Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Capacitate de 9 seturi la semi-incorporabila Electrolux ESI4621LOX

Capacitate de 9 seturi la semi-incorporabila Electrolux ESI4621LOX
4.2 (83.33%) 6 vote[s]

Pentru cei care doresc o masina de spalat vase semi-incorporabila, insa nu au o latime decat de 45 de cm, care poate fi ocupat de acest aparat, Electrolux ESI4621LOX poate fi o alegere ideala, caci acesta are 6 programe de spalare, are atat senzor de incarcare cat si cel de turbiditate, deci si cele doua programe indragite de Auto si FlexiWash.
Desi pe Emag apare ca are eficienta energetica de A+, acesta in realitate este de A++, ceea ce este o diferenta majora.

 

 

VEZI AICI REDUCEREA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Programele de spalare la Electrolux ESI4621LOX :

Eco: programul titpic, care spala la 50°C, pe o durata mare de timp, pentru a atinge rezultate bune la incarcari cu nivel normal de murdarie, si de a avea un consum cat mai mic. Cu un consum de 0.688 kWh si 9.9 litri de apa ESI4621LOX a obtinut clasa de eficienta energeica de A++. Durata totala a programului este de 240 de minute.
Auto: programul automatizat complet, ideal pentru orice fel de incarcare, si rest de murdarie, in cazul in care nu suntem preocupati de durata de spalare sau consum, caci odata pornit programul, el va regla durata de spalare, temperatura, dar si consumul. Va spala intre 45 si 70°C, adica temperata minima si maxima, va consuma intre 6 si 12 litri de apa in cei 40-150 de minute cat poate sa tina. Si consumul energetic va varia foarte mult, in intervalul a 0.5-1.2 kWh. Acest program poate deveni deci atat cel mai mic consumator, dar si cel mai mare, in functie de gradul de murdarie/incarcare.
FlexiWash: adica o spalare cu diferite temperaturi si presiuni pe cele doua cosuri. Articolele murdare si rezistente in cosul inferior vor fi spalate la o presiune inalta si la temperatura de 65°C, iar cele sensibile precum paharele, vor fi spalate la 50°C si o presiune normala. Deoarece se activeaza senzorul de incarcare, consumul va fi intre 11 si 13 litri de apa, respectiv 1.0 si 1.2 kWh de energie electrica. Durata totala de rulare a acestui program este intre 130 si 150 de minute.
Intensiv: o spalare intensiva la 70°C pe ambele cosuri, deci strict pentru articole murdare, foarte murdare sau cu rest uscat de murdarie. Are aceasi consum si durata ca si precedentul program.
Scurt: un program de 30 de minute, fara ciclu de uscare. Va spala la 60 sau 65°C, in functie de necesitati, deci desi timpul este fix, dar si consumul de apa ramane fix de 8 litri, consumul energetic va varia intre 0.6-0.8 kWh.
Pahare: o spalare delicata la 45°C si presiune scazuta. Deoarece spala la o temperatura joasa, consmul energetic va fi intre 0.8-0.9 kwh, alaturi de 10-12 litri de apa. durata programului va fi de minim 60 de minute si maxim de 80 de minute, in functie de gradul de incarcare al aparatului.

 

ALTE DETALII POT APAREA SI AICI

 

Electrolux ESI4621LOX are si cateva extra-optiuni precum:

XtraDry: cand dorim o uscare mai eficienta la terminarea programului.
TimeManager: cand dorim sa scurtam timpul total al programului de spalare.
Cele doua optiuni nu se pot folosi deodata la acelasi program.

Daca dorim avem si optiunea de pornire intarziata pana la 24 de ore, sau sa activam semnalele acustice pentru terminarea programului. Semnalele acustice in caz de defectiune sunt implicit activate si nu pot fi dezactivate. Totodata deoarece este un model semi-incorporabil , vedem durata ramasa din program, programul si extra-optiunile selectate.

 

ALTE REVIEW-URI POT APAREA SI ACI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *