Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Electrolux Esf4660rox

Electrolux Esf4660rox
5 (100%) 1 vote[s]

Electrolux Esf4660roxDaca ne uitam printre zecile de modele de masini de spalat vase independente si care au o latime de 45 cm, Electrolux Esf4660rox nu pare sa fie ceva special, ba din contra poate pretul ne sperie un pic, insa daca incepem sa ne uitam mai detaliat la ce stie, ne dam seama ca pretul lui este unul destul de corect. Are program cu senzori de turbiditate si de incarcare (Autoflex), care nu se regasesc la modelele entry-level, bratul inferior e de tip satelit, are o eficienta energetica ridicata de A++, 6 programe de spalare si doua extra-optiuni.

 

 

VEZI AICI SI ALTE DETALII DESPRE ACEST MODEL

Cele 6 programe de spalare la Electrolux Esf4660rox alaturi de consum si durata:

Eco: programul dupa care se obtine si clasa de eficienta energetica, deci un consum redus de apa si energie. Se va spala la temperatura de 50°C (deja a devenit un standard aceasta temperatura), insa pentru a avea rezultate bune va avea nevoie de 218 de minute in total. Insa va consuma doar 0.7kWh de energie si 9.9 litri de apa.
Auto : funcţia inteligenta AutoFlex optimizeaza consumul de apa si energie prin adaptarea consumului si temperaturii la dimensiunea incarcaturii si nivelul de murdarie pentru a obtine o curatare deplina. Programul poate avea o durata intre 40 si 140 de minute, timp in care consuma intre 6-11 litri de apa si 0.5-1.2 kwh de energie. Si temeperatura apei va varie intre 45 si 70°C. In cele mai multe acuzi acesta este programul cel mai iubit de utilizatori.
Intensiv: programul care spala la 70°C, deci pentru vase, oale, cratite foarte murdare si cu murdarie uscata. Deoaerce spala la temperaturi inalte va fi si cel mai mare consumator, respectiv 1.3-1.4 kWh de energie si 11-13 litri de apa, si are o durata de 140-160 minute.
Pahare: programul de 70-80 de minute, pentru articole sensibile la temperaturi inalte, deci o spalare de 45°C. Are un consum de 11-12 litri de apa si 0.7-0.8 kWh de energie.
Scurt: program de doar 30 de minute, insa spalare la 60°C! Va consuma 8 litri de apa si 0.8 kWh de energie. Insa ca si la orice program scurt, ii lipseste uscarea.
Prespalare: multi considera ca la modele cu capacitate mica, nu trebuie un astfel de program, insa cei care au un astfel de program la modelul lor, il folosesc cu regularitate. Deci a prespalare inainte de un program, sau seara, ca sa nu se usuce resturile cu 4 litri de apa neincalziti timp de 14 minute.

Ca si extra-optiuni Electrolux Esf4660rox ne ofera:
Multitab: daca folosim detergenti de acest tip, masina va regla automat consumul de sare si agent de clatire pentru acest caz.
TimeManager : Putem reduce timpul de spalare cu pana la 50% folosind aceasta optiune! Insa TimeManager este disponibil doar pentru programele Intensiv si Eco. La cele scurte nu are oricum rost folosirea acestei optiuni, si la programul auto oricum senzorii regleaza tot 🙂

Nu sunt considerate extra-optiuni insa Electrolux Esf4660rox are si:
MyFavorite: putem memora setarea cea mai des folosita, astfel ne va ajuta la „programarea” ulterioara.
Programare intarziata: putem seta ca orice program sa inceapa cu o intarziere de pana la 24 de ore.

Si deoarece este un model independent, Electrolux Esf4660rox va afisa timpul ramas sin spalare, programul selectat, precum si optiunile selectate.
Cum am scris si la inceput, pretul la prima vedere poate fi coniderata una destul de mare, insa programul Auto, bratul tip satelit, consumul resus si extra-optiunile il fac sa fie unul corect.

VEZI AICI REDUCEREA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *