Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Electrolux ESI8550ROX din gama superioara

Electrolux ESI8550ROX din gama superioara
3.5 (70%) 10 votes

Masina de spalat vase Electrolux ESI8550ROX este un model semi-incorporabil, cu o capacitate de incarcare de 15 seturi, si o eficienta energetica maxima de A+++. Daca credeti ca un astfel de aparat va costa sub 2000 de lei, incepeti sa cautati alte modele, caci eficienta energetica este foarte mare, are senzor de incarcare si de turbiditate deci si program Automat, are trei brate de pulverizare, si 6 programe de spalare.
Chiar daca nu ofera foarte multe extra-optiuni, acesta are deja setat din fabrica optiunea de AutoDoor, si nici nu mai avem buton separat pentru acesta.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Cele sase programe de spalare la Electrolux ESI8550ROX alaturi de durata, consum si temperaturile de spalare:

Eco: acel program cel mai eficient din punct de vedere a consumului, care spala la 50°C insa este foarte lung, pentru a putea curata incarcarile cu un nivel de murdarie normala. Va consuma 11 litri de apa, si doar 0.846 kWh de energie electrica, iar durata programului este de 232 minute.
Auto: programul care este recomandat pentru orice fel de incarcare, caci se va monitoriza incontinuu nivelul de murdarie in apa, dar si nivelul de incarcare, si se va regla atat consumul de apa cat si durata ciclurilor de spalare, prespalare, clatire, precum si tempeatura de spalare. Temperatura apei in ciclul de spalare va fi intre 45 si 70°C (minimul si maximul), si va consuma in total intre 7-14 litri de apa si 0.6-1.6 kWh de energie electrica. Durata acetui program va fi intre 40 si 170 de minute.
Auto Flex: este programul pentru incarcari cu grad de murdarie mixt, adica murdare in cosul inferior, si cu grad mediu de murdarie in cosul superior. Se va spala la o temperatura si presiune mai ridicata in cosul inferiror (65°C), si la o presiune normala, respectiv la 50°C pe cel superior. Vom avea un consum de 14-16 litri de apa, si 1.2-1.5 kWh de energie electrica, iar durata programului va varia intre 180 si 160 de minute, deoarece va fi activ senzorul de incarcare.
Intensiv: pentru vase, oale si alte articole cu grad ridicat de murdarie, fiind o spalare la o presiune ridicata si la temperatura de 70°C. Deoarece spala la o temperatura foarte mare, chiar si cu senzorul de incarcare activ, va fi un consumator mare. Va avea nevoie de 12.5-14.5 litri de apa, si 1.4-1.7 kWh de energie electrica, iar durata programului va varia intre 190 si 170 de minute.
Delicat: sau spalare pentru articole sensibile la temperaturi si presiuni inalte, o spalare la doar 45°C. Si la acesta se va detecta nivelul de incarcare, deci consum si durata variabila. Va consuma intre 12 si 14 litri de apa si 0.7-0.9 kWh de energie electrica.
QuickPlus: un program scurt, de doar 30 de minute, fara ciclu de uscare, insa care spala la 60°C. Producatorul il recomanda pentru o jumatate de incarcare, cu murdarie recenta. Va consuma doar 10 litri de apa si 0.9 kWh de energie.

 

Optiunile si extra-optiunile pe care le are Electrolux ESI8550ROX :

XtraDry – cand se doreste imbunatatirea performantei de uscare. Aceast aoptiune este permanenta pentru toate programelem cu exceptia Eco, insa se poate dezactiva oricand.
TimeManager: putem reduce durata programului selectat, in unele cazuri, cu pana la 50%. Rezultate de uscare vor fi mai slabe.
MyFavorite: este un fel de memorare a celor mai des folosite setari, si putem porni o spalare cu o singura apasare de buton.
Intarziere pornire program: in intervalul a 1-24 de ore.

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Este bine de stiut despre Electrolux ESI8550ROX si faptul ca: are trei brate de pulverizare, tava separata pentru tacamuri, brat inferior tip satelit denumit FlexiSpray Satellite .
Deoarece e semi-incorporabil, este afisat timpul ramas din spalare, sau timpul ramas pana la potnirea programului, vedem si programul care ruleaza, sau eventualele erori care apar (lipsa sare, lipsa agent de clatire)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *