Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Electrolux ESL4550RO mai bun decat pare

Electrolux ESL4550RO mai bun decat pare
5 (100%) 1 vote[s]

electrolux ESL4550ROMasina de spalat vase Electrolux ESL4550RO desi pare un model oarecare insa un pret un pic cam mare, are nenumarate tehnologii incorporate si detalii tehnice, care pana la urma merita efortul financiar. Asta deoarece are un numar suficient de programe, cu senzor de incarcare si turbiditate care te ajuta la economisire, dar si extra-optiuni precum Multitab, sau EnergySaver. Totodata are brat de pulverizare tip satelit, denumit de Electrolux Flexispray, care da rezultate mult mai bune decat cele de tip „elice” .

VEZI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL AICI

 

Programele de spalare alaturi de consum si durata la  Electrolux ESL4550RO :

Eco: este interesant faptul ca desi este cel mai eficient din punct de vedere a consumului, acesta poate avea valori diferite, caci are masina are senzor de incarcare, insa de obicei la acest program valorile sunt fixe. Asa ca durata va varia intre 170-190 de minute, spala cu 8-9 litri de apa si 0.7-0.8 kWh de energie electrica consumati.
Auto: sau Auto-Autoflex, se va folosi de ambii senzori, deci cosnumul de apa, temperatura de spalare dar si timpul va varia. Deoarece e si AutoFlex, va spala cu temperaturi diferite in cele doua cosuri de incarcare. Durata va varia intre 40-150 minute, va folosi 6-11 litri de apa si 0.5-1.2 kWh de energie electrica. Temperatura de spalare va varia si el intre 45 si 70°C.
Intensiv: pentru nivel ridicat de murdarie, vase, tacamuri, oale si cratite, o spalare la presiune mare, si temperatura apei de 70°C, cu 10-11 litri de apa si 1.1-1.2 kWh de energie.
O ora: este cuma hilar faptul ca se numeste o ora si are o durata cuprinsa intre 40-50 de minute si spala la 55°C.
QuickPlus: o spalare scurta, de 30 de minute, insa la 60°C, cu 7 litri de apa. Evident, fiind un program scurt, nu are faza de uscare.
Prespalare: o prespalare cu 4 litri de apa rece, timp de 4 minute. Consumul energetic e infim, de 0.01 kWh! Este ideal pentru a clati rapid vasele, pentru a preveni aderarea resturilor alimentare la vase.

Optiunile pe care le ofera ESL4550RO:

My Favorit: se poate seta si memora programul cu extra-optiunile preferate
Multitab: la utilizare detergentilor combinate cu aceasta optiune se dezactiveaza automat itilizare agentului de clatire si a sarii.
EnergySaver:  prin reducerea temperaturii din ultima faza de clatire se poate obtine un consum energetic mai mic cu pana la 25%, insa evident, rezultatele de uscare sunt mai slabe.
Daca cumparati acest model si la sfarsitul programului nu emite semnale acustice, este deoarece din fabrica acesta este dezactivat, insa se poate activa, asa cum este trecut si in manualul de utilizare. Daca doriti sa-l racordati la apa calda, si acest lucru este posibil, daca temperatura acestuia este de pana la 60°C.

Si ca un mic plus: cosul superior pentru pahare are si un stropitor deasupra, pentru obtinerea unor rezultate si mai bune si pe acest cos.

VEZI AICI SI ALTE DETALII TEHNICE DESPRE ACEST MODEL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *