Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Electrolux ESF8586ROX de 15 seturi si 7 programe de spalare

Electrolux ESF8586ROX de 15 seturi si 7 programe de spalare
3.6 (72%) 5 vote[s]

Inainte de a intra in detaliile acestui model, trebuie clarificat de la inceput faptul ca Electrolux ESF8586ROX este un model complet incorporabil, si are 7 programe de spalare. Spun asta, deoarece pe multe site-uri care comercializeaza acest model apare ca si fiind independent, si cu 6 programe de spalare.
Are o capacitate de incarcare maxima, de 15 seturi, ceea ce inseamna ca are tava pentru tacamuri si trei brate de pulverizare.

 

VEZI AICI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Programele de spalare la masina de spalat vase Electrolux ESF8586ROX :

Eco: programul economic cu ajutorul caruia putem spala articole cu rest normal de murdarie, cu cel mai redus cost. Aparatul va spala la 50°C, pentru a economi cat mai multa anergie electrica, ajungand la un consum de doar 0.95 kwh, si 11 litri de apa. Cu aceste valori a reusit sa obtine o clasa de A++, in cea ce priveste eficienta energetica.
AutoFlex: sau spalare cu senzori, pentru orice fel de incarcare, caci se va regla atat temperatura de spalare, cat si durata totala a ciclurilor de spalare, clatire, prespalare, cat si consumul de apa. Astfel temperatura de spalare va fi intre 45 si 70°C (minimul si maximul), cu un consum de apa intre 7 si 14 litri, deci si consumul energetic va varia mult, asta in intervalul a 0.6-1.6 kWh. Toto programul poate sa tina numai 40 de minute, sau chiar si 170, toate astea depinzand de nivelul de murdarie si nivelul de incarcare detectate de cele doua senzori.
FlexiWash: chiar daca poate atinge niste valori destul de mari la consum, mie personal imi plac programle acestea al celor de la Electrolux. Temperatura de spalare in cosul inferior va fi de 65°C si se va spala la o presiune ridicata, in timp ce articolele mai sensibile din cosul superior vor fi spalate a 50°C si la o presiune normala. Astfel si vasele vor fi spalate bine, dar si paharele mai sensibile vor fi ocrotite. Va fi activ senzorul de incarcare, care va regla timpul total intre 180 si 160 de minute, consumul de apa intre 14 si 16 litri, deci si cel energetic va varia intre 1.5 si 1.2 kWh, in functie de nivelul de incarcare al aparatului.
Intensiv: daca avem articole de genul vase, oale cu multa murdarie, chiar si uscate, acest program va reusi sa obtina rezultate exceptionale, deoarece va spala la 70°C! Chiar daca este actin senzorul de incarcare, consumul energetic ramane destul de ridicat, in intervalul a 1.4-1.7 kWh cat si consum de apa intre 12.5-14.5 litri. In general aceste prgrame sunt cei mai mari consumatori, caci spala la o temperatura ridicata.
Glass Care: sau pahare, o spalare blanda (adica resiune mica) la 45°C. Deoarece spala la temperatura joasa, e recomandat doar pentru nivel scazut de murdarie. Va consuma intre 12 si 14 litri de apa, si 0.7-0.9 kWh de nergie electrica in cei 82-89 de minute.
Quick Plus: un program scurt, de 30 de minute, cu 10 litri de apa si la o temperatura de 60°C. cum e deja ceva normal la aceste programe, nu are ciclu de uscare
Prespalare: timp de 14 minute, ESF8586ROX va spala cu 4 litr de apa, la temperatura de admisie.

 

ALTE DETALII POTI GASI SI AICI

 

Pe langa programle de spalare Electrolux ESF8586ROX are si optiunile de:

TimeManager: TimeManager permite reducere duratei programului selectat. Reducerea totala a duratei programului este de aproximativ 50%. Ea nu poate fi folosit cu programele Autoflex, Galss cAre si prespalare
XtraDry: putem imbunatati performanta de uscare cu ajutorul acestuia, care atentte! este activat din fabrica pentru toate programe, in afara de cel Eco, la care trebuie activat manual
HygienePlus: o igienizare la 70°C, pentru cei cu alergii sau copii mici.

Desi regasim la multe modele Electrolux asa numitul MyFavorite, acesta nu e altceva decat o salvare a programului preferat, pentru o pornire mai facila, mai rapida. Si la ESF8586ROX regasim aceasta optiune, insa eu cred ca este in plus, nu ajuta cu nimic.
Trebuie sa amintesc si faptul ca are trei brate de stropire, cel inferior fiind de tip FlexiSpray Sattelite, care este mult mai eficient decat cel de tip elice,

 

ALTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL POT SA APARA SI AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *