Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Electrolux ESF4202LOW de 9 seturi si 5 programe de spalare si Sensorcontrol

Electrolux ESF4202LOW de 9 seturi si 5 programe de spalare si Sensorcontrol
4 (80%) 1 vote

Masina de spalat vase Electrolux ESF4202LOW este un model independent, cu o capacitate de incarcare de 9 seturi, avand 45 cm latime, o sa gasiti cu usurinta un loc in bucataria Dvs, si veti scapa de spalatul veselor cu mana! Avem un model destul de simplu, cu cele 5 programe de spalare tipice, fara prea multe extra-optiuni, ar fi putut avea si pe cea de incarcare la jumate, insa acesta nu este diponibila. Insa are Sensorcontrol, sau mai bine zis senzor de incarcare, care va detecta nivelul de incarcare, si va regla consumul de apa, desi energie electrica in programele Intensiv si Normal!  Avand o eficienta energetica de A+ nu este fruntas nici la consumul mic de apa sau energie electrica, insa pretul destul de mic, poate fi un plus mare, cand suntem in cautarea unui astfel de aparat.

 

VERIFICA PRET ACTUAL AICI

 

Cele cinci programe de spalare la Electrolux ESF4202LOW , alaturi de durata, consum si temeperatura de spalare:

Eco: programul cu cea mai eficienta utilizare a apei si cel mai eficient consum energetic, pentru vase di portelan, tacamuri su un nivel normal de murdarie. Acest program este cel omologat pentru stabilirea eficientei energetice. Spalarea se efectueaza la 50°C, pentru a avea un consum de doar 0.778 kwh de energie, si deoarece va consuma numai 9.9 litri de apa, are o durata mare, de 225 de minute.
Intensiv: spalare la o presiune foarte mare, si temperatura de 70°C, recomandat pentru nivel ridicat de murdarie, chiar si uscata. Deoarece este activ senzorul de incarcare, consumul de apa va fi intre 13-14 litri, cel energetic de 1.1-1.3 kWh. Durata se poate scurta si ea, insa numai cu 8 minute. Durata maxima va fi de 168 de minute.
Normal: O spalare normala, sau zilnica, cu apa in ciclul de uscare la o temperatura de 65°C. Si in acest program va fi activ Sensorcontrol, deci consum de apa intre 14-15 litri, si cel energetic intre 1.0-1.2 kWh. Durata maxima va fi de 140 de minute, care se poate scurta cu maxim 10 minute.
Scurt: un program scurt, de 30 de minute, si spalare la 60°C sau 65°C cum este normal la aceste tipuri de programe, ciclul de uscare lipseste. Are un consum de 8 litri de apa si 0.7 kWh de energie electrica.
Prespalare: o prespalare cu doar 4 litri de apa, la temperatura de admisie, deci un consum energetic de doar 0.1 kWh. Durata acestui program este de 14 minute.

Cele mai importante aspecte acesta ar fi la Electrolux ESF4202LOW, care mai are si programare intarziata, daca se poate numi asa in cazul de fata, caci putem selecta doar timpul predefinit de 3 ore, adica masina sa inceapa programul de spalare peste 3 ore.
Daca este important si zgomotul masini, acesta are 49 dB(A), ceea ce e undeva la mijloc, deci destul de bine. Daca vreti sa-l legat la apa fierbinte, acesta este posibila, insa apa de admisie sa nu aiba o temperatura mai mare de 60°C.

ALTE DETALII TEHNICE APAR SI AICI

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *