Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Electrolux ESF4710ROX cu program Auto si AirDry

Electrolux ESF4710ROX cu program Auto si AirDry
5 (100%) 4 votes

Masina de spalat vase Electrolux ESF4710ROX cu siguranta nu este un model ieftin, insa specificatiile tehnice, dotarile acestuia sunt pe masura. Are o eficienta energetica maxima, de A+++, 6 programe de spalare, dintre care una controlata in totalitate de senzori, si inca doua la care este detectat gradul de incarcare, care ne va ajuta sa economisim apa, curent dar si timp.

 

VEZI AICI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

 

Programele de spalare la Electrolux ESF4710ROX alaturi de durata, consum si temperaturile de spalare:

Eco: programul cel mai economic pentru rest de mancare in cantitati normale, fiind programul care este luat in considerare la obtinerea clasei de eficienta energetica. Deoarece vorbim de un model cu eficienta A+++, consumul este foarte mic, de 0.625 kWh dei 9.9 litri de apa. cum este normal la spalarile de acest tip, se va utiliza apa la temperatura de 50°C, si are o durata foarte mare, de 240 de minute.
Auto: aparatul cu ajutorul senzorilor de murdarie si de incarcare va detecta aceste graduri, si regleaza automat temperatura si cantitatea apei, deci si consumul energetic, dar si durata programului. Temperatura apei poate varia in intervalul 45-70°C, cu un consum de 6-12 litri, si 0.5-1.2 kWh de energie electrica. Si durata programului este foarte flexibil, in intervalul a 40-150 de minute. Este de fapt cel mai comod program, caci aparatul regleaza totul in asa fel ca rezultatele obtinute sa fie bune in orice situatie.
Intensiv: spalarea la 70°C si cu o presiune ridicata a apei, pentru a obtine vase si oale curate. Acest program este asistat de senzorul de incarcare, deci daca nu aveti multe articole, va scadea cantiatea de apa consumata, dar poate reduce si durata totala a programului. Are deci un consum de 11-13 litri de apa si 1-1.2 kWh de energie electrica, iar durata programului este de 150 de minute, care poate sa se scurteze cu maxim 20 de minute.
Scurt: un program scurt de 30 de minute, insa spalarea se face la 60°C sau 65°C, deci un consum fix de 8 litri de apa, insa consumul energetic va fi intre 0.6-0.8 kWh. Totodata si durata programului poate sa se lungeasca cu 10 minute, daca senzorul de turbiditate detecteaza un grad mai mare de murdarie.
Pahare: spalarea delicata la 45°C, asistat de senzorul de incarcare.Consumul va varia intre 10-12 litri de apa si 0.8-0.9 kwh de energie electrica. Durata programului va fi in intervalul a 60-80 de minute.
Prespalare: prespalare cu 4 litri de apa timp de 14 minute.

Electrolux ESF4710ROX are deci cele mai importante programe de spalare, din care 4 asistate de senzori, insa are si extra-optiuni si optiuni foarte folositoare.

Folosind AirDry, uscarea se va efectua mai repede, caci la terminarea programului de spalare usa aparatului se deschide aproximativ 10 cm, lasand aburul sa iasa. AirDry este activ la toate programle, in afara de cea de prespalare – aici nici nu era cazul sa fie activ.
Chiar daca are AirDry, are si extra-optiunea de XtraDry, care va folosi apa mai fierbinte in ultimul ciclu de clatire. Evident consumul de energie electrica va creste.
TimeManager: ne ajuta sa reducem durata totala a programului cu aproximativ 50%. Aceasta optiune mareste presiunea si temperatura apei, iar fazele de spalare si uscare vor fi mai scurte.
MyFavorite: salvarea programului cel mai des folosit. Dupa parerea mea este in plus, dar asta este doar o parere personala.
Totodata la terminarea programului Electrolux ESF4710ROX poate fi setat ca sa emita semnale acustice, care implicit este dezactivat.

Deoarece este un model independent, avem afisat timpul de spalare ramasa, programul selectat, si faza in care este aparatul (spalare, uscare).

 

ALTE PARERI SI OPINII POT SA APARA SI AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *