Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Electrolux ESI4501LOX de 9 seturi cu 6 programe de spalare bune

Electrolux ESI4501LOX de 9 seturi cu 6 programe de spalare bune
5 (100%) 1 vote

Masina de spalat vase Electrolux ESI4501LOX este un model semi-incorporabil cu latime de 45 de cm si o capacitate de incarcare de 9 seturi. Chiar daca are o eficienta energetica de doar A+, deoarece ofera nu mai putin de sase programe de spalare, dintre care la trei e activ senzorul de incarcare, si are si programul Auto, ramane un model demn de luat in seama daca dorim o masina de spalat vase semi-incorporabila slim.

 

 

VEZI ACI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Programele de spalare alaturi de durata, consum si temperaturi de spalare la Electrolux ESI4501LOX:

  • Eco: chiar daca am are doar o clasa de A+, acest program ramane cel mai eficient din punct de vedere a consumului, pentru incarari cu rest normal de murdarie. Spala la 50°C, si durata totala a programului va fi de 245 de minute, timp in care consuma 9.9 litri de apa si 0.777 kWh de energie electrica.
  • Auto: cel mai indragit program, care este ideal in orice situatie. Senzorii cu care este dotat acest model vor detecta nivelul de incarcare si nivelul de turbiditate a apei, si vor regl temperatura apei in ciclul de spalare intre 45 si 70°C – adica inte cea minima si maxima si vor regla durata programului intre 40 si 150 de minute. Deoarece si consumul de apa este reglat in intervalul a 6-12 litri, si consumul energetic poate avea valori foarte diferite, in intervalul a 0.5-1.2 kwh.
  • Intensiv: Spalarea intensiva pentru rest ridicat de murdarie, insa aparatul va detecta cantitatea articolelor din aparat, si va regla durata totala a programului, cat si consumul de apa. Temepratura de spalare va fi constanta de 70°C, insa durata va fi intre 130-150 de minute, si va consuma intre 11-13 litri de apa si 1-1.2 kwh de energie electrica.
  • Scurt: un program la Electrolux ESI4501LOX cu o durata totala de doar 30 de minute. Este recomandat pentru rest recent de murdarie, in cantitate mica. Va spala la 60°C si va consuma 8 litri de apa.
  • Pahare: un program dedicat articolelor cu rest minim de murdarie, si care sunt sensibile la temepraturi inalte. Se va spala la 45°C, si se va detecta cantitatea incarcata in aparat, deci un timp total al programului intr 60 si 80 de minute, si un consum de 10-12 litri de apa. Deoarece spala la temperatura scazuta, si consumul energetic este destul de mic, intre 0.8-0.9 kWh.
  • Prespalare: sau inmuere timp de 14 minute cu 4 litri de apa. Este ideal sa-l folositi seara, caci termina repede, si previne uscarea resturilor si aparitia mirosului in aparat.

 

ALTE DETALII TEHNICE SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

Electrolux ESI4501LOX are si cateva extra-optiuni (nu multe) care ne pot ajuta cand:
– dorim o uscare mai eficienta la terminarea programului. Pentru acesta avem XtraDry
– cand dorim o durata mai scurta a programelor de spalare, putem alege TimeManager. Acesta este valabil numai pentru Eco si Intensiv.

AirDry – este activ in toate programele, si inseamna ca la terminarea programului, usa masinii se deschide automat, pentru a facilita uscarea.

Electrolux ESI4501LOX fiind semi-incorporabil, pe afisaj vedem durata ramasa din program, programul care ruleaza, sau avertizarile legate de lipsa apa/sare/agent de clatire.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *