Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Electrolux ESL5335LO de 13 seturi si 6 programe de spalare

Electrolux ESL5335LO de 13 seturi si 6 programe de spalare
3.9 (77.14%) 7 vote[s]

Masina de spalat vase Electrolux ESL5335LO este un model complet incorporabil, avand o capacitate de incarcare de 13 seturi si o eficienta energetica de A++. La acest model apare deja atat Sensorcontrol care detecteaza nivelul de incarcare dar si senzorul de apa.

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Programele de spalare la Electrolux ESL5335LO alaturi de consumul, durata si temperaturile de spalare al acestora:

  • Eco: deoarece este un model cu o capacitate de 13 seturi, un aspect foarte important este deja si eficienta energetica, caci un singur + poate conta destul de mult la consumul energetic anual. A obtinut clasa de eficienta energeitca de A++ ceea ce inseamna ca consuma 0.92 kWh de energie electrica si 9.9 litri de apa. Va spala la temperatura clasica de 50°C si va avea un timp de rulare de 237 de minute.
  • Auto: este o spalare ideala pentru orice situatie, caci consumul si temperatura de spalare alaturi de durata programului vor fi determinate de senzori. Astfel temepratura de spalare va fi intre 45 si 70°C (minimul si maximul) va rula intre 45 si 160 de minute, si va consuma intre 7 si 12 litri de apa, respectiv va avea un consum energetic cuprins intre 0.7 si 1.5 kWh.
  • Intensiv: pentru nivel ridicat de murdarie de pe vase, tacamuri, oale si cratite. Este activat senzorul de incarcare, deci consumul si durata programului poate scadea. Durata programului va fi intre 140 si 160 de minute, cu un consum de 13-15 litri de apa, si deoarece spala la 70°C si consumul energetic e mare, de 1.4-1.6 kwh.
  • Pahere: pentru nivel redus de murdarie pe articole delicate de sticlarie. spalarea se efectueaza la doar 45°C. in cei 70-85 de minute de rulare se consuma 13-14 litri de apa si vom avea consum energetic intre 0.9 si 1.1 kWh.
  • Scurt: un program de doar 30 de minute, si spalare la 60°C. Aceste tipuri de programe insa nu au ciclu de uscare.
  • Prespalare: pentru cei care doresc acest program foarte simplu, din fericire cei d ela Electrolux le includ in aproape dfiecare model al lor, deci este prezent si in acest caz. Va sonsuma doar 4 litri de apa in cei 14 minute de rulare, si consumul energetic este de doae 0.1 kWh, caci nu incalzeste apa. Poti rula acest program imediat dupa incarcare (daca nu pornesti un program normal de spalare) astfel previi aparitia mirosului in aparat, uscarea resturilor, si totodata ajuti programul de spalare cu apa calda.

 

ALTE REVIEW-URI SI DETALII TEHNICE POT SA APARA SI AICI

 

Electrolux ESL5335LO daca sta destul de bine la programele de spalare, nu e aceasi poveste la extra-optiuni, caci are:

Timemanager: selectabil in programele eco si intensiv, care mareste presiunea si temperatura apei, reducand durata de spalare si uscare. Astfel se reduce durata totala a programului cu aproximativ 50%
XtraDry: poate fi selactat la toate programele de spalare, mai putin cel de prespalare, si cu ajutorul acestuia obtine rezultate mai bune de uscare.
Selectand XtraDry dezactivam TimeManager si invers, adica nu putem folosi cele doua extra-optiuni in acelasi timp.

Electrolux ESL5335LO are si pornire programabila, semnal luminos in 2 culori pe podea (foarte benefic, caci e model complet incorporabil), semnal acustic la terminarea programului, cosul superior este dotat cu doua randuri de suporturi moi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *