achizitiona acest model, atunc sigur merita banii.
Incepem cu eficienta energetica pe care le are, de A+++ (cel mai inalt posibil in momentul de fata) si totusi o capacitate de incarcare maxima de 15 seturi – putini producatori ating aceasta capacitate!
Desi numarul programelor nu este foarte mare, avem program de spalare pentru orice ocazie – mai putin programul de prespalare, care de obicei nu se regaseste la modelele acestui producator.
Citeste descreierea completa

ESF 4700 ROW mai inteligent decat pare

Electroluxesf4700reallifeMasina de spalat vase Electrolux ESF4700ROW desi pentru unii ar parea ca fiind din gama inferioara, ei bine acest model are de oferit mult mai mult, mai ales la categoria functii aditionale.

ESF 4700 ROW este un model ingust (slim), de doar 45 cm latime, cu o capacitate de incarcare de 9 seturi, 7 programe de spalare, 6 nivele de temperaturi a apei, o clasa energetica ridicata de A++, si un panou digital mare, pentru a va afisa toate informatiile care va sunt de folos.

Citeste descreierea completa

ESI5201LOX modelul cel mai simplu partial incorporabil de 13 seturi

Electrolux ESI5201LOX     ESI5201LOX este una din cele mai mari masini de spalat vase semiincorporabile a producatorului Electrolux, avand o capacitate de incarcare de 13 seturi, clasa energetica A+ si avand integrat functia de SENSORCONTROL care detecteaza nivelul de incarcare si regleza consumul de apa si energie.

Citeste descreierea completa

Real Life ESF4650ROX si ESF4650ROW cu efiente energetice de A+++

ESF4650ROX si ESF4650ROW     Electrolux Real Life ESF4650ROX si ESF4650ROW sunt doua masini de spalat identice, singura diferenta intre ele fiind exteriorul, primul fiind din Inox(X), si celalat fiind alb(White).
Atuul la aceste doua masini este clasa A+++, clasa de eficienta energetica pe care putini modele o ating. Ambii fac parte din categoria masinilor de spalat vase independente, au o latime de 45cm, si capacitate de incarcare de 9 seturi.

Citeste descreierea completa

ESL 5201LO complet incorporabil de 13 seturi cu Sensorcontrol

electrolux ESL 5201LO     Daca pana acum cei de la Electrolux nu prea atacau piata masinilor de spalat vase in categoria electrocasnice, in acest an apar noi modele una dupa alta. ESL5201LO este un model complet incorporabil cu o capacitate mare de 13 seturi, 60 cm in latime,o clasa energetica de A+ si 5 programe de spalare. ESL5201LO are si o sora „geamana” ESI5201LOX, care este partial incorporabil, insa celelalte caracteristici tehnice sunt identice la cele 2.

Citeste descreierea completa

ESL 5330 LO cu eficienta energetica de A++

esl5330     Electrolux ESL5330LO este o masina de spalat vase incorporabila cu o capacitate mare de incarcare de 13 seturi, 5 programe de spalare si ceea ce este important are o eficienta energetica de A++.

ESL 5330LO are o functie de care se mandreste, si anume : TimeManager, care conform Electrolux :se reduce la jumatate, timpul de spalare al unui ciclu. Foarte bine, da cum? Se mareste presiunea si temperatura apei. Fazele de spalare si uscare sunt mai scurte. Reducerea duratei programului este de aproximativ 50%. Rezultatele la spalare sunt aceleasi ca in cazul duratei obisnuite a programului, INSA rezutatele uscarii pot fi mai slabe.
Citeste descreierea completa

ESF 5511LOW si ESF 5511LOX cu capacitati de 13 seturi si 6 programe de spalare

electrolux_esf_5511_low_lox     Electrolux ESF5511LOW si ESF5511LOX ca su caracteristici tehnice sunt identice, singura diferenta dintre cele doua este la exterior, unul fiind alb, si celalat din inoX.

ESF5511LOW si ESF5511LOX ambele sunt masini de spalat vase sine statatoare, cu o capacitate mare de 13 seturi, 60 de centimetrii latime, cu clasa energetica A+ si 6 programe de spalare.

Citeste descreierea completa

Real Life ESF4500ROS cu revolutionarul brat de spalare FlexiSpray

ESF4500ROS     Electrolux ESF4500ROS este o masina de spalat vase independenta, cu o capacitate de incarcare de 9 seturi, si o latime de 45 de cm cu o culoare argintie excelenta.

Ceea ce este inovator la Electrolux, si se ragaseste si la modelul ESF4500ROS este constructia bratului de pulverizare inferioara, care are o rotatie dubla, care curata fiecare obiect din orice incarcatura, avand un grad ridicat de acoperire a jeturilor de apa.

Citeste descreierea completa

Micutul ESF2300OH de 6 seturi ideal pentru cei care nu au loc in bucatarie

esf 2300 rosu

esf 2300 rosu

     ESF2300OH este cea mai mica masina de spalat vase a producatorului Electrolux, de doar 6 seturi, ideal pentru cei care nu mai au loc in bucatarie pentru una mare, de 9-13 seturi, masurand doar 45 de centimetrii in inaltime (este unpic mai mare ca un cuptor de microunde).

ESF2300OH este superba si datorita culorii, cred ca pana cand nu a aparut pe piata nici nu am mai vazut o MSV rosie. Si cred ca nici in momentul de fata nu este alt producator care sa aiba aceasta culoare. Sigur datorita marimilor reduse veti gasi un loc unde se poate monta, si sigur se vor minuna de el musafirii.
Citeste descreierea completa

ESL4200LO – incorporabila da 9 seturi

electrolux esl 4200 Masina de spalat vase incorporabila Electrolux esl4200lo este una dintre cele mai ieftine MSV incorporabile de pe piata, insa acest lucru nu inseamna ca este si cel mai slab.
Cu o latime de doar 45 de cm se poate incorpora usor, si totusi are o capacitate de 9 seturi. Capacitatea de 9 seturi este ideala pentru familii de 2-3 persoane, caz in care il veti folosi zilnic, sau odata la 2 zile (evident daca mancati acasa si nu la birou 🙂

 

Citeste descreierea completa