Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Electrolux ESI4500LOX cu optiunea EnergySaver

Electrolux ESI4500LOX cu optiunea EnergySaver
5 (100%) 1 vote[s]

Masina de spalat vase Electrolux ESI4500LOX este un model partial incorporabil, slim, adica de 45 de cm latime, fiind ideal pentru cei care nu sunt multi in familie, sau nu au loc in mobila pentru un model de 60 de cm. Capacitatea de incarcare de 9 seturi poate fi una insuficienta pentru o familie de 5 persoane.
Acest model are deja senzor de incarcare dar si de turbiditate, 6 programe de spalare bune, la 3 dintre ele putem economisi timp, apa si energie electrica datorita senzorului de incarcare, deci nu mai este nevoie de incarcare la jumate.

 

 

VERIFICA AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Programele de spalare la Electrolux ESI4500LOX :

Eco: avand o eficienta energetica de A+, nu e chiar cel mai economic model, insa sa nu uitam nici faptul ca pretul lui nu e mare, are un consum de 9.5 litri de apa si 0.789 kWh de energie electrica. Durata programului este de 225 de minute.
Auto: pentru orice fel de incarcari, caci senzorul de incarcare detecteaza cantitatea vaselor, farfuriilor, iar senzorul de turbiditate, nivelul de murdarie. Acesti senzori vor regla temperatura de spalare intre 45 si 70°C, cantitatea de apa utilizata intre 6 so 11 litri, iar durata va fi intre 40 si 140 de minute. Evident, si consumul energetic va varia foarte mult, in intervalul de 0.5-1.2 kWh. Deci indiferent de nivelul de murdarie si cantitatea articolelor, acestia vor fi curate si uscate.
Intensiv: spalare intensiva la o presiune ridicata si la temperatura de 70°C. Fiind asistat de senzorul de incarcare, consumul de apa va if intre 11-13 litr, cel energetic intre 1 si 1.2 kWh. Durata maxima va fi intre 150 de minute, dar nu mai putin de 130 de minute.
Pahare: exact inversul programului precedent, acesta va spala la o presiune scazuta, si o temeratura de doar 45°C, fiind ideal pentru splarea articolelor sensibile. Si la acet program este activ senzorul de incarcare, deci o spalare intre 70 si 80 de minute, cu 11-12 litri de apa si consum energetic de 0.6-0.9 kWh.
Scurt: spalare scurta, de 30 de minute, la 60°C, pentru incarcari cu rest recent de murdarie, si care nu necesita uscare. Consuma 8 litri de apa si 0.8 kWh de energie electrica.
Prespalare: sau clatire, timp de 14 minute, cu 4 litri de apa la temperatura de admisie.

La extra-optiuni, Electrolux ESI4500LOX are EnergySaver, ceea ce reduce temperatura la ultima faza de clatire, astfel se reduce consumul de energie cu aproximativ 25%. Eficienta de uscare insa va fi mai mica.
Are si Multitab, cand folositi aceste tipuri de detergenti, ceea ce dezactiveaza eliberarea sarii.
Putem alege si MyFavorite, ceea ce e un fel de memorare a programulu, cu optiuni, pentru o pornire mai usoara a programului.
Semnalele acustice de la terminarea programelor este activata din fabrica, insa daca dorim, putem dezactiva.

PARERI SI REVIEW-URI POT APAREA SI AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *