Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Electrolux ESI4620ROX de 9 seturi si 6 programe de spalare

Electrolux ESI4620ROX de 9 seturi si 6 programe de spalare
4.3 (86.67%) 3 vote[s]

Masina de spalat vase Electrolux ESI4620ROX este un model semi-incorporabil slim (latime de 45 de cm), cu o capacitate de incarcare de 9 seturi si 6 programe de spalare. Acest model are deja senzor de incarcare dar si de turbiditate, deci are si program Automat, care regleaza tot.
Avand o eficienta energetica de A++, numar suficient de programe, dar si brat stropitor inferior de tip satelit, poate fi o alegere buna pentru multi, asta in cazul in care nu este foarte important numarul extra-optiunilor, care in cazul de fata este destul de mic.

 

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Programele de spalare, alaturi de consum, durata si temperaturi de spalare la Electrolux ESI4620ROX :

Eco: pentru nivel mediu de murdarie, fiind cel mai eficient din punct de vedere a consumului energetic. Spala la 50°C, si va consuma doar 9.9 litr de apa si 0.7 kWh de energie electrica, insa tine 195 de minute. Cu aceste valori a obtinut o eficienta energetica de A++.
Auto: aparatul detecteaza nivelul de murdarie, dar si cat de incarcata e masina, si regleaza consumul , durata ciclurilor, dar si temperatura de spalare. Este unul dintre cele mai flexibile programe la modele de 45 de cm, caci temperatura de spalare va varia intre 45 si 70°C, fiind cea mai larga gama de temperatura. Va consuma intre 6 si 11 litri de apa si 0.5-1.2 kWh de energie electrica. Durata programului poate fi de doar 40 de minute, dar se poate lungi pana la 140 de minute.
Intensiv: spalarea intensiva la 70°C, insa cu senzorul de incarcare activata, care poate reduce consumul de apa si crent, dar si durata spalarii. Astfel vom avea consum intre 11 si 13 litri de apa, 1.3-1.4 kWh de energie electrica, si o durata maxima de 160 de minute, insa care poate scade pana la 140 de minute. totodata in acest program clatirea finala se efectueaza la 70°C, pentru o igienizare buna.
Pahare: spalarea la 45°C, cu o presiune scazuta, care poate fi folosit in cazul articolelor sensibile, gen pahare, cani picate, etc… Si in cazul acestui program este activ senzorul de incarcare, deci un consum de 11-12 litri de apa, 0.7-0.8 kWh de energie electrica, si 70-80 minute de spalare.
Scurt: o spalare scurta de 30 de minute, la 60 sau 65°C, fara ciclu de uscare.Esde ideal in cazul incarcarilor cu rest recend de murdarie, care nu necesita uscare. Consuma 8 litri de apa si 0.8 kwh de energie electrica.
Prespalare: prespalare sau clatire timp de 14 minte, cu 4 litri de apa, la temperatura de admisie. foarte util, cand dorim prevenirea uscarii resturilor, sau la prevenirea mirosului din aparat.

Programele regasite la Electrolux ESI4620ROX sunt si cele mai des folosite la o masina de spalat vase, insa trebuie subliniat faptul ca senzorul de incarcare ne ajuta in 3 programe, si are si senzor de turbiditate.

Optiune si setarile disponobile la Electrolux ESI4620ROX:
Multitab: cand folosim detergent de tip 3 in 1.
TimeManager: sw poate reduce durata totala a programelor cu aproximativ 50%, asta prin marirea presiunii si a temperaturii apei. Fazele de spalare si uscare sunt mai scurte.
MyFavorit: pentru a putea porni un program cu optiunile preferate, cu apasare de un buton. sincer, poti trai fara acesta.
Semnale acustce: masina semnaleaza sfarsitul programului prin semnale acustice, ceea ce poate fi dezactivat.
Pornire intarziata: in intervalul a 1-24 de ore.

Fiind model semi-incorporabil, vom vedea timpul ramas de spalare sau timpul ramas pana la inceperea programului, programul care ruleaza, si eventualele erori legate de lipsa sare/agent de clatire.
Ce nu e fain la acest model (si la multe alte modele Electrolux): setarea la duritatea apei se face electronic, si cam greoi!

ALTE REVIEW-URI SI OPINII APAR SI AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *