Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Electrolux ESL4582RA cu capacitate de 9 seturi

Electrolux ESL4582RA cu capacitate de 9 seturi
4 (80%) 6 vote[s]

Masina de spalat vase Electrolux ESL4582RA este un model complet incorporabil slim, adica cu o latime de 45 de cm, si o capacitate de incarcare de 9 seturi, care poate fi o alegere foarte buna, daca consumul nu este important pentru Dvs. Asta deoarece areo eficienta eneretica de A+ (deci destul de mica), insa este echipat atat cu sensor de turbiditate, senzor de incarcare, deci putem reduce consumul de energie, apa si timpul total al multor programe.

 

 

 

ALTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL APAR SI AICI

 

Cele 6 programe la Electrolux ESL4582RA alaturi de durata, consum si temperaturile de spalare:

Eco: programul al carui consum este luat in considerare la obtinerea eficientei energetice. Se va spala la 50°C, insa timp de 4 ore, si va consuma 9.9 l de apa si 0.688 kWh de energie electrica. Cu acest consum a obtinut clasa A+. Ca si o paranteza: alt model de la alt producator care a primit A++ consuma 9 litri de apa si 0.74 kWh de energie.
Auto: programul comandat in totalitate de cele doua senzori, care vor detecta gradul de murdarie, dar si gradul de incarcare, si vor regla atat temperatura de spalare, cat si consumul de apa cat si durata totala al programului. Astfel, temperatura de spalare va varia intre 45 si 70°C (temperatura minima si cea maxima), va consuma intre 6 si 12 litri de apa in cei 40-150 de minute, si va avea un consum energetic intre 0.5 si 1.2 kwh.
Mixt: cu ajutorul acestui program se pot spala incarcari cu murdarie mixta. Articolele murdare sau foarte murdare din cosul inferior vor fi spalate la o temperatura si presiune mai inalta, in timp ce articolele mai putin mudare la o presiune si temperatura mai mica. Acest program va spala intre 130 si 150 de minute, si are un consum de 11-13 litri de apa si 1.0-1.2 kwh de energie. Valorile nu sunt fixe, deoarece are senzor de incarcare.
Intensiv: programul cu spalare intensiva, la temperatura de 70°C. Aer insa aceasi consum si durata ca si precedentul, deci verificati cu un rand mai sus.
Scurt: un program de doar 30 de minute, pentru incarcari cu rest recent de murdarie, si fara ciclu de uscare. Va spala insa la 60 sau 65 °C, reusind sa obtina rezultate peste asteptari. Are un consum de doar 8 litri de apa si 0.6-0.8 Wh de energie electrica.
Prespalare: o prespalare sau clatire la temperatura de admisie, timp de 14 minute. DEaorece nu incalzeste apa, are un consm energetic de doar 0.1 kWh. Este ideal folosirea acestui program seara, pentru a preveni uscarea resturilor, sau inaintea unui program noemal de spalare, ca o prespalare, daca avem resturi uscate de murdarie.

 

Programele de spalare sunt peste asteptarile noastre, ca si tehnica de senzori, si consumuri la Electrolux ESL4582RA, insa acesta mai are si:
– extra optiunea de XtraDry, care este o optiune permanenta la toate programele de spalare, in afara de Eco si prespalare.
TimeManager reduce durata totala a anumitor programe cu aproximativ 50%, asta prin marirea presiunii si a temperaturii apei. Cele doua optiuni nu pot fi folosite simultan!
Airdry ne ajuta sa obtinem rezultate bune si mai rapide de uscare, caci la terminarea programului, usa aparatului se deschide aproximativ 10 cm.

Trebuie amintit si faptul ca Electrolux ESL4582RA are lumina pe podea (un punct rosu in fata aparatului, cand acesta spala), are brat stropitor de tip satelit cu ajutorul caruia se obtin rezultate mai bune de spalare, decat cu cele de tip elice.
Acest aparat mai are si asa numitul Myfavorit, sau un fel de memorare program cu extra-optiuni, pentru o pornire mai „usoara” a spalarii, insa eu zic ca este total in plus.

 

VERIFICA PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL AICI

 

Deoarece nu a obtinut o clasa de eficienta energita mare, Electrolux ESL4582RA este de foarte multe ori la un pret mic, chiar daca ofera programe bune de spalare, si multe cu senzori.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *