Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Electrolux ESL4510LO incorporabil de 9 seturi

Electrolux ESL4510LO incorporabil de 9 seturi
3.3 (66.11%) 36 vote[s]

Masina de spalat vase Electrolux ESL4510LO este un model complet incorporabil slim, cu o capcitate de incarcare de 9 seturi, deci ideal pentru familii mai mici, sau cei care nu au prea mult loc in bucatarie. Daca aveti o familie numeroasa, probabil vor fi si zile in care masina va spala si de doaua ori. Are in dotare 5 programe de spalare, are deja si senzori, care vor ajuta sa economisii bani si timp, si totodata vine si cu cateva extra-optiuni.

 

 

ALTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL POT SA PARA SI AICI

 

Programele de spalare selectabile la Electrolux ESL4510LO :

  • Eco: ideal cand avem rest normal de murdarie, si timpul nu ne preseaza, caci este programul lung de 245 de minute si spalare la 50°C, pentru a avea un consum energetic cat mai mic. Consuma in total 9.9 litri de apa si 0.777 kWh de energie electrica. Cu aceste valori obtine doar clasa de eficienta energeica de A+.
  • Auto: programul care poate fi folosit in orice situatie, caci va detecta cantitatea articolelor si cantitatea de murdarie, si regleaza temperatura de spalare intre 45 si 70°C, cat si durata totala a programului, dar si consumul de apa. Durata programului poate fi de doar 40 de minute, insa se poate prelungi si pana la 150 de minute, timp in care consuma intre 6 si 12 litri de apa, si consumul energetic poate fi intre 0.5 si 1.2 kWh. Daca folositi acest program, dezavantajul lui este doar faptul ca nu stiti niciodata cand va termina.
  • Intensiv: programul care ridica la maxim presiunea apei, dar si temperatura acestuia in ciclul de spalare pana la 70°C. Este recomandat pentru vase, oale, cratite foarte murdare, si pentru articole care rezista la aceste temperaturi rodocate. Deoarece spala la 70°C, consumul energetic este mare, de 1-1.2 kwh, iar cel de apa va fi intre 11 si 13 litri. Si durata programului se poate modifica in intervalul a 130-150 de minute, in functie de cantitatea articolelor detectate de aparat. Adica daca masina nu e plina insa dorim sa pornim acest program, consumul si durata totala va scadea.
  • Scurt: un mini program de 30 de minute si spalare la 60°C. Producatorul specifica faptul ca ofera rezultate de spalare bune intr-un timp scurt pentru incarcari cu rest recent de murdarie, insa a uitat sa specifice faptul ca acesta nu usuca 🙂
  • Prespalare: prespalare timp de 14 minute cu numai 4 litri de apa. Folositi cu incredere aceasta prespalare sau inmuiere, pentru a ajuta un program normal de spalare, sau pentru a preveni uscare resturilor si aparitia mirosului in aparat.

 

VEZI AICI SI ALTE DETALII DESPRE ACEST MODEL

 

Electrolux ESL4510LO este printre putinele modele de pe piata care a renuntat la programul de Pahare, care poate fi inutil de multe ori.
In unele situatii extra-optiunile prezente la acest model ne pot oferi rezultate ma bune cand:
– dorim o uscare si mai eficienta a articolelor la terminarea programelor. Pentru asta exista XtraDry
– cand dorim ca aparatul sa termine mult mai repede programul de spalare. TimeManager va creste presiunea si temperatura apei la spalre si reduce durata ciclului de uscare.

La terminarea programelor de spalare, ESL4510LO deschide usa masinii (AirDry), astfel se obtine o uscare mai rapida. Acesta este activat din fabrica, insa daca dorim, putem sa-l dezactivam.

Cu ajutorul butonului Delay putem intarzia inceperea programului de spalare cu maxim 12 ore.

Printre butoane regasim si acel MyFavourite – inventie Electrolux – care vrea sa fie un fel de Shortcut pentru programul cel mai des folosit impreuna cu optiuni, insa eu personal nu ii vad rostul.

Pentru un model complet incorporabil, care are deja program Auto, ESL4510LO are un pret foarte mic!

 

VERIFICA PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *