Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Electrolux ESI5205LOX un model simplu

Electrolux ESI5205LOX un model simplu
3.5 (70%) 2 vote[s]

Masina de spalat vase Electrolux ESI5205LOX este un model semi-incorporabil, cu o capacitate de incarcare de 13 seturi, care din punct de vedere a programelor si extra-optiunilor, este un model destul de simplu, caci are 5 programe de spalare, si pornire intarziata la 3 ore.
Este un model fara afisaj, si cu selector de programe foarte simplu, ideal pentru persoanele care vor o masina de spalat vase cat mai usor de utilizabil.

 

 

VEZI PRETUL LUI ACTUAL AICI

 

Programele de spalare la Electrolux ESI5205LOX, alaturi de durata, consum si temperaturile de spalare:

  • Eco: programul pentru incarcari cu rest normal de murdarie, care este si cel de baza pentru obtinerea eficientei energetice. Va spala la 50°C si va avea o durata totala de 227 minute, pentru a obtine un consum energetic cat mai mic. Va consuma in total 11 litri de apa si va avea un consum de 1.039 kWh de energie electrica. Cu aceste valori, a obtinut clasa de A+.
  • Intensiv: un program pentru incarcari cu erst normal de murdarie, care se compune de prespalare, spalare la 70°C si clatiri, urmat in final de ciclul de uscare. ESI5205LOX are senzor de incarcare, care poate regla consumul de apa intre 14-15 litri, durata intre 155 si 170 de minute, deci si consum energetic variabil intre 1.5-1.7 kWh.
  • Normal: pentru incarcari cu rest normal de murdarie, cu spalare la 65 °C. Va rula timp de 130-140 de minute, timp in care consuma 15-17 litri de apa si 1.4-1.6 kwh de energie electrica.
  • Scurt: un program de doar 30 de minute si spalare la 60°C, ideal pentru rest recent de murdarie. Consuma 10 litri de apa si0.8 kWh de energie electrica. Programul este fara ciclu de uscare .
  • Prespalare: prespalare timp de 14 minute cu 5 litri de apa. Ideal pentru o prespalre, inmuiere, sau prevenirea uscarii resturilor.

 

ALTE REVIEW-URI POT SA APRA SI AICI

 

Daca dupa enumerarea programor de spalare de obicei enumeram extra-optiunile, si alte aspecte tehnice imporante la masinile de spalat vase, la Electrolux ESI5205LOX putem aminti doar faptul ca putem intarzia inceperea programului de spalare cu 3 ore, si cam asta ar fi 🙂
Insa sa nu uitam faptul ca are senzor de incarcare, si AirDry – usa masinii se deschide automat aproximativ 10 cm la terminarea programului de spalare, facilitand procesul de uscare.
Fiind un mocel simplu, si pretul acestuia este destul de mic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *