Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Electrolux ESL7350RO cu sase programe de spalare insa patru cu senzor

Electrolux ESL7350RO cu sase programe de spalare insa patru cu senzor
4 (80%) 2 votes

Daca vrei o masina de spalat vase cu o capacitate relativ mare, adica cu latime de 60 de cm, incorporabila, care are si o eficienta energetica destul de ridicata, Electrolux ESL7350RO la prima impresie poate parea scumpa, insa asta deoarece nu sunt stiute toate specificatiile tehnice pe care le are.
Chiar daca are „doar” sase programe de spalare, una e comandata in totalitate de sezori, iar la inca trei se detecteaza nivelul de incarcare, pentru a reduce consumul de apa si energie, dar si durata acestora.

 

 

VEZI AICI REDUCEREA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Programele de spalare la Electrolux ESL7350RO alaturi de durata, consum si temperaturi de spalare:

Eco: programul cu al carui consum ESL 7350RO a obtinut eficienta energetica de A++, deci un program cu un consum redus, pentru incarcari cu rest normal de murdarie. Deoarece spala la 50°C, reuseste un consum energetic de doar 0.921 kWh si 10.5 litri de apa. Insa specific acestor programe, sunt lungi, in acest caz aproape 4 ore!
Auto: acest model are atat senzor de incarcare cat si senzor de turbiditate, deci o spalare complet autmatizata dupa necesitati. Temperatura de spalare va varia intre 45 si 70°C, iar durata totala a programului intre 40 si 170 de minute. Si consumul este foarte volatil, intre 0.6 si 1.6 kWh, respectiv 7-14 litri de apa. Acest program este ideal pentru orice tip de incarcare si nivel de murdarie.
Mixt: acest program spala la temperatura si presiune diferita pe cele doua cosuri. Articlelel din cosul inferior sunt spalate la 65°C si la o presiune ridicata, iar cele din cosul superior la 50°C si o presiune normala. Este recomandat pentru incarcari cu murdarie mixta.
Intensiv: chiar daca aceste programe sunt cei mai mari consumatori la o masina de spalat vase, si in acest caz este activ senzorul de incarcare, care poate reduce consumul, daca masina nu e plin. Durata programului este intre 170-190 de minute, consumul de apa intre 12.5 si 14.5 litri de apa respectiv cel energetic intre 1.4-1.7 kwh. Se va spala la 70°C si este recomandat pentru incarcari cu rest ridicat de murdarie.
Delicat: este chiar inversul programului precedent, o spalare delicata, la temperatura de 45°C, pentru incarcari cu murdarie in cantitate mica. Consuma intre 12 si 14 litri de apa, 0.7-0.9 kWh de energie in cei 82-92 de minute. Valorile nu sunt fixe, caci si in acest caz este activ senzorul de incarcare.
Scurt: pentru rest recent de murdarie intr-o cantiate mica. Are o durata de 30 de minute si va consuma 10 litri de apa si 0.9 kWh de energie electrica.

 

ALTE DETAII SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

Optiuni, extra-optiuni si alte detalii care trebuie amintite la Electrolux ESL7350RO :

XtraDry: daca doriti imbunatatirea rezultatetol de uscare. Acesta este optiune permanenta pentru toate programele, n afara de cel Eco, insa poate fi dezactivat.
TimeManager: putem reduce durata majoritatea programleor cu aproximativ 50%. rezultatele de spalare vor fi aceasi, insa rezultatele de uscare vor fi un pic mai slabe.
AirDry: usa masinii de spalare se deschide cu aproximativ 10 cm la terminarea programlui, astfel procesul de uscare va fi mai scurta si mai eficienta.
Myfavorit: este un fel de shortcut pentru a porni programul cel mai des folosit cu optiunile preferate.
ESL7350RO are brat stropitor de tip satelit, care este mult mai eficient ca cele de tip elice!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *