Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Electrolux ESL4570RO

Electrolux ESL4570RO
3.1 (62.67%) 15 vote[s]

Electrolux ESL4570ROMasina de spalat vase Electrolux ESL4570RO este un model complet incorporabil, cu latimea de 45 de cm, si capacitate de incarcare de 9 seturi. Astfel de modele slim recomand celor care au o familie de maxim 3 persoane, sau nu au destul loc in mobila. Daca sunteti o familie de 4 persoane si gatiti acasa, atunci aveti nevoie de un model mai mare! ESL4570RO are 6 programe de spalare, 2 extra-optiuni, program cu autodetectarea nivelului de murdarie, dar si TimeBeam – este afisat pe podea timpul ramas din spalare, sau informatii despre programarea intarziata si sfarsitul programului.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL PENTRU ACEST MODEL

 

 

Cele 6 programe de spalare alaturi de durata si consum la Electrolux ESL4570RO:

Eco: avem cea mai efienta utilizare a apei si a consumului energetic pentru vase din portelan si tacamuri cu un nivel mediu de murdarie. Totodata eficienta energetica este obtinut dupa consumul acestui program, A++ in cazul de fata. Are o durata de 218 minute, consum de apa de 9.9 litri si 0.7 kWh de energie electrica.
Auto: aparatul detecteaza atat gradul de murdarie cat si cantitatea articolelor din cosuri si regleaza durata de spalare, cantitatea de apa si temperatura acestuia. Durata programului va fi intre 40 si 140 de minute, spaland cu 6-11 litri de apa la temperaturi intre 45°C si 70°C, si are un consum energetic intre 0.5 si 1.2 kWh.
Intensiv: pentru vase si oale foarte murdare, sau rest de mancare uscata, caci se va spala la 70°C, si si la ultima faza de clatire se mentine temperatura de 70°C pentru cel putin 10 minute, pentru o igienizare buna si o uscare eficienta. Evident are un consum mare de energie, respectiv 1.3-1.4 kWh si de apa de 11-13 litri. Durata va varia intre 140-160 de minute.
Pahare: pentru nivel mediu de murdarie, si spalare la 45°C, pentru a ocroti paharele sensibile la temperaturi inalte. Timpul total al programului este intre 70-80 de minute, si consuma intre 11 si 12 litri de apa.
Rapid: programul cu o durata de 30 de minute, si spalare la 60°C, folosind 8 litri de apa si 0.8 kWh de energie. Ca la orice program scurt, lipseste ciclul de uscare.
Prespalare: o prespalare de 14 minute cu 4 litri de apa la temperatura de admisie.

 

Pentru cei care se intreaba de ce programul Intensiv si Pahare au valori variabile la durata si consum: masina cu ajutorului senzorului de incarcare detecteaza cat de plin sunt cosurile si ajusteaza timpul si consumul ( nu drastic), insa nu regleaza temperatura apei. Deci daca nu avem asa de multe articole in masina, la aceste programe timpul de spalare poate fi mai mica cu 10-20 de minute, si un consum de apa cu 1-2 litri mai mic.

Ca si extra-optiuni Electrolux ESL4570RO ofera:
Multitab: se activeaza cand folositi detergenti combinate care contin sare, agent de clatire si detergent.
Time manager: se mareste temperatura si presiunea apei, precum si fazele de uscare sunt scurtate. Astfel durata programelor se scurteaza cu aproximativ 50%. Aici trebuie sa subliniez faptul ca aceasta optiune este selectabila la programele Eco si Intensiv.

Nu sunt considerate extra-optiuni, insa acem si aceste optiuni la Electrolux ESL4570RO:
Pornire intarziata: pornirea uni program cu o intirziere de pana la 24 de ore.
Auto off: dupa 5 minute de la terminarea programului, masina se deconecteaza total de la energie
Semnal acustic: la terminarea programului se emit semnale acustice
MyFavorit: se poate salva un program care este cel mai des folosit cu toate optiunile care dorim.

Si cum spuneam si la inceput, are si TimeBeam, care este de fapt un afisaj care lumineaza pe podeaua din fata aparatului si ofera informatii legate de timpul de spalare sau timpul de intarziere si despre sfarsitul programului.

 

OFERTA CEA MAI BUNA SI ALTE PARERI GASESTI AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *