Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Electrolux ESF4710ROW cu un consum foarte mic

Electrolux ESF4710ROW cu un consum foarte mic
3.9 (77.14%) 7 vote[s]

Daca vrei o masina de spalat vase, fara ca sa-ti comanzi si un mobilier de bucatarie, opriunea cea mai la indemana este un model independent. Daca ai undeva cel putin 45 de cm latime in bucatarie, merita deja sa achizitionezi un model Slim, cu capacitate de 9 seturi! Daca spatiul ocupat nu este o problema, atunci desigur, ideal este una de 60 de cm!
Electrolux ESF4710ROW este un model independent cu o latime de 45 de cm, si o capacitate de incarcare de 9 seturi, si deoarece are un consum extrem de mic de energie si apa, va fi ajutorul de nepretuit din bucatarie 🙂

 

 

VEZI AICI REDUCEREA ACTUALA PENTRU ACEST MODEL

 

Programele de spalare, alaturi de durata, consum si tehnici de spalare la Electrolux ESF4710ROW :

 

Eco: programul cel mai eficient din punct de vedere a consumul de enerige si apa, pentru incarcari cu nivel normal de murdarie. Se va spala la temperatura „stnadard” de 50°C, durata totala a programului fiind de 238 de minute, si va consuma doar 9.9 litri de apa si 0.613 kwh de energie electrica.
Auto: program pentru orice fel de cantitate si tip de murdarie, caci acesta va fi detectat de senzori, si acestia o sa regleze temperatura apei in ciclul de spalare, numarul clatirilor, durata totala a programului dar si consumul de apa. Astfel se va spala cu temperaturi intre 45°C si 70°C, si o sa consume intre 6 si 12 litri de apa si 0.5-1.2 kWh de energie electrica. Durata maxima a programului va fi de 150 de minute, insa nu va fi mai scurt de 40 de minute.
Intensiv: daca avem vase, oale, tacamuri foarte murdare, acest program o sa spele la 70°C si la o presiune ridicata a aepi. Senzorul de incarcare va fi activ, deci daca masina nu e plina, acesta va consuma mai putin. Consumul de apa va fi intre 11 si 13 litri, cel energetic intre 1 si 1.2 kwh iar durata va fi intre 130 si 150 de minute.
Scurt: este recomandat pentru incarcari cu murdarie recentta. Va spala la 60°C, si tine doar 30 de minute, timp in care consuma 8 litri de apa si 0.8 kWh de energie. asa cum suntem obisnuiti cu programele scurte, si in cazul de fata lipseste ciclu lde uscare.
Pahare: pentru articole sensibile la temperaturi inalte, cu rest redus de murdarie. Spala la 45°C, si are un consum de 10-12 litri de apa, si 0.8-0.9 kWh de energie electrica. Si durata acestui program va varia intre 60 si 80 de minute, deoarece este activ senzorul de incarcare.
Prespalare: prespalare timp de 14 minute, cu 4 litri de apa. Este ideal pentru a preveni uscarea resturilor de murdarie, sau ca o inmuiere pentru un program normal de spalare. Deoarece nu incalzeste apa, consumul energetic este minim.

 

ALTE DETALII TEHNICE POT SA APARA SI AICI

 

Electrolux ESF4710ROW ofera deci cele mai folosite programe la o masina de spalat vase, avand si pe cea cu senzori. totodata datorita senzorului de incarcare, masina va economisi timp, energie si apa, daca acesta nu este umpluta.
Pe langa cele 6 programe de spalare avem si extra-optiunile:
TimeManager: putem reduce durata unor programe cu aproximativ 50%, fara a afecta rezultatele de spalare, insa cele de uscare pot fi mai slabe.
XtraDry: pentru a obtine o uscare mai buna. Activarea XtraDry dezactiveaza TimeManager si invers.
MyFavorit: permite setarea si salvarea programului cel mai des folosit

Totodata Electrolux ESF4710ROW are afisaj electronic, pe care venem programul care ruleaza, eventualele optiuni selectate dar si timpul ramas pana la finalizarea programului.
Deoarece aparatul are brat stropitor inferior de tip satelit, acesta va reusi sa spele mult mai bine decat modelele precedente cu brat stropitor normal.

Insumat Electrolux ESF4710ROW este: o masina independenta, cu latime de 45 de cm, cu 6 programe si un consum foarte redus de energie.

 

ALTE REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *