Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Electrolux ESF7565ROX cu tehnologia WaterSave

Electrolux ESF7565ROX cu tehnologia WaterSave
3.4 (68%) 10 vote[s]

Masina de spalat vase Electrolux ESF7565ROX (sau modelul cu exteriorul alb ESF7565ROW)este un model independent, cu o capacitate de incarcare de 13 seturi, avand o eficienta energetica de A++, insa mai interesant este tehnologia WaterSave, cu care putem economisi si mai multa apa decat pana acum. Acesta este de fapt un rezervor in plus care retine apa din ultimul ciclu de clatire, si il va folosi la urmatorul program in ciclul de prespalare. Daca masina nu trebuie sa spele pentru o perioada mai mare de timp, aceasta apa este automat evacuat, pentru a preveni aparitia bacteriilor in aceasta apa.
Totodata trebuie sa amintim si faptul ca are 3 brate de pulverizare, dintre care cea inferioara este de tip satelit, deci o spalare mai eficienta fata de cele tip elice.

 

ALTE OPINII SI PARERI POT APAREA SI AICI

 

Electrolux ESF7565ROX are in total 6 programe de spalare, care au urmatoarele consumuri, si temperaturi de spalare:

Eco: programul cu care a obtinut eficienta energetica de A++, deci cel mai eficient din punct de vedere a consumului, deoarece se va spala la 50°C. Evident, este un program lung, de 225 de minute, timp in care consuma doar 6.9 litri de apa si 0.932 kWh de energie electrica.
Auto: programul comandat cu senzori, care vor detecta nivelul de murdarie dar si incarcarea. Astfel temperatura apei in ciclul de spalare va fi reglat intre 45°C si 70°C, iar consumul de apa va fi intre 7 si 14 litri. Deci si consumul energetic va varia mult, in intervalul a 0.6-1.6 kWh. Si durata totala poate sa fie de doar 40 de minute si poate ajunge pana la 160 de mintue.
FlexiWash: acest program este tipic „Electrolux”, si e una din cele mai indragite programe, caci se spala la doua temperaturi si presiuni diferite pe cosuri. Adica vasele si oalele mai murdare din cosul inferior vor fi spalare la 65°C si o presiune mare, iar paharele sensbile incarcate in cosul superior vor fi spalare la 50°C si o presiune mai scazuta. In acest program este activ si senzorul de incarcare, care va regla cantitatea de apa consumata intre 14 si 16 litri, durata intre 139 si 155 de minute.
Intensiv: spalarea intensiva la 70°C si o presiune mare. Evident este cel mai mare consumator de energie, insa deoarece si la acest program este activat senzorul de incarcare, consumul poate varia intre 12.5 si 14.5 litri de apa iar cel energetic intre 1.4 si 1.8 kwh. Durata maxima a programului este de 179 de minute, insa poate sa se scurteze cu 10 mintue.
Scurt: program de 30 de minute, insa spalaer la 60°C.
Prespalare: prespalare timp de 14 minute cu 4 litri de apa neincalziti. Singurul fapt care nu inteleg la acest program este faptul ca de ce se poate activa extra-optiunea de Hygiene?

La fel de importante la o masina de spalat vase sunt si extra-optiunile, caci sunt de folos in multe situatii. Electrolux ESF7565ROX are urmatoarele optiuni:

XtraDry: pentru imbunatatirea performantei de uscare, acesta va folsi in ultimul cilu de clatire apa la o temperatura mai ridicata. Evident, consumul energetic creste.
TimeManager: se poate reduce durata totala a unor programe cu maxim 50%, aste se obtine prin marirea presiunii si a temperaturii apei de spalare.
Hygiene: rezultate ridicate de igienizare, caci se va mentine temperatura apei de clatire la 70°C, pentru cel putin 10 minute.
Totodata aves si memorarea programului preferat prin MyFavorite, astfel apasand un singur buton, spalarea poate incepe.
Si ar mai fi de amintit faptul ca se poate seta ca la sfarsitul programului masina sa emite semnale acustice, avem si programare intarziata, afisaj digital cu timpul ramas din spalare.

VEZI AICI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

 

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *