Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Electrolux ESF4661ROX de 9 seturi si 6 programe de spalare

Electrolux ESF4661ROX de 9 seturi si 6 programe de spalare
4.3 (85%) 8 vote[s]

Daca vrei o masina de spalat vase Electrolux independenta, cu o latime de 45 de cm, una din modelele aparuta anul asta este Electrolux ESF4661ROX, care poate fi o alegere buna. Masinile de spalat vase cu latime redusa au o capacitate de incarcare intre 9 si 10 seturi, si le recomand celor care nu au loc pentru un model de 60 de cm, sau sunt 2-3 peroane in familie. Modelul de fata are o capacitate de incarcare de 9 seturi, o eficienta energetica de A++, 6 programe de spalare.
Totodata are deja incorporat si senzor de incarcare, dar si de turbiditate care vor reduce durata programelor, consumul lor, daca aparatul nu este plin.

 

 

VEZI AICI REDUCEREA ACTUALA PENTRU ACEST MODEL

 

Cele sase programe de spalare, alaturi de durata, consum si temperatura apei in ciclul de spalare la Electrolux ESF4661ROX :

Eco: programul ecologic, al carui consum este luat in calcul si la obtinerea eficientei energetice, fiind spalarea tipica de 50°C cu o durata totala destul de mare. La acest model programul Eco ruleaza 4 ore, insa va consuma doar 9.9 litri de apa si 0.688 kWh de energie electrica.
Auto: programul comandat in totalitate de senzori, fiind ideal pentru orice fel de cantitate incarcata cu orice nivel de murdarie. Senzorii vor regla temperatura de spalare intre 45 si 70°C (minimul si maximul aparatului) timpul total al programului intre 40 si 150 de minute, si consumul intre 6-12 litri de apa, respectiv 0.5-1.2 kWh de energie electrica. Incarcam masina cat dorim, si cu orice nivel de murdarie, si acesta va regla tot, pentru a obtine rezultate bune atat la spalare cat si la uscare.
AutoFlex: programul indragit de cei mai multi utilizatori al masinilor de spalt vase Electrolux, caci acest tip de program spala la temperaturi si presiuni diferite pe cele doua cosuri. Va spala la 50°C si la o presiune normala in cosul superior, si la 65°C si o presiune ridicata in cosul inferior, asta pentru a fi curate si vasele si oalele mai murdare in cosul inferior, dar si articolele sensibile din cosul superior sa ramane ocrotite. Si la acest program va fi activ senzorul de incarcare, deci consum variabil intre 11-13 litri de apa si 1.0-1.2 kWh de energie electrica in cei 130-150 de minute de functionare.
Intensiv: spalarea intensiva la 70°C si la o presiune ridicata, ideal pentru incarcari cu rest ridicat de murdarie, chiar si murdarie uscata. Si la acest program va fi activ senzorul de incarcare, deci putem avea reduceri de consum, daca nu e incarcat la maxim.
Scurt: o spalare timp de doar 30 de minute, cu 8 litri de apa, la temepratura de 60°C, fara ciclu de uscare.
Pahare: spalarea tipica sensibila la o temperatura de doar 45°C, fiind ideal pentru incarcarile cu rest minim de murdarie. In cele 60-80 d eminute de rulare, va consuma intre 10-12 litri de apa si 0.8-0.9 kWh de energie electrica. Valorile si in acest caz vor diferi in functie de nivelul de incarcare al aparatului.

 

ALTE DETALII TEHNICE POT SA APARA SI AICI

 

Cel mai probabil programele Auto si Autoflex vor fi cel mai des folosite la Electrolux ESF4661ROX, caci sunt ideale pentru cele mai dese situatii intalnite. Chiar daca nu sunt multe, acest model are si extra-otpiunile de :
TimeManager – care reduce durata programului cu pana la 50%. Acesta poate fi activat la programele Eco, Autoflex si Intensiv.
XtraDry– pentru a imbunatati performanta de uscare obtinuta la sfarsitul programelor. Acesta este activ la toate programele de spaalre, insa poate fi dezactivat.
My favorit: este un fel de salvare a programului de preferat cu eventualele optiuni, un fel de shortcut.

Deoarece este un model independent, vedem timpul ramas din program, programul selectat, dar si eventualele erori sau atentionari cum ar fi lipsa sare, lipsa agent de clatire, etc…
ESF4661ROX este complet inox, si mai trebuie amintit si faptul ca are brat de pulverizare de tip satelit.

 

REVIEW-URI SI OPINII POT SA APARA SI AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *